סוג של רוח....?!

serpent666

New member
סוג של רוח....?!

שלום.. יש לי שאלה בקשר לסוג של רוח...אני לא ממש בטוחה בקשר לזה ככה שאם למישהו יש מושג על מה אני מדברת אז סבב... אוקיי אז ככה...יש רוח מסויימת שניזנת מאנרגיות הפחד..משהו כזה.. של אלה שקראו לה אלה שסובבים אותה או שהיא בקירבתם איך שתרצו......אני מדברת על הרוחות שנשארות במקום שעשו את הסיאנס...כשלא עושים סגירת מעגל וכל זה... הקיצר יש שם לסוג של הרוח זה מה שהבנתי.. אם מישהו יכול לספק לי איזשהו מידע עליה ואיזה סוג של רוח זאת או וואט אבר....אני אשמח מאוד....... מקווה שמישהו יודע על מה אני מדברת..................... תודה....

I am a freak

New member
זה שד....

סביר להניח שמי שאמר לך שהוא קיים הוא מעריץ מושבע של מכושפות.... כי, שבוע שעבר באחד הימים [בשעות הבוקר] היה את הפרק הזה [מהעונה הראשונה או השניה, אני לא בדיוק זוכר] שבו השד מקבל 24 שעות ביום שישי ה-13 כדי לבחור מהגיהנום- ואם הוא הורג 13 מכשפות או משהו כזה, הוא משוחרר. דמיון מופרז. הפריק.

serpent666

New member
??

אני מדברת איתך על משהו אמיתי לחלוטין
לא אל משהו שקרה בסידרה הזאת לא יודעת מה יש בסידרה הזאת מעולם לא ראיתי ואני גם לא יודעת אם זה מבוסס שם על דברים אמיתיים אולי זה כן.. שד?! המ..לא נראה לי.................................
תהיי רצינית....אני לא הולכת להתבסס על משהו שהיה בסדרה......

A lost angel

New member
קודם כל,הפריק בן(עד כמה שאני יודעת)

דבר שני, אני לא חושבת שיש רוחות שניזונות מפחד. מקסימום אנרגיה. דבר שלישי, כשאת עושה סיאנס, בהנחה ואת מצליחה לזמן ישות, אם לא תסלקי אותה היא לא תלך. אני לא חושבת שיש שם לישויות שנשארות במקום שהן זומנו אליו בלי שיסולקו ממנו. לא נשמע לי הגיוני. שד הפחד, בארבס, דמות גאונית, אבל הוא קצת.. שייך לסדרת טלוויזיה שאני אישית נורא אוהבת - מכושפות. אולי תפרטי קצת למה התכוונת, אולי נוכל לעזור לך..

.m

New member
פחד הוא לא סוג של אנרגיה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בהחלט יש ישויות הניזונות מרטט של פחד.
mai

A lost angel

New member
התכוונתי לאנרגיה שהפחד מעורר.

אני חושבת שרוב הישויות ניזונות מהפחד של האנשים בשעת הזימון, כי כשאתה מפחד ממשהו הפחד גורם ליצירת קשר בין הרוח אל האדם, ומשם להעברת אנרגיה.

.m

New member
רטט של פחד

בהתחלה כתבת: "אני לא חושבת שיש רוחות שניזונות מפחד. מקסימום אנרגיה." עכשיו את כותבת: "אני חושבת שרוב הישויות ניזונות מהפחד של האנשים בשעת הזימון" קודם כל תחליטי אם הישויות האלה כן או לא ניזונות מפחד... שנית - זה לא קשור לקשר הישיר בין האדם לישות (ואני בכוונה לא מתייחסת למשפט המדויק "הפחד גורם ליצירת קשר..."), כשרטט של פחד מאפיל על הרטטים האחרים, הוא מזמין את אלו שניזונים ממנו. כשרטטים אחרים מובילים, הישויות האלה מתרחקות. mai

