סוג של כאב.....

סוג של כאב......./images/Emo7.gif

אני קמה כל בוקר לאותה מציאות עם שם אחר של יום. לא ממש משעמם לי כי אני מעסיקה את עצמי כל הזמן אני דואגת לא להיות לבד למרות שזה קשה כי אני יודעת שאני בערך לבד... אני בחודש הרביעי להריון שלי ואתמול הייתי באולטראסאונד וראיתי פלא מול עיניי הילד שלי .... כאב לי שהילד החמוד הזה לא יודע שאבא שלו לא רוצה אותו... אולי הוא לא היה רוצה לבוא לעולם במצב כזה אני מקווה שהוא יסלח לי על האנוכיות שלי... אני רק מקווה שאני יום אחד יקבל את הסבלנות הזאת... ושלא יכאב לי יותר... והכי חשוב שהתינוק שלי יהיה בריא וחזק...
אוהבת אותכם

אנושית~

New member
היי עצבות מתוקה

כואב לקרוא אותך אל תשברי ת,ראש שלך מעכשיו במחשבות אחרי הכל עוד מחכה לך דרך ארוכה לעבור ת,צריכה להיות חזקה לחשוב חיובי ומעכשיו לנטוע בטחון לחיים שבתוכך כי נימאמינה שהרגשות עוברים אליו טופ שת,מעסיקה ת,עצמך ..ותהיי אופטימית אנחנו פה מתי שתצטרכי

די דנסר

New member
חיזקי ואימצי

המשיכי להחזיק מעמד, להיות רגועה ובטוחה בעצמך, בקרוב יוולד לך תינוק, מי שאיתו את תחיי את כל חייך. תאמיני לי ששום דבר בעולם לא משמח יותר מללדת תינוק, לגדל אותו ולראות שעשית נכון. אני מבינה לליבך, שהרי את רוצה את הטוב ביותר עבור תינוקך, אבל מה שקרה כבר קרה, ואין להצטער כל הימים בשל כך.

למעלה