סוג של אמת מרגיזה...

נימשון

New member
סוג של אמת מרגיזה...

את הפוסט הזה קראתי כבר לפני כמה זמן אך היום במסגרת שיטוטי ברשת שוב נפגשתי בו ושוב היה לי דיי קשה לקרא אותו מאחר והאמת שבו כואבת משהו. מה תגידו אתם על התיאוריה

יומנוש

New member
אענה גם פה

בהחלט מזדהה עם טיפוס מס' 2 - מחפש סוודר ספיציפי. השאלה המענינת יותר היא איזה טיפוס מתאים לי: טיפוס מס' 1 - בד"כ לא רלוונטי כי כבר יש לו סוודר. טיפוס מס' 2 - נדיר למצוא התאמה הדדית טיפוס מס' 3 - אולי הוא דווקא המתאים ביותר כי הוא פתוח יותר לניסיונות סוודריים ואז יכול לגלות מה זה סוודר טוב ולהתביית. מצד שני הוא עלול לזרוק אותך מהר לארון ולשכוח ממך.

mamchuck

New member
אני מקווה

שאני אמצא מישהי שיצאה לחפש בקניון כי אלו הבנות הכי כיפייות, אמיתיות וישרות. לאיזה קניון ללכת???

ד נ י ת3

New member
SO TRUE

אתה יודע... את זה אי אפשר למצוא בסופר. או באתר הכרויות באינטרנט. חושבת שהאושר הוא מצב תודעתי. רק אתה יכול להחליט שאתה מאושר ולהיות מאושר. זוגיות מאושרת - משאת נפשו של כל אדם. או כמו שאני אומרת: "האושר הוא הפשע המושלם"

ד נ י ת3

New member
להיות

היעקב אלפרון של האושר. שאיפה שכל אדם יכול להגשים. זה בתוכנו. (התחלתי עם התהיות שלי... )

Puzzluna

New member
אכן אמת ואכן מרגיזה....

לפעמים נדמה לי שפשוט לא מתאים לי ללבוש סוודר כל הזמן. אבל הייתי רוצה שיהיה לי סוודר קבוע בתיק רק כאופציה למתי שיהיה לי קר.

שמוצקין

New member
אם אימא שלי סרגה לי את הסוודרים

שאני הכי אוהב זה אומר שאני אמור להתחתן בשידוך? אגב גם אני לא אוהב אתרי הכרויות . איכס...

sh53

New member
מרגיז אבל נכון

אצלי זה מדבר על תקופות חיים ונראה לי שעברתי את כולן וחייתי בפנטזיות. היום אני יותר עם 2 רגליים על הקרקע (נסיון של החיים).

shelly1975

New member
וואי. יפה. אהבתי ת'מטאפורה.

אכן פוסט יפהפה וכ"כ נכון. הזדהיתי בטרוף

למעלה