סוג של מצוקה.. עזרה!

stan123

New member
סוג של מצוקה.. עזרה!

לא היה חכם במיוחד לבחור את הקורס "כימיה אורגנית"... יום שני ממש בבוקר וגם יש לי בחינה ענקית וקשה...
בקיצור נבצר ממני לראות בשידור חי את הגמרים האיזוריים ביום ראשון בכל שעה... אם יהיה לי ממש מזל ואף אחד לא יגלה לי את התוצאה (אין סיכוי יותר מדי מתלהבי-תוצאות בקורס הזה בשני בבוקר שאוהבים רק להגיד תוצאות בלי להבין איזה ספורט הם מדברים עליו) בכל זאת, אתם יודעים על לו"ז של אחד הערוצים לגבי שידורים חוזרים? ממש חשוב, תארו לכם לשמוע ביום שני או אחר כך שפיטס עלו או עפו (לא יקרה) בלי לראות את המשחק? חשוב לי ה AFC יותר מה NFC אגב, לגבי השאלה של עופרי איזה שחקן - אתם עונים סמית', נראה אתכם עונים אותו דבר אחרי שסיאטל מעיפים אותם מהגמר האיזורי או שפיטסבורג מועכים אותם בסופרבול תודה רבה!

videoman

New member
ESPN יום ב' 16:00 AFC

קישור ל-ESPN. בפוקס פוטבול ביום ב' ב-21:00 לא ברור איזה. ב-METV יש שני שידורים בלילה של יום שני. ב-9 וחצי ובחצות. לא ברור את מי קודם.

Yowoman

New member
גם אם סיאטל ינצחו

זה לא הופך את הבחירה בסמית' לפחות נכונה. שחקן יכול לתרום המון לקבוצה, אבל הוא לא לבד. בשביל לנצח או להפסיד צריכים עוד המון אנשים לתת את שלהם. ההשוואה היתה אחד מול השני (והשלישי והרביעי) ללא הקשר לקבוצה.

למעלה