סוג של פיתרון לבעיה.....

boomboom4

New member
סוג של פיתרון לבעיה.....

שלום, אני כל הזמן מאבד דברים, אם זה הטלפון הנייד שלי (4 פעמים בשנה האחרונה) או את המפתחות שלי, את המספר שהם הלכו לי לאיבוד כבר אי אפשר לספור אבל הכי גרוע היה שאיבדתי לפני שבוע את האי פוד שלי, זה היה כאב לב...אז שמעתי על שירות חדש של מציאות, בומרנג איט www.boomerangit.co.il מישהו שמע על זה? מכיר? יכול לתת לי איזה חוו``ד על זה?

דעתי האישית

בהיכרותי את התרבות הישראלית, אני מאוד מסופק לגבי הצלחה רחבה. עם זאת, ישנם פתרונות טכנולוגיים אפשריים. כמה זה שווה לך?

boomboom4

New member
אנשים

אני די מאמין באנשים לכן לפי דעתי יש לזה סיכוי לעבוד, התרשמתי לטובה מהשירות גם בגלל המחיר הנמוך שלו, ממש נמוך. אבל איזה עוד הצעות יש לך?

לפני מספר ימים

ידיעות אחרונות ביצעו ניסיון מעניין עם ארנק שהושאר במספר ערים בארץ. מיותר לציין שההיענות היה דלה, לפי הממצאים שלהם. לגופו של עניין, שאלתי - כמה זה שווה לך?

boomboom4

New member
שווה שווה

אני עשיתי מנוי לאתר הזה, אני מאמין שזה יעזור,אבל מה הפיתרון שלך, וכן זה שווה לי השאלה היא על מה מדובר,

boomboom4

New member
אני רוצה לדעת על מה מדובר....

אני מוכן להוציא מספיק כסף אבל הכול תלוי על מה ואם זה משתלם...די אם השושואיזם, דבר....

הבט

יש לא מעט פתרונות במשרע די רחב של מחירים. על מנת שאוכל לנסות להפנות אותך למשהו שיתאום את צרכיך, עליך להגדיר אותם. אחת ההגדרות הבסיסיות היא כמה אתה מוכן להוציא. יש עוד לא מעט פרמטרים, אולם המחיר הוא פילטר די טוב.

עכשיו אנו מתקדמים

התחל לקרוא פה ונווט עם הקישורים לפי הרלבנטיות עבורך. וכרגיל אצלנו - חזור עם שאלות, תמיהות ודיווחים.

boomboom4

New member
לא שווה....

המחירים שם ממש גבוהים,מתחיל ב800 יורו בערך, לרוב המוצרים אשר הולכים לעיבוד זה לא שווה. האם יש לך עוד הצעה, את זה שווה לשים באמת רק על הילד או הכלב... (-: או הלפטופ...

למעלה