סוג של סיכום

®NuLy®

New member
סוג של סיכום

לא הייתה הרבה פעילות לאחרונה בפורום ויום שישי הוא היום של קבלת שבת ושל סיכום השבוע.
אבל בגלל שזה ממש השרשור האחרון הרציני שהיה פה חשבתי שזה קצת מיותר, ויש משהו שעוד לא עשינו בפורום הזה (ואני חושבת שזה עדיין לא מאוחר)
וזה משהו קטן כדי לסכם את השנה שעברה לה - שנת 2012.

השנה שבה צפו לנו את סוף העולם, שנה עם הרבה מוזיקה חדשה טובה יותר/טובה פחות, אלבומים, קליפים והופעות (אפילו בארץ!)

אז מה הרגע המוזיקלי שלכם לשנת 2012?

זה יכול להיות שיר שיצא, קליפ שממש אהבתם, הופעה או אפילו סתם שיר ששמו ברדיו וזה היה הזמן הכי טוב לשים אותו

שתפו פעולה, ובקרוב גם נחזור לשגרה הרגילה בפורום

shaharEB

New member
הממ..שרשור חשוב

אני חושבת שזו שנה שגיליתי בה המון שירים שהדהדו לי במוח וסוף סוף מצאתי אותם :)
שנה של הרבה שירים מסדרות \ פסקולים :)
שנה של 'רוק העצמאות' ככה שאפילו כמה שירים בעברית נכנסו לי לתיקייה

והרבה שירים של דיסני ופסטיגלים בהשפעת אחותי

אני אהיה יותר ספציפית כשיהיה לי זמן לחפור בתיקיית שירים

®NuLy®

New member
אין לי משהו אחר חוץ מ

ההופעה של גאנז אנ' רוזס

3 ביולי, פארק הירקון. אני מגשימה חלום ורואה בשורה ראשונה(!) את הלהקה האהובה עליי.
סיפור אהבה שמתחיל בגיל 16.
נכון, זה היה רק אקסל (ודיזי הקלידן) וגם הוא כבר לא נראה טוב כמו פעם. אבל עם כמה שירדו עליו וכמה שכולם אומרים "בלי סלאש זה לא אותו הדבר". הייתה הופעה מדהימה ומלאת אנרגיות. כל השירים האהובים, כל הלהיטים (חוץ מפשיינס) מבוצעים בצורה מקצועית ומרגשת.

כמעט 3 שעות של התנתקות מהעולם.
רגע השיא כמובן בסולו האחרון של נובמבר ריין. אני לא מאמינה שאני שומעת אותו, שזה מתנגן ממש כמה מטרים ממני ובכלל שאני חלק מזה.

מאחלת לכל אחד להרגיש את מה שהרגשתי באותו היום. התגשמות חלום

MyLennon

New member
רגעים מוזיקליים שלי ב-2012

שני "רגעים" (שנמשכו בהרבה יותר מרגע) מוזיקליים שלי השנה ??? הם גם מאד משמעותיים בחיי לא כמו לשמוע שיר ברדיו או לקנות דיסק או ללכת להופעה ...

התחלתי לנגן גיטרה חשמלית ובמיוחד את שירי הביטלס מילדותי עם מורה שלמד בבי"ס של פול מקרטני בליברפול

הצטרפתי למקהלת רוקנרול למבוגרים שבמהלך 2012 הופיעה כמה פעמים וזאת חוויה מעין כמוה להיות בהופעה על הבמה ולשיר

בתמונה המצורפת אני בשורה השניה באמצע בחולצה לבנה .

למעלה