סוגרת חשבון

מרילנצח

New member
סוגרת חשבון

כמו כל תינוקת אהבתי אותך סמכתי עלייך שתדע מה טוב בשבילי, כמו כל ילדה קטנה הערצתי אותך, הייתי בטוחה שאתה הטוב מכולם. אבל עדיין הייתי תמימה. וחשבתי שמה שאתה עושה זה בסדר שתקתי לא סיפרתי כלום - כי ידעתי שאסור. ופתאום התבגרתי וגיליתי - שלא אני זו שדפוקה!!!! לא אני - כי זה אתה, אתה מסכן, אתה עלוב ואז ניסתי להבין אם את החיים שלי דפקת כי דפקו לך את שלך,ואם כן, אז למה אני אשמה?????? ולמה שכולם באים ואומרים לי יש לך את האבא הכי טוב בעולם אני שותקת! ואז אחותי שאלה אותי ביום אחד - אם גם אותי הרסת כמו שהרסת אותה?? וכשאמרתי שכן , וסיפרתי הכל הבנתי דברים אבא! הרסת לי את החיים אבל אני לא שונאת אנשים אז אתה יכול להרגע כי למרבה הפלא ובאמת אל תשאל אותי איך כי אין לי שום תשובה אני פשוט לא שונאת אותך!!!!!!!

ה מוזה

New member
../images/Emo7.gif

" אני פשוט לא שונאת אותך!!!!!!! " וכמה כעס וזעם יש בתוכך .. ילדה שכואבת ובוכה שם בשקט על תום ילדות שנלקח והופר על אב שפגע והכאיב והותיר רסיסים "התבגרתי וגיליתי - שלא אני זו שדפוקה!!!! " ואותה הילדה כועסת וצועקת בתוכך מבקשת לסגור חשבון .. ואולי מבקשת למצוא את השלווה והשקט . לא את אשמה לא את הדפוקה ועכשיו כשגדלת כמה קשה להביט לאחור ולראות ... שברי אמונה וחלום "אז למה אני אשמה?????? " וזו הזעקה הפנימית הכואבת ביותר ואולי כתבת שאת לא שונאת אותו .. ומבין השורות עולה צעקה של כעס של כאב של דמעות חנוקות
בכל ליבי מקווה שתמצאי את הדרך לשחרר את השדים מהעבר ,שתמצאי שלווה פנימית יש בך הרבה חוזק פנימי ואהבה ,אל תשנאי ..זו דרך ללא מוצא השנאה תני לכעס לצעקה שבך להשתחרר ,מקווה החיים יאירו לך דרך שתהיה מלאה באהבה בביטחון ובחום ..דרך שתעטוף אותך כמו אמא אדמה העוטפת פרחיה הרכים והמיוחדים

למעלה