סוג חדש!!!

ChocolateGirl

New member
סוג חדש!!!

מצאתי סוג חדש של דוליז!!!! ג´וזי הכינה אותם... יש לה אתר מדהים!!! קוראים לסוג הזה mannequin... הנה דולי שהכנתי מהסוג הזה.... בהודעות הבאה אני ישים בייסים. לדעתי זה אחד הבייסים היותר מוצחים:
יש לא כפות רגליים יפות כמו לפאריס בלוז ואפשר להכין נעליים יפות.. (בניגוד לאמו קיס שיש להן כפות רגליים מעוותות כאילו שהפלטפורמה התחברה לרגל...)
ויש לה גם ראש שקל לעשות עליו שיער, כמו האמו קיס... (בניגוד לפאריס בלוז, כי להן יש ראש שנוטה לצד...)
יש להן פרצוף!!! בניגוד לפאלאס, שמאוד קל להכין עליהן שיער, נעליים, בגדים וכו´ אבל אין להן פרצוף... נכון שהסוג הזה יפה???
ובקשר לדולי... אני מתגאה מאוד בשיער!!! אני חושבת שיצא לי דיי יפה... תגיבו!!! בבקשה.....

ChocolateGirl

New member
תיקונים+ בייס ראשון...

הודעות הבאה= הודעות הבאות מוצחים= מוצלחים והבייס הראשון.......

דולי מקסימה!../images/Emo19.gif

וגם הבייס יפה, אבל את הפנים לא אהבתי...הנה שיפוץ שעשיתי, מקווה שתאהבו...

Invisible TaL

New member
יפההה! והנה גם אני הכנתי אחת כזו...

וממש מעצבן לצייר על הבייס! אבל הוא נראה די נחמד...

BliNky

New member
וואוו../images/Emo70.gif טל ונועה בובות מדהימות../images/Emo70.gif

וגם אני הכנתי אחת... עבדתי נורא קשה אז תגיבו פלייייז

wild fairy

New member
רואים שעבדת קשה!

אם כי היא קצת דומה ל... אמממ... היא מזכירה לי מישהי... אין לי מושג את מי... אבל סך-הכל היא יפההההההה!!!

Black Cat15

New member
כוסייייייית!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif

מצרפת אמו קיס חדשה שלי ששיפצתי עכשיו ויצאה בכללי דיי זוועה...

...אהבתי.

מאוד. ובהשראה.
פשוט בתנוחה אחרת, ועם תסרוקת יותר מכוערת. והוספתי חתימה של שתינו אם לא אכפת לך.
T&M

Mooa-Numi

New member
תגידו-

יש מן איזה שיטה חדשה לציור, שלא הודיעו לי עליה? השיער, הבגדים, הכל נראה לגמרי יותר יפה. אתם רוצות לספר לי משו
(לא-זו לא שאלה
)

מיכל,נראה לי שעשו נגדנו מאפיה../images/Emo15.gif

יש לי קשרים בכלא הסורי,אולי הם יוכלו לעזור..

שום מאפיה.

אז איף אני יעשה מאפיה נגד מיכלוש מתישהו.
היה על זה שרשור שלם. אתן מוזמנות להגדיל את הדוליז ולהסתכל מקרוב איך עושים את זה.

wild fairy

New member
יש לי הערה:

העיניים קצת משונות. היא ניראת קצת חייזרית עם העיניים הללו. אבל סך הכל- מהממת!!!!!!!!!!!!!!!

i love MJ

New member
הנה שלי! ../images/Emo9.gif

קראתי לה סיגל (אפשר להבין למה
) איך היא? עבדתי עליה שעות

CrazyBitch

New member
באמת רואים

שעבדת עליה הרבה, במיוחד על השיער. אבל... לדוגמא השיער, בד"כ הוא לא נראה ככה. אצלך הוא נראה כמו חתיכת בד (חתיכת בד יפה, אבל חתיכת בד, לא שיער) ומה שניסית לעשות בחצאית לא ממש הצליח... זה לא נראה טוב... ניסיתי לכתוב את זה בדרך הכי בונה שאפשר. לא לקחת ל
. בכלופן, הנה דולי חדשה שלי. לא רציתי לעשות עיניים כמו שבטוטוריאלז של ג´וסי מציעים לי. אז המצאתי משהו חדש... עובד גם עם עיניים פקוחות. רציתי לשים אותה בים, אבל הצבע של השמלה זה צבע של חול, אז וויתרתי...

למעלה