סוג של חצי

kobi 23

New member
סוג של חצי ../images/Emo32.gif

אני רק רוצה לשתף אותכם בהחלטה שלי להעיף קיבינימט את האקספלורר לגמרי מהמחשב (וגם את פיירפוקס ששירתה אותי בנאמנה כשנתיים).התקנתי את הדפדפן AVANT , לקח לי קצת זמן להסתגל ולסדר את ההגדרות שלו אך לאחר כל זה (סיפור ממש קצר) אני יכול להגיד שהוא הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו והשתמשתי בלא מעט. כבר שבוע שאני עובד איתו רצוף ועד עכשיו הוא לא קרס לי ולו פעם אחת.בניגוד לאקספלורר שביום טוב קורס לי 7685094 פעמים ,ואני לא מדבר על משקלו ועל הכמות המטורפת של המשאבים שהוא לקח. הדפדפן אמנם מבוסס על האקספלורר אך זוהי הוכחה שהתלמיד עולה על המורה , בהרבה.אין אפילו את הבעיות בתצוגה של אתרים שונים כפי שיש בפיירפוקס פיירפוקס היה מעולה ורק מדי פעם קרס לי אך לא אהבתי שבגירסאות החדשות שלו הוא השמין משהו... ממליץ לכולם להעיף את האקספלורר ולהתקין תוכנה חופשית "ויוה לה רבולוציה !!!" מי יודע אולי בשלב הבא אני אעיף גם את הXP ואתקין לינוקס

ceyal

New member
האוונט הוא בסה"כ SHELL שיושב על אקפלורר.

מעין סקין. והוא לוקח המון זיכרון: אקספלורר+ה SHELL

kobi 23

New member
../images/Emo197.gif וואלה

עכשיו אני בודק את המשאבים ואכן אני רואה שהוא לוקח המון....איך זה ייתכן בהתחלה בדקתי והיה ממש מעט

ceyal

New member
כשחלון אחד פתוח

הזיכרון לא מושפע כ"כ אבל ברגע שאתה פותח טאבים חדשים-תןספת ה shell עושה את שלו.

kobi 23

New member
ניסיתי אותו

פחות אהבתי אותו מהAVANT , יש אולי עוד המלצות לדפדפו טוב ולא בזבזני ?

kobi 23

New member
כן , אבל דיי ממזמן

אולי באמת הוא השתפר ואני אנסה אותו , עכשיו אני מוריד אותו ואשמח לשתף איך הוא. בכל מקרה , אני אומר לא , לIE !!!! פשוט דפדפן גרוע (רק שMS לא יתבעו אותי על הוצאת דיבה)

Y. Welis

New member
גם הוא יושב על גרעין IE

החלופות היחידות הן FF, אופרה ואולי גם 'ספארי' החדש.

Jan22

New member
בעיקרון אתה צודק

פיירפוקס הוא דפדפן יחסית כבד ,אם תסתכל בCTRL ALT DEL תראה בדיוק כמה הוא לוקח. אני ממליץ לך לבדוק את MAXTHON ,הוא גם מבוסס IE ,רק בלי כל התוספות הלא יעילות מסביב. הפשטות שלו היא מה שעושה אותו כל כך טוב.

kobi 23

New member
תודה ,האמת היא

שכולם מאוד כבדים , אני בדיוק עם האופרה עכשיו (ללא שימוש בטאבים) ובשימוש 74000K..... כנראה שאין מה לעשות וכולם ממש כבדים

Jan22

New member
לא מסכים

הבעיה של רוב הבראוסרז שהם מתוכננים לעבודה כבדה. רובם ,אבל לא כולם.

kobi 23

New member
תודה רבה

משום מה ,גם הוא מכביד יחסית על המשאבים.או שאחזור לFF או שאשאר עם הAVANT

למעלה