סוג דלק ב- wr450-f

DAN TAL

New member
אחזור על זה שוב.האוקטן המעשי בתחנות הדלק

הוא לא האוקטן שמצוין על המשאבות בנוסף,אף מנוע לא נשאר נקי ,ללא פיח מהרגע בו הניעו אותו והלאה והתנאים משתנים כל הזמן. כולל סגנונות רכיבה שונים,שגורמים לטמפ'עבודה שונים בין רוכב לרוכב ועוד. יש באמתחתי עוד דוגמאות,איך התוספות שהחליפו את העופרת,גרמו לירידת אוקטן מעשי וצלצולים שנפתרו רק לאחר מעבר ל96 במקום 95. כולמר ברור שתוספת החומר הורידה את האוקטן בתא השריפה.

SOLO TREKKER

New member
דן טל, היית ממליץ לי לעבור מדלק 95 ל- 98

ב- DRZ שלי? זה DRZ במצב מקורי, ללא שום שינוי במערכות הפליטה והקרבורטור, ואין לי צלצולים מהמנוע. ====================================================== "אם אי אפשר לעלות עם האופנוע - עלה ברגל. אם עדיין אין אחיזה - תנעל קרמפונים" ======================================================

DAN TAL

New member
ההמלצה לא הגורפת וחד משמעית.

כפי שציינתי היא תלויה באוקטן האמיתי שנמכר בתחנות. תנסה,אם תרגיש בהבדל,סימן שאכן הDRZ שלך זקוק לכך. התחושה האמורה להתקבל,היא שהכל עובד קצת נכון יותר. טיפה יותר עגול ושקט. מרגישים את זה אפילו בסרק. אולי גם יו66 יוכל לתאר איך הוא מרגיש את ההבדלים. צריך להיות טיפה רגיש לאופנוע כדי לשים לב.

yoe66

New member
אני עברתי ל 98 כשרכבתי על די אר 350

יום אחד אמרתי לעצמי למה לא לנסות. באותה תקופה רכבתי בעיקר באזור פלמחים שבילים ודיונות זה מה שיש שם. הדי אר אל כל כך אהב את הנסיונות שלי וצלצל כל פעם כנראה כדי להזכיר לי שהוא רק די אר. התדלוק ב 98 צמצם מאוד את הצלצולים האלו. אחריו היה לי דרוזי שנת 2000 גם אתו עברתי יום אחד ל 98 וההשפעה היתה דומה. מאז נשארתי עם ההרגל. אני רוכב יחסית מעט קלומטרים בשנה כי אני רוכב רק שטח כך שצריכת הדלק שלי אפסית. ההבדל בהוצאה הכספתי בין תדלוק ב 95/6 ל 98 הוא זניח אצלי אז גם אם נדמה לי שזה עוזר אני הולך על זה בכלים האחרונים שהיו לי לא תדלקתי בכלל ב 95/6 למעט מקרי חירום שלא היה דלק אחר אז אני לא יודע אם באמת יש הבדל בדי אר 350 אני מוכן כמעט להישבע שהיה גם הבדל קטן בצריכת הדלק היום אני לא ממש מודד קלומטרים וצריכה ממוצעת

M O R M

New member
נו עוד שירשור אוקטאן לאוסף

הביטוי חכמת אינטרנט מבטא את הרעיון שאם מישהוא כתב משהוא באיזה שהוא שירשור אינטרנט לא אומר שזה ממש נכון. מקווה שיגיע טל שביט ויציל אותי משירשור נוסף של דטונציה ואוקטאן. יאללה על הדרך קבל שירשור נוסף בנושא. על דטונציה אוקטאן ומנועי בדיקת אוקטאן אני צריך עכשיו מסאג' למוח ולא לאופנוע

למעלה