serpent666

New member
סורי הפריק..................../images/Emo70.gif

לא שמתי לב.....מצטערת הפריק
יש לי חדשות בשבילך(בנימה רגועה ולא תוקפנית) יש רוחות שניזנות מאנרגיות הפחד ככל שאת מפחדת יותר וחושבת עליה וכו' את בעצם עוזרת לה להתקיים ומחזקת אותה...(מניסיון)
כשעשיתי סיאנס(סיאנס עם ספר תנ"ך...כן יש כזה) אז לא ממש ידעתי מה עושים כל זה-וכל הענין עם המעגל (עכשיו אני יודעת),בכל אופן אני יודעת שהיא עדיין נמצאת בבית שלי...
ולא התכוונתי ל-שם כמו אלון או גל... התכוונתי לסוג של רוח... אני לא יודעת אם יש דבר כזה(סוג)..... פשוט מישהו אמר לחברים שלי שם של סוג של רוח...והם לא זוכרים את השם ההוא (בורים -בציחקיה) אז אני מנסה לברר את השם של הסוג....אבל יכול להיות שהוא סתם דיבר שטויות..אבל הכל אפשרי.. קפיש?!
אה ועוד משהו..אני חושבת שלא יכול להיות דבר כזה..אבל אני רוצה לדעת מה לכם יש להגיד על זה... לגרש רוח ממקום מסוים(בית) ממקום אחר....

דעתנו בנושא

ניתן לגרש רוח מהבית,במידה ויש לך בסיס ונסיון במאגיה. ההודעה שלך איכשהו הייתה בסדר עד ש.. סיאנס עם ספר תנ"ך-בולשיט. אין דבר כזה. יש מאמר בפורום בנושא סיאנס...אם תקראי אותו,תביני שאת לא מזמנת רוחות כלל וכלל. אגב,אין סוגי רוחות,לפחות לא במובן שאת חושבת עליו. העניין עם הפחד הוא נכון,קראי את המאמר. חביב הקסם

Nizzan Cohen

New member
למה אין !?

זה לא הכלי ולא התנועות שעושות את הכישוף. זו הכוונה. אין שום סיבה שלא ניתן יהיה לעשות סיאנס עם ספר תנ"ך. וגם אין שום סיבה שלא ניתן יהיה לעשות את זה עם ארטיק שוקו-שוקו.

so charming

New member
חח

אז זו יכולה להיות סיטואציה מעניינת- ערס מצוי ברחוב בצהרי יום שישי, אוכל ארטיק שוקו שוקו ומזמן רוחות בסגנמון "יאללה קצת רוח... חם לי..." והפרחה לידו צוחקת מהשנינות?? יש קצת מעבר לכוונה, לא?

סיאנס =כישוף ../images/Emo35.gif

מה זה סיאנס בשבילך? לקיחת לוח וקריאה לx שיבוא?אם כן,זה לא כישוף ידידי.. אם לא,פרט
חביב הקסם

I am a freak

New member
סיאנס זה כישוף לכל דבר

פשוט, סיאנס זסה כישוף למטרת תקשור עם רוחות. הפריק.

אמ..

בסיאנס אתה לא ממש מתקשר עם רוחות... בסיאנס אתה לא משתמש ב"אנרגיות" כדי לשנות משהו בעולם הפיזי,או הרוחני.. בסיאנס אתה לא.... בקיצור,סיאנס זה "מיני כישוף". חביב הקסם

I am a freak

New member
סיאנס זה לא מיני כישוף. זה כישוף.

בסיאנס אני ממש מתקשר עם הרוחות. מה גרם לך להחליט את ההחטלה ההפוכה בכזו פזיזות
בסיאנס אני משקיע אנרגיה כדי לפתוח מעבר בין המישורים שדרכו הרוח תוכל להישמע.
בסיאנס אני כן. :-| הפריק.

ההגדרות שלנו שונות..

ומהכרות עימך,אני יודע שלא יצא מזה בסוף שום דבר. חביב הקסם

דומה,אבל לא.

מה שלא יהיה,ההגדרה שלך לא דומה להגדרה שלך קראולי. חביב הקסם

I am a freak

New member
לא זוכר את ההגדרה במדויק...

אבל, מדובר שם על שינוי המציאות בעזרת שיטה באנרגיה... הלא כן
ואם זה כך- ההגדרות שלנו תואמות, חופפות אפילו. הפריק.

אז איך הסיאנס נכנס לתמונה?

נניח שבאמת מעלים רוח באוב... היא משנה את המציאות? חביב הקסם

למעלה