סוגרת את יום ד'

jesie12

New member
סוגרת את יום ד'../images/Emo21.gif

בוקר: 3פרוסות לחם קל עם קוטג' ונס צהריים:(באיקאה) סלט ניסואז- ביצה קשה, שעועית ירוקה, תפוח אדמה קטן, המון חסה, טונה ו8 זיתים, הוספתי עגבנית שרי ופטריות ועל הכל רוטב ויניגרט אחה"צ: 4 מישמישים תם ונשלם יוצאת לפרק עצמות בריקודים הבוקר הלכתי קרוב לשעתיים

היה לי יום שהייתי צריכה לאכול

"כמו פעם". אני ביום השלישי של המחזור. יום מהגהינום. הגעתי לעבודה והייתי חייבת אוכל. אז אכלתי ארוחת בוקר ענקית שהכילה גביע שלם של קוטג' 5% + 2 לחמניות קלות (סה"כ 8 נקודות) בצהריים אכלתי סלט עם עוף בארומה (בלי בוטנים) (+ הרוטב חישבתי את זה כ 5.5 נקודות) בערב אכלתי 4 פרוסות לחם קל + כף חומוס לייט + 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן (חישבתי את הכל כ - 7.5 נקודות) סה"כ 21 נקודות

ואני

בבוקר - כלום בצהרים - 2 פרוסות עם כף חומוס ו-2 פרוסות דקות של פסטרמה וחמוצים קופסא קטנה של שימורי אננס ביניים - כוס וחצי חלב 1 אחוז ערב - 2 פרוסות של עוגת יום הולדת + מנה שקשוקה + חצי כוס חלב

יום מטורף..../images/Emo122.gif

בקושי מצאתי זמן לאכול/לחטוף משהו בין לבין. ארוחת בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה ארוחת צהרים - סלט ירקות, גביע קוטג' ו- 4 פתית. בין לבין - חצי לחמניה. ובלילה כשסוף סוף הגעתי הביתה - 2 מעדני דיאט. בלא.... לא מאוזן ולא נעליים.

כמו שאמרתי יום מטורף...

לא הספקתי, לא הכנתי ושכחתי... הכוונה היתה לאכול את הארוחה העיקרית המבושלת בערב, אבל בסוף הגעתי מאוחר הביתה, גמורה מעיפות אז פשוט אכלתי מעדן והלכתי לישון. לא בריא ולא מאוזן ואפילו לא נעליים...
נשתדל שלא יקרה שנית.

ליאת 0212

New member
לי היה יום קצת מעפן ומבולגן

מנסה לשחזר.... בוקר- סנדויץ' עם משו (לוזוכרת). אח"כ 2 אפרסקים, קצת אגוזים ושתי קוביות שוקולד מריר. צהריים- פסטה ברוטב עגבניות וחצילים. ביניים בטח שוב איזה פרי. ערב- חביתה עם קצת גבנ"צ, סלט, 2 פרוסות לחם עם גבינה. אח"כ הרבההההה ענבים
ושתי קוביות שוקולד מריר. זה החלק הכי מיותר ומבאס של אתמול. חוצמיזה עשיתי הליכה

חורף75

New member
אז אתמול לא הגעתי ל-1500 קלוריות

מחלה - דיאטה הכי טובה. הרגשתי לא משהו כבר בבוקר, אבל בגלל שלא הייתי בעבודה שבוע וחצי וחזרתי רק ביום ב', אז לא היה לי נעים לא לבוא
. אז במשך היום המצב הדרדר, ובערב כבר היה לי קשה לנשום והשתעלתי נורא, אז כבר לא ממש אכלתי בערב. עכשיו אני בבית עם אינהלציות. אז מה היה לנו אתמול: 7.30 - פרוסת לחם מלא + חציל ספרדי + הפוך (250) 10.00 - נס עם חלב (25) 11.00 - יוגוט 3% (150) 11.30 - נס עם חלב (25) 12.30 - ספגטי בולונז תוצרת בית + דיאט קולה (650) 17.00 - קרפלך 1 עם בשר + תה עם סוכר + חתיכה קטנה מבננה (70) 19.00 - 4 דובדבנים (20) 20.00 - תה עם סוכר (20) סך הכל 1210. גם היום אין לי תאבון ממש - נראה מה יהיה.

למעלה