סוג של פריקה...

little simba

New member
סוג של פריקה...

אני מחבבת את הפורום הזה אז החלטתי לפרוק כאן כמה מההרגשות שלי... אני מרגישה שאף לא יכול לאהוב אותי.. שזה יהיה אלוהי אם כן... זה מוזר שמישהו יוכל להסתכל עליי ולהרגיש שהוא כל כך אוהב להיות איתי... יכול להיות שאני אומרת את זה מחוסר ביטחון- הביטחון העצמי שלי הוא כמעט אפסי. אני לא מקובלת.. הייתה תקופה שהייתי והביטחון היה לי די גבוה.. אבל אז באו כל כך הרבה ריבים וחזרתי להיות חנונית... למרות שאני נראית טוב. אני יפה לדעתי וכבר זרקו לי "כוסית". אבל יש לי הרגשה שבגלל שאני כזאת לבנה ושיש לי שם מוזר (למרות שהוא בכלל לא מוזר אבל קל לרדת עליו) אפחד לא יוכל להתאהב בי.. כבר היו לי חברים (יחסית לגילי היה מספר נחמד- אני סה"כ בת 13 וחצי וזה נשמע אולי קטן אבל באמת שאני בוגרת
) אבל לא ידעתי להעריך את זה שאהבו אותי.. אני רוצה להרגיש ולדעת שכשאני אהיה גדולה אני אתנשק (התיידדתי עם הרבה בזמן האחרון ויש אחד שקצת נדלקתי עליו וזה נשמע לי כל כך מבטיח כשאני לא איתו אבל כשאני איתו אז פתאום "כלום לא קורה").. בסוף כל בני האדם נועדו להתרבות והכל.. אבל מוזר לי שגם אני אגיע עם מישהו מתישהו לאינטימיות.. ויש לי דחף כל כך גדול להתנשק ואני יודעת, לא צריך למהר אבל אני כל הזמן מדמיינת שאני מתנשקת איתו.. אני כל כך רוצה את זה... בלי קשר אני כל פעם מחדש סומכת על אנשים מספרת להם דברים ובסוף כולם חרא.. כל כך עצוב לי לפעמים יש לי בעיקר ידידים שהם בנים (מאז שאני קטנה אני מתחברת עם בנים הם נראים לי פחות מתוסבכים מבנות) אבל אז חלקם גם יורדים כל החארות האחרים..

little simba

New member
תיקון קטן

גם בגלל החוסר ביטחון שלי אני מרגישה שיהיה קשה למישהו לאהוב אותי...

אל תדאגי, הכל נורמלי אצלך =]

כמו שאמרת את בסך הכל בת 13 וחצי. יודעת מה, גם אני בגיל הזה התחלתי לחלום ולפנטז על נשיקה וקשר יותר בכיוון הפיזי והתבאסתי ממש שהיה לי חבר וזה לא הגיע. בשלב מסוים שזה הגיע בסוף בכלל הייתי די בשוק.. חחח מה שכן בנים מתבגרים יותר לאט מבנות (אם בכלל.. חח) ובגיל הזה במיוחד יש הפרשים משמעותיים במשמעות של הקשר משני הצדדים. הבנים עוד לא ממש התפתחו מהבחינה הזאת ועוד לא בראש שלהם לעשות צעד משמעותי. אפשר להגיד שהוא מפחד לעשות דברים בדיוק כמוך. אני בטוחה ב-100% שאת בוגרת לגילך, וכרגע את מתחילה את תהליך ההתבגרות שלך, אבל יש לך עוד הרבה מה ללמוד, לחוות, להרגיש, ולכל דבר יש את הזמן שלו. את עוד תהיי עם בנים ותתנשקי ותגיעי גם לאינטימיות איתם, אבל יש לזה עוד זמן. כרגע מה שיש לי להגיד זה שתחיי את החיים, תידלקי על בנים, הם יתחילו איתך ואפילו מותר לך להתחיל איתם
בהצלחה =]

sh53

New member
הי דקה, רק רגע בבקשה ../images/Emo13.gif

לא הכל יחד ומהר
קראתי את כל מה שכתבת ואנסה לעשות לי ראשי פרקים לשם הנוחות: * אני מרגישה שאף לא יכול לאהוב אותי... יכול להיות שאני אומרת את זה מחוסר ביטחון לדעתי האישית כדי שאחרים יאהבו אותנו, אנו צריכים לאהוב את עצמנו קודם כל. אנו צריכים "לשווק" את עצמנו ולהראות לאחרים למה כדאי להם להתקרב אלינו. אם אנו לא אוהבים את עצמנו, איך "נשווק" את עצמנו? זה קשור כמובן גם לביטחון עצמי - אם אנו לא מרגישים בנוח או אוהבים את עצמנו, איך אחרים ירגישו בזה? * הייתה תקופה שהייתי והביטחון היה לי די גבוה... אבל אז באו כל כך הרבה ריבים וחזרתי להיות חנונית אבל לא ידעתי להעריך את זה שאהבו אותי.. מסכימה עם השורה השניה פה, לפעמים מעריכים דברים כשכבר מאבדים ומפסידים אותם. זה לא אומר שאי אפשר לתקן את זה, לדבר על זה ואפילו לבקש סליחה. זה לא בושה לבוא ולהתנצל על מריבות שהיו ולבקש להיות חברים וחברות, מה גם שזה יקדם אותך בחיים אז הרווח יותר מ"ההפסד" של בושה או חוסר נוחות. * אני רוצה להרגיש ולדעת שכשאני אהיה גדולה אני אתנשק ... כשאני איתו אז פתאום "כלום לא קורה" בסוף כל בני האדם נועדו להתרבות אבל מוזר לי שגם אני אגיע עם מישהו מתישהו לאינטימיות.. יכול להיות שהבן גם מעוניין בקשר, מעוניין להתנשק, לעבור את החוויות שאת רוצה בהן, אך אולי את לוחצת והוא מרגיש בזה, לא מסוגל להתמודד עם זה ומעדיף לרדת מזה. נסי ללכת עם קשרים לאט לאט, לחכות שזה יקרה ולא לחשוב שאם זה לא קורה אז זה לא בסדר או משהו לא טוב, אלא להנות גם משיחות, מחיוכים, מטלפונים וכו' כי זה גם דברים מאוד מיוחדים שאפשר להנות מהם. נשיקה זה יהיה הדובדובן שעל הקצפת - בסוף
* ויש לי דחף כל כך גדול להתנשק ואני יודעת אני מבינה בהחלט שבגיל 13.5 ההורמונים משתוללים, זה חלק מגיל ההתבגרות וזה נורמלי בהחלט, אך יכול להיות שהבחור ששמת עליו עין ביישן, הססן, לא רוצה להתקדם כל כך מהר, אולי לא התבגר מבחינה נפשית כמוך ואולי עדיין לא מוכן להתנשק או לא יודע איך ואולי לא מרגיש בנוח בכל הקשור לנשיקה, אז לאט לאט בסדר? * אני כל פעם מחדש סומכת על אנשים מספרת להם דברים ובסוף כולם חרא אז אולי כדאי להכיר אותם טוב טוב לפני שפותחים בפניהם את הלב, קודם כל לראות שיש על מי לסמוך ושווה לסמוך עליהם ורק אח"כ לספר להם.

little simba

New member
וואו.. תודה רבה!

כשאמרת " ולא לחשוב שאם זה לא קורה אז זה לא בסדר או משהו לא טוב" זה בדיוק מה שהרגשתי וזה ממש הרגיע אותי
תודה גם לירח

למעלה