סוג משחק חדש הגיע....

סוג משחק חדש הגיע....

כתבתי לכם על ילדים שפירקו כדורים M16 כרגע אני חוזר מהמכולת על יד הבית שלי שומע בום אבל זה לא בום של נפץ אלה בום בום אחו שלוקי של בום מה אני קולט- ילדים טמבלים מפרקים כדורים של M16 פרקים תקליע- אבק שרפה- מוציאים תפיקה עוד שהיא חיה-עשיתי עליהם מקעב קטן.-הם באו לפרק תכדור של העוזי- לא הצליחו- פה כבר נחנסתי לפעולה-החרמתי להם תתחמושת לקחתי אותם אלי-אני יותר מאוחר בלילה עושה סיבוב לכלבה שלי אני יזרוק אותם בצריפין בעמדה של ש"ג(מי שלא יודע- צריפין זה 2 דקות הליכה מהבית שלי). מה אתם אומרים איך אפשר לאכוף תדבר הנוראי הזה שימוש בתחמושת חיה ? חבל שאין במדינתנו חוק האוסר שימוש במישחקי תחמושת- יש להם מזל מאלוהים שהם לא נהרגו או נפצעו. התחמושת שהחרמתי- 3- תרמילים של M14 3- קליעים- 1 M16 נותב 1- עוזי-נותב

שאלה - והערה

ב"ה א. באיזה סמכות החרמת להם את התחמושת? והערה - אם באת בתור שוטר/מתנדב או אם איזה ציוד המזהה אותך כשוטר, עברת על התחזות לשוטר. היות ולא נרשמת ביומן. במקרה כזה, מעכבים (זכותו של כל אזרח לעכב אדם אם בוצע מול עינו עבירה) ולהזעיק שוטר. המעשה שעשית טוב, אך פסול. יום טוב.

ilancoll

New member
טוב מאוד כול הכבוד

עשיתה את המעשה הנדרש והנכון ובכך הצלתה נפש 1 או 2 סתם לתיקון יש חוק החוק אומר שאסור להחזיק נשק\תחמושת ללא רשיון

תשובה

לא אני לא מתנדב ולא חתום ביומן-אבל-! אני לא לוקח סיכון על איזה ילד מפגרת או חבורת ילדים מפגרים שמשחקים את תחמושת חיה"- לא בבית סיפרי- ממש לא- שיעצרו אותי יעכבו אותי-אבל אני לא מוכן בשום פנים ואופן שיהיה סיכון ממשי לחיי אדם ולחיי האזרחים המישתמשים בזה. הייתי בש"ג- סיפרתי להם את זה הם הודו לי על זה ואמרו על זה עבודה יפה! תחמושת זה לא מסחק ילדים- יש תאמירה הזאת"כל כדור הורג ואני אולי אני בן 20 אבל לא לוקח סיכון בחצי גרוש על דבר כזה-ממש לא תגידו מה שתגידו אבל אני שלם אם עצמי ויודע שעשיתי תמעשה הנכון ביותר והבטוח ביותר

איתמר20

New member
שוטר82

אחי, בלי להעליב אותך או משהו כזה, אבל אתה מוכיח את המשפט "שוטרים, אחד קורא אחד כותב..." ובמקרה שלנו נראה לי שאתה זה שקורא... עכשיו שסיימנו עם זה, אתה שחמיסט ?

איתיץ

New member
לא מבין אתכם

הבנאדם הזה עשה מעשה טוב. אתם רוצים שהוא ירוץ, ירש ביומן, ואז יחזור לזירה? או שיצעק עליהם ויקווה שמהשטרה תבוא בזמן לפני שהם יברחו כדי לפוצץ את זה במקום אחר? אני יכול להעיד על עצמי אישית שאם אני אראה מחזה שכזה, גם אם אני לא בהתנדבות באותו רגע אני אעשה בדיוק מה שהוא עשה. אני לא צריך על המצפון שלי ילדים שנשרפו להם הידיים בגלל הטמטום.

אף אחד לא צעק עליו...

רק צריך לדעת איך לעשות את הדברים. הוא אשר כתבתי, ואחזור ואכתוב, הוא פעל טוב, אך בצורה אסורה. במקרה הנ"ל זכותו בתור אזרח (וכאן הוא היה אזרח!) לעכב את החשודים (מספיק שעיכבת אחד - והוא ימסור את שמות חבריו, מה גם שמדובר בילדים שזה פי מאה יותר קל) עד לבוא המשטרה. מה גם, שהוא החזיק ולוּ לזמן קצר ביותר את התחמושת בביתו - שזה דבר פלילי לכשעצמו (החזקת תחמושת בבית אסור בתכלית האיסור, ולא משנה מאיזה נסיבות התחמושת אצלו, ולא משנה לכמה זמן התחמושת אצלו) נכון שיתכן והוא הציל חיים, ונכון ואין ויכוח שרבים מאיתנו היו פועלים כפי שרועי פעל. אך שוב אכתוב בפעם המאה - המעשה טוב, אף פסול! שבוע טוב לכולנו.

Squad 55 Taylor

New member
Kיציק....

אחזקת תחמושת של שנייה בבית אומנם רשומה על הספר שזה אסור אבל אם תחרים את זה ותביא לתחנה ב"אזרח טוב" לא יעשו לך כלום

תראו..

הבאתי לכם את זה כדעה מה אתם חושבים על מה שאני עשיתי. אולי לקחתי תחוק לידיים ואני שלם ושמח שאני עשיתי את זה!

איתמר20

New member
לא הבנתי משהו

שוטר82 - עד כמה שידוע לי, אם אתה שוטר אז אתה נחשב בתפקיד 24 שעות ביממה גם שאתה לא רשום שאתה בתפקיד ובנוסף לזה יש לך סמכות בכל הארץ... נגיד ואתה שייך למרחב יפתח אתה יכול לתת קנס ו/או לעצור מישהו במרחב דן גם כשאתה לא בתפקיד... וזה חוקי!!!! דבר שני, תראו לי בחוק מקום אחד שרשום שאסור לשמור תחמושת בבית ? פעם אחרונה שבדקתי בחוק, החוק אמר שיש להפריד בין התחמושת לנשק ויש להחביא אותם, מומלץ בכספת ובהרחק מילדים. ושוטר - מה אתה ? מתנדב, שחמיסט, שוטר (לא בחובה) ????

הוא מתנדב קלאסי שעלה על ניק שוטר

אתה יכול להרגע : )) הוא לא יכול להיות שוטר, כי הוא שחיף, והתנאי קבלה למשטרה היא כרס מינימום של 90 ס"מ. הוא שוטר? הצחקת לי ת'בוהן! פורים שמח!

Kיצ

אולי אני שחיף ורבע עוף - אז מה אתה שמן??? חחח ממש לא אתה כמו גם שחיף- הצחיק לך תבוהן? חשבתי תבוהן האמצעית
חיחיחיחי כפרעעעעע

איתמר20

New member
יצK ושוטר

חבובים, תרגעו... אנחנו לא פה כדי לריב אחד עם השני... שניכם שחיפים וזהו... סגרנו את העניין ?

למעלה