סוג של היסטריה

Anwanis

New member
סוג של היסטריה

או יותר נכון - התמוטטות עצבים. אני משתחררת ביום רביעי, וכבר עלה לי החום מרוב עצבים על הפרוצדורה הצה"לית המטופשת... ואני אדם מאוד רגוע בדרך כלל. אני משתחררת מחר ביחידת האם שלי... לשם מה להגיע גם לבקו"ם יום למחרת אם אני לא עושה מילואים? "כי ככה זה הולך". איזה ציוד בדיוק להחזיר ליחידת האם? "כל מה שקיבלת". כן, אני גם ממש זוכרת אחרי שנתיים..... טופס טיולים יוצא בבסיס עצמו עושים לי חברים שלי. עכשיו לכו תתווכחו עם השלישות הדבילית ותסבירו להם שעל אף שתאריך השחרור שלי הוא ב-14, אני מחר אצלם לפי מה שהם אמרו לי, אז למה לעזאזל אתם לא מוכנים להוציא לי טופס טיולים היום???? "כי מותר להוציא טופס טיולים רק יום לפני השחרור". אוח, ואם לרגע הצטערתי על השחרור המתקרב, נזכרתי למה בעצם אנחנו שונאים את צה"ל... בגלל כל הפרוצדורה הארורה!!! (אגב, מה שמחזירים לי בטופס טיולים, כלומר התיק הרפואי וגיליון התנהגות וכל השטויות האלה צריכים לבוא גם הם איתי לשחרור או שמספיק טופס טיולים יוצא חתום?) סליחה על הוצאת הקיטור הלא צפויה....
עדי
.

אזרח111

New member
עדי ....

נורא חבל להתעצבן על כאלה שטויות. את הרי לא מכירה את החוק? להתעצבן - להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. אז ביקשו שתגיעי לבקו"ם .... לא נורא. תחשבי על זה בתור טיול
וברמת העיקרון שתחמתי על טופס הטיולים היוצא את תקבלי על הדרך גם את כל התיקים שלך .... ממני לא ביקשו את התקים, אבל תגיעי איתם על כל מקרה.

Anwanis

New member
אמת ויציב

אבל עדיין קשה לא להתרגז.... הטמטום הצה"לי מדהים אותי כל פעם מחדש. דווקא הנסיעה לבקו"ם לא מטרידה אותי, נהפוכו. זה סתם...בבסיס שלי כבר היה לי כל כך כיף אחרי שכל השירות שלי התחיל עקום, ופתאום להיזכר שאני סתם בורג קטן שלאיש לא איכפת ממנו זה סוג של תסכול. אבל אני בטוחה שזה יעבור לי ברגע שאני אצא מהבקו"ם ביום רביעי.......
תודה על המילים המרגיעות
עדי

danielo18

New member
חחחח...

אצלי קרה מקרה דומה (אני יצאתי שבוע לפנייך!). עיכבו אותי 3 שעות ביחידה (ביום של הט"ט) רק בשביל לראות את הקצינת מילואים כדי לסגור את השיבוץ שלי ועשו לי את המוות בלוגיסטיקה רק בשביל לגלות ביום למחרת שאני בכלל לא מוצב למילואים (3 חודשים אני מוזן כ"פטור"..) וישכולתי להשתחרר חודש לפני בנוהל פשוט.. אבל ביננו, בקטנה... אם חיכינו 3 שנים (או שנתיים, במקרה שלך), אז שלוש שעות יעשו את ההבדל?

Anwanis

New member
צודק בהחלט

האם אני מתחילה לקבל בחזרה היגיון נורמלי ופשוט?...
תודה גם לך
עדי

danielo18

New member
רק שלא תתבדי..

גם באזרחות אין הגיון. ההגיון בחיים מסתיים לו בבוקר שאחרי נשף הסיום של התיכון.

040

New member
אני מסכים עם כל מילה!

גם אותי עיקבו שלוש שעות כי לא מצאו איפה אני עושה מילואים, ולא מצאו את כרטיס המילואים שלי. גם אני הרגשתי תחושה אפסית כשיצאתי את שערי הבסיס, וראיתי שהכל ממשיך להתנהל כרגיל. העליתי את זה לכאן לפני כמה חודשים, הנה תזכורת...

danielo18

New member
שוב...זה לא משנה...

העיקר שברגע שיצאת - אתה יכול להיות שמח שלא תראה את המערכת הזו יותר בחיים (או אולי רק במילואים)...

למעלה