סוג מפוח ל 1303

סוג מפוח ל 1303

האם ישנם מספר סוגים של מפוחים(מאוורר פנימי/בלוור) ל-1303 מודל 1973?והיכן אפשר למצוא בלוור המתאים לדגם הנ"ל? שאלה נוספת:אור פנימי (צד ראש נהג) האם ישנם שני סוגים של פנסי פנים האחד גדול והשני קטן יותר.משום מה הסטנדרט לא מתלבש במקום האורגינל(גם בלחיצה חזקה)של הפנס.

eazrieli

New member
פרטים

יש שני סוגים של תאורה פנימית - שני קונטקטים של הארקה ואחד - כאשר יש שניים זה מאפשר אור קבוע או בפתיחת דלת. כאשר יש אחד במקור זה היה הדלקה קבועה. מבחינה פיסית אותו דבר. לגבי מפוח- יש לי אחד כזה. 052-36564343 ערן

ronbug 73

New member
מאוורר 1303

ישנם שני יצרנים בוש ו AEG שניהם מקוריים וזהים. בבוש גרמניה המאוורר עדין מיוצר ועלותו אצל היבואן "לדיקו" בישראל 2000 שקל. תפנה לערן.

vq55205

New member
בוש

אהלן רן, השאלה לכולם. דיברו כאן רבות על היתרון של בוש על מותגים אחרים ובכלל זה הסיניים. השבוע קניתי מטען למצבר לרכב של חברת בוש וממש לידו כתוב: made in china נמק פרט והסבר.

ronbug 73

New member
בוש - גרמניה, הודו, ברזיל, מכסיקו, סין.

נו טוב חברים מה לעשות מאז שרוברט בוש הקים את החברה בגרמניה יורשיו פתחו מפעלים בכל רחבי העולם. לפני כמה חודשים חיפשתי פלגים לחיפושית שלי, מצאתי די מהר וקניתי, כשרציתי להרכיב ראיתי שכתוב MADE IN INDIA התברר לי שיש בעיה עם הפלגים תוצרת הודו ומהרתי להחליף הפלא ופלא מיד המוכר שלף גם בוש תוצרת גרמניה, נשמתי לרווחה. פניתי לבוש גרמניה והם הבטיחו לי שהאיכות אותה איכות. שימו לב שקויל בוש חדש מופיע בשתי דרגות המכסיקני וכנראה הגרמני ויש ביניהם הבדל מחיר של 2 דולר ב CIP . דיסטרביוטר בוש מכסיקני עולה כ 170 דולר -וברוק הגרמני 20 דולר פחות. לגבי המאוורר- בוש גרמניה מייצרים אצלם זה בלי הלוגו VW והמספר הקאטלוגי מעט שונה מהמאוררים שנשלחים לחברה עם הלוגו

ronbug 73

New member
הכבוד האבוד של מאוורר ה 1303.

שנים הוא ישב שם בודד וגלמוד מאחורי מכסה בית המאוורר מימין למנוע הווישר, זכרתי אותו עוד בנעוריו היו לו שתי מהירויות כל פעם אבי היקר היה מדליק אותו ומסנן בין שפתיו כמה הוא לא יעיל, עברו השנים והוא הפסיק לעבוד ולא ממש התייחסתי אליו, לפני כמה חודשיים מצאתי אחד מפרוק, אבא שלי לא הבין למה אני מתעקש על מאוורר לא יעיל, חיברתי אותו, הגשם התחיל לרדת הפעלתי את החימום, ידעתי זה הרגע, סובבתי את הכפתור, המאוורר התחיל לעבוד, זה פשוט עובד, עוזר בהפשרת האדים וגם מזרים אוויר צח. השיבו לו את כבודו

max2

New member
יש לך אולי יותר נתונים טכניים על המאוורר?

יש לי משהוא שאני רוצה להתאים, ורוציתי לדעת הספקים בכל מהירות וכדומה....., מה מתחבר לדלת הקטנה של האורור בקופסת אוויר? זה הידיות ליד הכפתור של המאורר? ושאלה אחרונה, איך נוהגים לחבר שפריצר חשמלי? שמים את המיכל בתוך האוטו או מוציאים כבל החוצה?, ואיך מתחברים לידית של הוישר?

ronbug 73

New member
חימום-איוורור וישר.1303.

1.האוורור והחימום מערכות נפרדות שחולקות את אותם פתחים בדש-בורד, שילוב ביניהם מאפשר תחושה יותר נוחה בנהיגה במקום לפתוח משולש או חלון, פתיחת המאוורר מאפשרת כניסת אוויר צח. 2.החלוקה היא באמצעות הכפתורים העגולים מימין לכפתור הקטן של הפעלת המאוורר. 3.מערכת הווישר המקורית עובדת כך: לחץ אוויר 42 PSI, בגלגל הרזרבי, משם עולה צינורית ובסופה ונטיל שממוקמת ליד בקבוק מי השפריצר, פקק הבקבוק מחובר עם צינורית לונטיל, מתחתית הבקבוק יוצא צינור לכיוון ידית הווישר בהגה, מחברים את הצינורית לפיה שנמצאת בידית הווישר ומשם צינור לשפריצר שנמצא מאחורי מכסה בית הווישר או המאוורר.כדי שהמערכת תעבוד עליה להיות אטומה.[לא ניתן להשיג את הוונטיל והצינורית שיוצאים מהגלגל הרזרבי בדקתי בגרמניה, רק מפרוק. 4.בחיבור חשמלי מחברים את הצינורית שבתחתית הבקבוק למשאבה ומשם לשפריצר וכמובן חשמל מהדש בורד.פולקסווגן ברזיל ומכסיקו הרכיבו משאבות חשמליות. 5.בין המאוורר לכניסה המלבנית בצידו האחורי של הדש מגיעה גומיה שבקצה אחד היא עגולה ובשני ממלבנית, לרוב היא קרועה ולכן צריך למצוא מפרוק וכולם כבר יבשות.

G.O.D

New member
ניתן להשיג את החיבור לונטיל

אמנם במחיר שערורייתי אבל אפשר..

ronbug 73

New member
זה החלק של פקק הבקבוק לונטיל, התכוונתי

לוונטיל עצמו והצינורית שיורדת לגלגל הרזרבי. אכן המחיר שערוריתי אבל מסתבר שהאמריקאים קונים הכל לפני חג המולד.

למעלה