סוג דם

מצב
הנושא נעול.
סוג דם

סוג דם
לי יש סוג דם 0- מכיוון שהסוג הוא "מיוחד" האם יכולה להיות השפעה של סוג דם מסוג זה על הפרייה ? והאם למישהי יש את אותו סוג דם והיא הצליחה ?

דם מסוג o הוא מאוד נפוץ. אין שום

סוג דם
לי יש סוג דם 0- מכיוון שהסוג הוא "מיוחד" האם יכולה להיות השפעה של סוג דם מסוג זה על הפרייה ? והאם למישהי יש את אותו סוג דם והיא הצליחה ?
דם מסוג o הוא מאוד נפוץ. אין שום
בעיה שידוע לי עליה שקשורה לסוג הדם. לי יש כזה והתרומה הצליחה מיד. סוגיות שקשורות לסוג דם הן בנוגע למינוס או לפלוס וזה קשור לסוף ההריון, וניתן לפתרון בקלות. כה לחי אוריינית

פיש10

New member
התורמת שלי היתה עם סוג דם O-

סוג דם
התורמת שלי היתה עם סוג דם O-
ואני בכלל A+, מהרופא הבנתי שין כל בעיה.

אדוינה

New member
הי

סוג דם
הי
סוד דם o- אומר שאין את הנוגדן ששמו Rh או D על גבי כדורית הדם האדומה. סוג דם o הוא שכיח(35-50%,תלוי באיזה אוכלוסיה),Rh- הוא יותר נדיר. עם בלידה יהיה לתינוק Rh+ (מהאבא או מהתורמת), אז נותנים לאישה לאחר הלידה חיסון-שנקרא אנטי D שמנטרל את הנוגדנים שנוצרו אצלה בעקבות החשיפה בזמן הלידה,וזה בשביל העובר בהריון הבא של האשה. בקיצור העניין של סוג הדם לא מהווה שום בעיה בטיפול הזה.לפחות זה. שיהיה בהצלחה טליה!1

מצב
הנושא נעול.
למעלה