סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג'../images/Emo21.gif

בוקר: סנדביץ' מחיטה מלאה עם גבנ"צ ונס צהריים(בעבודה) שזיף אפרסק ושני פרילי קטנים ערב: שווארמה פרגיות ושתי פרוסות לחם מחיטה מלאה תם ונשלם יום ג'

כ"כ מוקדם?????????????.

עד הבוקר את לא אוכלת יותר? וואי כל הכבוד... אני ב 7 אוכל ארוחה אחרונה...סלט יווני עם טונה מסוננת וביצה קשה. נשיקות, יעלי

../images/Emo83.gif../images/Emo84.gifסגרתי ../images/Emo21.gif

בוקר: נס עם כפית סוכר 10:00 2 פריכיות עם גבינה לבנה 14:30 5 כפות קוסקוס עם ירקות וכרע עוף 16: כוס פופקורן לייט 19:30 סלט ירקות עם טונה מסוננת וביצה קשה + מעט בולגרית רזה ונס קפה עם כפית סוכר לא שתיתי מספיק ויש לי כאבי ראש....

4n4t

New member
טוב גם. לא ממש מוצלח ../images/Emo5.gif

בוקר: נס, במבה החדשה עם הנוגט. לא שווה את המאמץ
(וכן אכלתי את כל השקית. בהמה, נו) צהריים: אכלתי ארוחה אצל אמא עם הסבתות שכללה(ובלי הרמות גבה - אנחנו רוסים...
) ירקות בתנור ירקות טריים כמה פרוסות סלמון מעושן עם קצת חמאה ובלינצ'ס אחד פרוסת לחם קצת כבד דגים קצת חומוס וכבד עוף מאודה /מטוגן עם בצל. ללקק את האצבעות ביניים: עדיין אצל אמא. קצת שוקולד. והיום לא נגמר מקומי לא פה. אני לא ראויה לכן

מצטרפת לסגירה

בוקר: קערית קורנפלקס עם חלב ביניים: יוגורט ביו 1.5% צהריים: צ'יפס ונקניקיות בתנור+ סלט ירקות ערב: פרוסת לחם עם גבינה לבנה +סלט ירקות+ כוס שוקו (יאמ) מקווה לימים טובים יותר

hilla ab

New member
אל תיהיי קשה עם עצמך

תנסי להבין מה גורם לנפילה אם יהיו לך תובנות תשתפי אותי גם כי אני ממש לא עומדת בדיאטה בימים האחרונים גם.

hilla ab

New member
סוגרת גם ולצערי... לא הלך חלק

קמתי בבוקר חדורת מוטיבציה לא "לחטא" ולא להרעיב את עצמי כי בכל זאת אני מניקה וזה גורם לי לרעב תמידי. בוקר: נס ענקק תפוח ירוק ויוגורט 1.5% צהריים : פיטריות מוקפצות בשמן זית(שתי כפות) עם שום ועשבי טיבול פילה של דג אמנון (על אותה המחבט) גזר גמדי בשקית קוקי בתנור. ערב שתי פרוסות לחם קל - סלט ירקות ענקי וטעים חבית עין מביצה אחת(כפית שמן זית) עד כה נפלא .... ואז הלילה הגיע ולילה
: נכנס בי חשק לאפייה , והכנתי עוגות שוקולד חמות אישיות כמובן שזה לא יתכן שלא יהיה עם זה גלידהֱ! אז לצערי אכלתי עוגת שוקולד חמה עם גלידה שרק זה מסתכם בחמש מאות חמישים קלוריות (חישבתי את כל הקלוריות של כל המוצרים וחילקתי למספר המנות- רק העוגה 400 קלוריות)

חורף75

New member
סוגרת גם

לצערי, שכחתי את פנקס הרישומים שלי בבית, כך שאכתוב מזיכרון. אני זוכרת מה אכלתי, אבל לא זוכרת את הקלוריות של כל ארוחה. אבל בסה"כ לא עברתי 1500 (אני חושבת שאפילו נשארו לי איזה10-15 קלוריות ספייר). בוקר - פיתה עם חמאה ומוצרלה גרוזינית + הפוך במהלך הבוקר - פעמיים נס צהריים - 2 תפו"א אפויים עם 2 גזרים, 2 עגבניות ומלפפון אחרי זה - נס ערב מוקדמת - פרוסת לחם שיפון עם פסטרמה + ביצה + כרוב כבוש ערב מאוחרת - תה עם כפית סוכר חום + פריכית אבחיט תכיף הולכת לפתוח שירשור שקילה שבועי.

סוגרת את יום ג'

בוקר: סנדוויץ לחם קל עם חמאת בוטנים+נס קפה=3.5 נקודות ענבים=נקודה צהרים: סנדוויץ לחם קל עם קוטג' וירקות=2 נקודות בינים: ביסקוויטים=נקודה וחצי. ערב: 2 פרוסות לחם קל+כף חומוס+סלט ירקות בלי שמן+פרוסת פסטרמה+חצי כוס פתיתים=6 נקודות. סה"כ כולל סוכריות/מסטיקים ללא סוכר=16 נקודות.

למעלה