סוג של פרידה..

Jasper Jasper

New member
סוג של פרידה..

בגלל חוסר העניין הגובר שלי בסדרה,והעובדה שג'ניפר לא קיבלה זמן מסך כבר 2 פרקים החלטתי לעזוב את הפורום. טוב על מי אני עובד,אני מכור לסדרה הארורה הזו. אני כן רוצה להיפרד מכם כי בשעה טובה,אחרי אין ספור דחיות ובעיות,אני מתגייס בשבוע הבא! הפורום היה חלק ענק מהשגרה שלי בשנים האחרונות ואני רוצה להודות לכולם שעזרו להפוך אותו למה שהוא.אני מקווה שאנשים שכבר לא כותבים פה בקביעות כמו ניקול שולטת,i love gina,princess gine ואחרים יחזרו גם כן (אם אתה שון1,הפסקה הזו לא מיועדת לך |צוחק|). וכמובן תודה לנטלי שהיא מנהלת מעולה ותמיד דואגת שיהיה פה סדר.
וג'ק וג'ניפר? שולטים.

PRINCESS GINA

New member
שיהיה בהצלחה!../images/Emo8.gif

מקווה שתהנה ותסתכל על הכל בחיוך...
אני תמיד פה..נכנסת ודואגת להישאר מעודכנת
אם תצטרך תמיכה בעתיד או סתם יהיו לך שאלות בנוגע למערכת הצבאית, אתה מוזמן לשתף אותי ואני בטוח אשמח לעזור
בנתיים אני אכתוב שגם אני בריצות מטורפות בימים אלו, סביב הויזה והטיול הגדול שאירגנתי לי ולחברים לקנדה וארצות הברית.. אבל יש זמן ואני טסה רק בספטמבר כך שמי שצריך אותי- אני עדיין פה
ג'ספר תעשה חיים ואל תשכח לשתף בחוויות..הטובות וגם אלו שפחות
שני

ג'ספר ../images/Emo7.gif

למי אני אקטר במסנג'ר
סתם, שיהיה לך המון בהצלחה! מקווה שיהיה לך זמן להכנס ולהגיב מדי פעם!

2DH

New member
המון בהצלחה !

אין ספק שתחסר פה
תקפוץ לבקר !!

Days Eden

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif..../images/Emo103.gif

תאמין לי-אתה תצתרך את זה... אם תגיע לחיל האוויר ותצתרך קומבינות ועצות אז אני הכתובת... בהצלחה..

hillator

New member
ג'ספר

מה זאת אומרת נפרד? צבא זה לא כלא!! שיהיה המון בהצלחה ותבטיח להיכנס מידי פעם

abcd80

New member
בהצלחה!!../images/Emo140.gif

גיוס קל ונעים, ותחזור לבקר פה מדי פעם..חסר לך שלא! הירידות שלך על שחקני הסדרה יהיו חסרות לנו..

למעלה