סוג של סקר!

keep smiling

New member
SOAD~~~../images/Emo99.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אע. שיעשו לי ילד. אנשים בלתי מובנים שכמוהם. ];

dark max

New member
../images/Emo11.gif

חברות שלי אמרו לי שזה אלטרנטיבי, ושHIM זה רוק-אלטרנטיבי.

dark max

New member
זה לא זבל-מטאל ../images/Emo11.gif

חוצפן >> ומשומה אני מאמינה להן ולא לך *מוציאה סול סלייר* מהי תגובתך?

Vivi Sparrow

New member
טורי איימוס, ג'יירוק, רוק אלטרנטיבי

וגם 80's ו70's ^_^ רשימה מלאה של האמנים שאני אוהבת נמצאת בבלוג שלי ^_^

המ קצת הבי מטאל

כמו לד זפלין, דיפ פרפרל, AC DC, ג'ימי הנדריקס... [לא איירון מיידן לאאאא!] ויש כמה שירים של Children Of Bodem שאני אוהבת, ונראה לי שזהו לבנתיים.

Kakashi Sensei

New member
לד זפלין ודיפ פרפל הם רוק פרוגרסיבי

הם אפילו לא מטאל. והנדריקס זה בכלל ההפך הגמור, הוא יותר ג'אז, פאנק(Funk) ופיוז'ן מאשר רוק אפילו, שלא לדבר על מטאל. ומה יש לך נגד איירון מיידן? *זעם האלים מוחדר בי תוך כדי שאני כותב מילים אלו* צ'ילדרן הם אכן טובים אבל אני יכול להביא לך שירים של להקות באמת ברמה, אם יש בך רצון לשוחח: [email protected] 209117206

ומה זה הבי מטאל בכלל?

הגדרה של התקשורת. הפעם הראשונה שהשתמשו בביטוי הזה- הייתה בהופעה של ג'ימי הנדריקס ע"י מבקר מוזיקה. לד זפלין הם הרבה דברים-גם רוק-בלוז, וגם הבי מטאל. אותו הדבר עם דיפ פרפל. ואיירון מיידן הם כאלה להקתחדרכושר! חח ליודעת תמיד שעשע אותי לראות אותם עם המגני זיעה והבגדי גוף הזוהרים האלו!XD ומשום מה אפעם לא חיבבתי אותם [בלשון המעטה
]. האמת היא שיש שיר אחד שלהם שאני מסוגלת לשמוע- The evil that man do. אבל ששש...! אל תגלה לאפאחד. כי זה סוד!!!

Fox360

New member
ממ

אני שומעת להקות *בורחת* נייטוויש אוונסנס ביטלס אפיקה אפטר4אוור *חושבת* *לאמגיעהלמסקנה**נופלת*

למעלה