סוגרת (בערך) להיום...

עכשיו תורי לסגור../images/Emo13.gif

היה אחלה יום.....בזכות האדום כנראה......
בוקר - סנדוויץ פסטרמה תפוח עץ גדול אפרסק קטן צהרים - כוס פתיתים 3/4 כוס עם טחול 2 שזיפים קטנים ערב - סלט ירקות גדול+חצי קופסא טונה בשמן פרוסה לחם קל 3 כפות חומוס כרוב ניצנים במיקרו ולסיום - כוס נס קפה+ חלב דל. מרגישה מפוצצת [בטח, מי אוכל כרוב לפני שינה.......
] בלי אף נישנוש אחד, ובלי להגיע היום לסך הנקודות שלי בפעם הראשונה
אוי ואבוי, עוד בסוף נרזה מזה

כרוב ניצנים?? ../images/Emo5.gif וטחול? ../images/Emo5.gif איזה דברים מוזרים אנשים אוכלים........... אבל העיקר שהיה לך אחלה יום. אכן הצבע האדום נותן תמריץ להיות סמל ומופת לכל הפורום. אולי בזכות זה ג'סי מרזה כל כך יפה? ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חורף75

New member
נשמע שאת אוכלת ממש מעט

לא להעלב, אבל נשמע שאת אוכלת ממש-ממש מעט, מעט מדי. מחישוב מהיר אני רואה שאכלת אתמול (כולל את הדנונה של הערב) בקושי 600 קלוריות. לאכול ככה פעם בשבוע אין בעיה, אבל על בסיס יומי את תהרסי לך לגמרי את חילוף החומרים (אם תחזיקי מעמד בכלל לאורך זמן).

חורף75

New member
גם אני סוגרת

7.30 - מעדן בריאות עם סילאן של ארומה + הפוך - 550 אחרי זה פעמיים נס - 50 12.00- לחמניה + תירס מקופסה + סרדינים ברוטב עגבניות - 450 14.30- תה עם שוקולד מריר ללא סוכר 20 גר' - 100 18.00- פרוסת מוצרלה גרוזינית - 50 20.00- גלידה - 100 23.00-קציצה + חצי פריכית עם חמאת בוטנים - 200 סה"כ 1500. גם יצאתי להליכה של שעה ורבע. אומנם בזמן הזה עברתי רק כשני שליש מהמרחק הרגיל שאני מספיקה, אבל לא נורא - בכל זאת עברו כמה חודשים מאז שעשיתי כושר פעם אחרונה.

ליאת 0212

New member
יום מעולה../images/Emo45.gif

את רואה?? עדיף לך יום-שניים-שלושה מעולים ואז אולי חס וחלילה חמסה טפו יום נפילה, מאשר לשבור את הכלים. כל הכבוד

למעלה