סוגרת (בערך) להיום...

אסתי301

New member
סוגרת (בערך) להיום...

טוב, אז אני אחרי ארוחת צהריים וחייבת לרשום: בוקר: נס קפה+ 2 לחם קל טוסט. צהריים: ירקות של קוסקוס (גזר, קישוא, חומוס, תפו"א)+ חזה עוף. בערב אני אוסיף דנונה. מים עד כה:5 כוסות. הליכה: בערב- טיול עם הילדים כשעה. שוב תודה לכל המעודדות והתומכות המקסימות. נקווה שהיום הזה יעבור לי בשלום...

jesie12

New member
סוגרת את יום ב'

בוקר: פרוסת לחם קוביות עם גבינה ונס צהריים: 2 פרוסות סטייק עוף צלויות מתובלות בצ'ילי אחה"צ\ערב:פרוסת פשטידת תפוחי אדמה וירקות מאמינה שיהיה עוד נס עם עוגיה או שתיים

לאור מצבי החדש התופח משהו בזמן האחרון

התחייבתי לרשום כל פיפס שנכנס לפה: וגם אני סוגרת להיום סופית אם רק אצליח לעמוד בזה: בוקר - 4 פרוסות עם סלט חצילים ו-2 עגבניות ביניים - כוס מוקה בעבודה צהרים - פיתה עם שאוורמה (בלי צ'יפס ובלי חומוס) רק חמוצים. ביניים - 15 גרם גרעיני חמניות עם מלח. כשבעלול יגיע היום מתחייבת כן מתחייבת ללכת להתעמל על המכשירים בפעם הראשונה בפארק.

יומטוב5

New member
בתקווה שכמעט סימתי

בוקר קפה בעבודה אייס קפה וסנדוויץ 3 משמשים ואפרסק בבית פרוסתלחם אם גבינה בערב בתך יהיהעוד קפה ערב טוב לכולם

גם סיימתי בוקר - קערת חלב עם קינמונים 11 - תפוח צהריים - 2 לחמית חיטה מלאה עם טחינה, 4 שניצלונים פרגיות עם אורז קינוח - קרטיב אבטיח אחר הצהריים - חטיף גרנולה ערב - פלאפל. כן, כן, פלאפל!! ולפני שאתן סוקלות אותי באבנים אגיד שני דברים לזכותי: אחד, שאם תסכלו טוב תראו שאכלתי די מעט לאורך היום (יחסית להריונית), כך שגם עם פלאפל מבחינה קלורית לא נראה לי שנסחפתי ושניים, שהיה פלאפל ממש ממש טעים ../images/Emo3.gif נראה לי שדי סיימתי. מקסימום עוד פרי לפני השינה וזהו.

חורף75

New member
גם פלאפל זה בסדר גמור

לפעמים צריך לשחרר קצת, אחרת אי אפשר להחזיק מעמד. בכל זאת לא לשכוח שמותר גם להינות מהאוכל. גם באמת בסיכום של היום ממש לא הגזמת במה שאת אוכלת.

ליאת 0212

New member
הנה הגיע הפטיש../images/Emo88.gif

סתם, סתם... זוכרת שגם לי היתה תקרית פלאפל בשבוע שעבר??? ושלך לפחות היה שווה את זה
הצלת את הר הנולד מכתם לידה בצורה כדור פלאפל עם טחינה.

סוגרת את היום כבר היום(ולא מחר כהרגלי)

בוקר: אייס קפה דיאט+חתיכת עוגה=4 נקודות יוגורט דנונה=נקודה. בינים: פרוסת עוגה=2 נקודות. צהרים: 2 טוסטים לחם קל עם גבינה בולגרית וירקות=5 נקודות. אחה"צ: נקטרינה=נקודה ערב: פרוסת לחם שיפון+2 פרכיות אורז+סלט בלי שמן+למריחה חומוסוקצת פסטו=4 נקודות. ולסיום:נקטרינה=1 נקודה. סה"כ: 19 נקודות כולל מסטיקים ללא סוכר.

ליאת 0212

New member
סגרתי גם../images/Emo88.gif

בוקר
סנדויץ' עם גבינה מלפפון. ביניים
2 אפרסקים, 2 תמרים. צהריים
רביולי גבינה עם רוטב פסטו (אבל מנה ענקית!!). חטיף אנרגיה. ביניים
2 אפרסקים וגזר. ערב
ביצה קשה, 2 פרוסות לחם עם גבינה, סלט. וגם
לעצמי!!!!!! הייתי אחה"צ בכנס במלון דן פנורמה, משמע כיבוד של בית מלון (סנדויצ'ים מושקעים, אוכל חם, עוגות). לא נגעתי בכלום| ושתיתי רק מים!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה