סוגרת את יום ג'

ליאת 0212

New member
סוגרת את יום ג'../images/Emo88.gif

בוקר
2 אפרסקים, 4 דובדבנים, חצי נייצ'ר וואלי. אח"כ סנדויץ' עם גבינה וזיתים כי הנ"ל לא השביעו אותי בשיט. צהריים
2 קליליות, אדממה, פתיתים ושעועית ירוקה ברוטב. ביניים
עוגה כושית סופנית, שהכנתי רק כי היתה אמורה להגיע אלי אורחת מחו"ל ולא היה לי כלום בבית. טעמתי חתיכה פלוס כמה ליקוקים, את השאר נתתי לאחותי שקפצה לבקר. האורחת, אגב, לא יכלה להגיע בסוף. ערב
חביתה, 2 לחם, גבינה וסלט. לא נרשמו חריגות בכמות הקלוריות

גם אני סוגרת להיום

בוקר: לחמניה עם חביתה צהריים: 4 פרוסות עם מעט חרדל ופרוסות בשר קר (1 אחוז שומן) ביניים: מים ועוד מים ועוד מים ערב: גרנולה עם 3/4 כוס חלב כל כך חם פה. אפשר להתחרפן.

4n4t

New member
סוגרת

בוקר - נס, 2 לחם, גבינות, ירקות אנטיפסטי, נס נוסף צהריים - תפו"א בתנור, ירקות מוקפצים (זהו נגמר הסיבוב) ביניים - פאפיה מיובשת, שקדים, שוקולד ערב - נס די סבבה, אני אומרת. בסביבות 1300 קל'

מה זה אדממה?

בפעם הראשונה חשבתי שהיתפלקה לך ד' אבל עכשיו שאת חוזרת על זה...........

אדממה זה חטיף ירק יפני כזה נראה לי מן קטנית כזו. קונים את זה קפוא גם בעלי חולה אדממה מאז ביקוריו העסקיים התכופים ביפן . אני לא מבינה את הקטע כל כך....

יעל י

New member
ואני ממשיכה עם הזלילות...

אמנם יותר מבוקר כי אני רושמת אבלבכל זאת האמת,אני מאוכזהת מעצמי מה שכן - אני שותה! מים,לפחות 1.5 ליטר ביום.

גם אני . אתמול לא הייתי כל היום בבית, וככה זה נראה גם.... אין לי כוח לפרט אבל מקווה שהיום יהיה יותר נורמלי (אני רוב היום בבית לשם שינוי)

jesie12

New member
סגרתי לפני שהתחלתי

מאוד דומה ליום קודם בוקר: כלום צהריים(בעבודה): חצי גבינית שמרים (נכנס בקושי) ערב: חצי פיתה מחיטה מלאה עם שניצל, הכרחתי את עצמי לאכול רע לי בבטןןןןן בעעעעעעעעעעעעעעע

תעשי בדיקות - בעלי סבל מזה 10 ימים ורק ב-3

האחרונים אחרי קבלת אנט' חזקה מאוד הוא יצא מזה. אחרת היה ממשיך לשלשל את את הבטן שלו החוצה וכבר לא היה טוסיק. וסליחה על התיאורים. תרגישי טוב ותחזרי לעצמך במהרה.

jesie12

New member
מקווה שזה יעלם כבר

מתחילה לראות סימני התאוששות אבל עדיין מרגישה בחילות וחולשה כללית

hilla ab

New member
אתמול גם הצלחתי

בוקר קפה עם חלב קערה קטנה של פיטנס עם יוגורט צהריים עוף עם אורז ערב סלט עם שני פתית כף חומוס וביצה קשה תפוח סמית' אחד ושני ארטיקי קרח , אה וגם כמה מלפופנים. ומים .. כמעט שישיה שתיתי
ובערב איזה שמונה וחצי אבא שלי בא לבקר אותי ברעב הכנתי סיר קציצות עם אפונה , אז הוא אכל פיתה עם קציצות וגם בעלי רצה , וממש נלחמתי עם עצמי לא לאכול גם והצלחתי בסופו של דבר - פינטזתי על גינס' וזה עזר ...חחחחח אחלו לי בהצלחה ליום השלישי ואולי יהיה לי גם זמן לעשות קצת ספורט!!! בהצלחה לכולןןןן!

למעלה