סוגרת שנה

סוגרת שנה

בדיוק השבוע לפני שנה נכנסתי לגור כאן כ-חצי שנה מהיום בו נגמרו נישואי עברתי לדירה הזו אני והקטנה שלי עברנו את החוויה הזו יחד. נכנסנו לכאן בסוף שבוע חורפי וגשום, גשם נכנס לנו לבית, הדוד לא עבד, והיה קר , קר מאוד ולבד, אבל למחרת זרחה השמש , הציפורים צייצו, ריח הגשם היה באוויר וחיוך עלה על פני. היו לי כך כך הרבה פחדים, חששות, כיצד אסתדר לבד כאן עם ילדה, האם אעמוד בתשלומים, ואיך יהיה כאן מבחינה חברתית לה ולי. אז יכולה לספר היום שהמעבר לכאן זה הדבר הכי טוב שקרה לי ולבת שלי בשל הגרושין נשיקות לכל מי שליווה אותי בשנה הזו וכנראה שמה שצריך לקרות קורה ולא במקרה. ואם הייתי עוברת לאייזור מגורים אחר לא הייתי קרובה לביתו של האפרסק והאפרסקית הקטנה .....

mr_lonely

New member
עברה שנה

כמה יפה המבט הזה לאחור וכמה משמחת העובדה שהשמש זורחת בכל זאת כמו באותו היום.... לעוד הרבה שנים כאלה !

../images/Emo24.gifאני אוהבת סיכומים שנתיים...

אני שמחה שעברה עלייך שנה מוצלחת, עוד יותר שמחה שהצלחנו לתרום, שתהיה שנה מדהימה

רק שיר

New member
אחח את והתיאורים שלך

עכשיו באמת נשמע שאתן בשלב טוב בחיים שלכן. זה כיף לראות את זה.. מה שאני תמיד אומרת, מכל רע יוצא טוב, מכל משבר יוצאים מחוזקים, ובמכלול אנחנו רק מרווחים. אין כמו ניסיון וחוויות כדי לעצב ולחזק אותנו.

ריגשת../images/Emo7.gif מעורר השראה../images/Emo9.gif

שהשנה הבאה תהיה
שימשית
,
מצוייצת
ואפרסקית
הכי שבעולם!!!

לאמא בוטנית

שתדעי לך שאחת הסיבות שכתבתי את ההודעה הזו זה במידה ויש משהו לפני צעד כזה וחושש להראות שהנה זה אפשרי, אז אני שמחה שהצלחתי לעורר בך השראה. ועוד יותר שמחה שקבלתי מסרים אישיים בנושא...

בהחלט עוררת/tapuzforum/images/emo13.gif

אמנם אני והגוזל עברנו לדירה כבר לפני כמעט חודש, אבל עדיין מרגיש פה קצת ``סגריר``. מצד שני ברור לי שלא ירחק היום והשמש תזרח גם מעלינו וגם לנו יצייצו הציפורים/tapuzforum/images/emo13.gif. וכן, גם אני אשמח לחבוק פרי כזה או אחר/tapuzforum/images/emo3.gif. השבוע טו בשבט, נשמע אחלה זמן להתחיל לצמוח וללבלב.../tapuzforum/images/emo57.gif.

shon שון

New member
ישר כח על ההצלחה והאופטימיות

שהיתה בך, היא ולא אחר שהעבירה אותך הכל

../images/Emo24.gif

כנראה, גם ברגעים שהכל נראה היה שחור משהו הצליח לגרום לי להמשיך הלאה-החיים חזקים. תודה.

שחR

New member
המון המון הצלחה מתוקה

שיהיו לך המון שנים יפות...מגיע לך.

למעלה