סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג'../images/Emo21.gif

בוקר: לחמניה קלה מחיטה מאלה עם גבינה ונס ביניים: 3 אפרסקים ופרילי קטן אחה"צ: לחמניה מחיטה מלאה עם נקניק כתף בקר סהו.

ליאת 0212

New member
היום שלי../images/Emo4.gif וגם: לילית גשי הלום../images/Emo88.gif

בוקר
סנדויץ' עם גבינה, 20 יח' ענבים. ביניים
2 קליליות וגזר. צהריים
מנה כפולה פסטה עם בולגרית, כפית ממרח פסטו ופלפלים קלויים סלט. ביניים
חצי חטיף אנרגיה, קלילית ותאנה. ערב
פשטידת תרד ובולגרית (מתכון בלי בצק) וקצת סלט. לילית לילית לילית
זוכרת את הניסוי של "כל 3 שעות לאכול משהו?", אז זהו, שזה לא עובד (ידעתי שכל יהיה, לצערי). במשך הבוקר אכלתי את הסנדויץ' והענבים, הגעתי הביתה רעבההה (ועוד לא עברו 3 שעות בכלל!!) אז אכלתי את הביניים ושקדתי על הכנת ארוח"צ. אכלתי, זה אכן השביע (טוב, אכלתי מנה כפולה של פסטה
), ואחרי כ-3 שעות אכלתי חצי נייצ'ר וואלי. לא דגדג אז אכלתי קלילית ותאנה, בעודי רואה איך 1500 הקלוריות המוקצבות עפות קיבינימט לאט אבל בטוח... עכשיו סיימתי ארוחת ערב, ובסופו של יום אכלתי 1600 קלוריות. אין לי בעיה עם החריגה הקלה, יש לי בעיה עם העובדה שקיבינימטטטטט אני עוד רעבההה!! אז אוקיי, אתן לאוכל קצת לרדת ולתת את הרגשת השובע, אבל מה יהיה בעוד שעתיים?? אני אגווע!!!!!!! אוף. ככה בחיים לא ארזה

לילית462

New member
מצטערת שזה קשה לך

לוקח לגוף זמן להתרגל לשיטה. צריך לשתות הרבה מים כי בסה"כ מה שאכלת נראה יפה מאוד - ובכלל ללא סיבה להיות רעבה.

ליאת 0212

New member
זה לא עניין של "לא בסדר"

קודמכל, הוא בעל אינדקס גליקמי גבוה יותר מלחם מלא, וחוצמיזה אם את מסתכלת על אוכל בראיה הוליסטית, אז לחם קל הוא מזון שהוציאו ממנו חלק (או איך שלא תקראי לזה) ולכן הוא מזון "חסר", משהו כזה... כש"אכנס לזה" אז השאיפה שלי היא לאפות בעצמי את הלחם שלי. אגב, בעברי "חטאתי" באכילת לחם קל, והמסקנות שלי היו: א. הוא לא משביע אותי. ב. בהשפעת סעיף א' אכלתי כמות כפולה.

היום היה יום כריכים

בבוקר - 2 פרוסות עם סלט טונה (חומץ וכף מיונז). צהרים- 2 פרוסות עם סלט חצילים + שניצל מאמא עוף ערב - 2 פרוסות עם טונה כמו בבוקר. ומקווה להגיע היום למתקנים בפארק.

עוד לא סיימתי - אבל בדרך...

בוקר - 2 פרכיות אורז עם טחינה וירקות בצהריים - 4 פרכיות עם טחינה וירקות זה מה שאכלתי בעבודה כשהגעתי הביתה: אחה"צ - 2 פרוסות לחם קל עם חומוס ומטבוחה סלט כרוב 10 ענבים ארוחת ערב שהיא בעצם הארוחה העיקרית : כרוב מבושל, חזה עוף בגריל, תפוח אדמה אפוי תוסיפו את ההליכה בבוקר ואת זה שלא התפתתי לטעום מהבמבה של הילדים אחה"צ - היום עבר בסדר!!!

4n4t

New member
סוגרת בזמן

בוקר: 2 קפה, 2 אנרג'י בר צהריים: סלט, חצי תפו"א, קצת עוף, כבד וקישוא בתנור ביניים:אבטיח ערב: 3פרוסות לחם עם גבינות וירקות וסלמון

אם היה אפשר לסגור לפני שעה............./images/Emo4.gif

כי עד אז היה יחסית בסדר. בוקר - קפה+חלב דל סנדוויץ לחם קל + פסטרמה 1 אפרסק צהרים - כוס פתיתים כבד עוף 4 חתיכות טחול חצי כוס ביניים - בננה קפה + חלב דל ערב - 3 שוקיים עוף בטחינה + דבש + סויה 1 תפוח אדמה גדול 2 שזיפים בינוניים הערב הרס לי את כל האיזון וחרגתי ב- 4 נקודות שזה 320 קל' שזה המווווווווןןןןןןןןןןןןן ! וגם לא שחיתי היום, העדפתי לנסוע למסור דגימת דם למח עצם וזה עשה לי גם טוב

חורף75

New member
אין לי כוח לפרט היום

אבל אני עמדתי יפה ב-1500 קלוריות היום, לא חרגתי, אכלתי סלט ירקות ענק בצהריים. בקיצור, הייתי ילדה טובה.

סוגרת את אתמול...

אמנם אכלתי מאכלים לא דיאטטים בעליל, כרגיל, אבל אני מרגישה מרוצה ואנרגטית , לא יודעת למה. בכל אופן, בוקר: "ארוחת" שחיתות, מסיבה במשרד, ארבע חתיכות בקלאווה ושקית במבה קטנה. צהריים: צלחת פסטה ברוטב שמנת (הרוטב "רק" 10% שומן, האמינו לי אפשר יותר). ערב: ארבע כנפיים עוף בגריל ולקינוח נס עם שתי פרוסות לחם עם ריבה. אכלתי שטויות באופן מסודר וגולת הכותרת היא הספורט, שעה וחצי של נקיון בית אינטנסיבי. יש לי הרגשה טובה הפעם, מחר שקילה.

ליאת 0212

New member
נכון שזה לא דיאטטי

אבל לפחות לא אכלת שטויות בין לבין
ככה אני התחלתי גם, לא היה אכפת לי מה אני אוכלת כל עוד אכלתי מסודר ונגמלתי מאכילת שטויות. וחוצמיזה- הרגשה אישית טובה זה הכי חשוב!!! כיף לך

מאיוש1982

New member
ואני מה אכלתי.

נס קפה. 4 פרוסות לחם קל עם חומוס וירקות. נס קפה. קערת פיטנס עם חלב דל שומן. פרוסת לחם קל עם שוקולד. 2 שיפודי פרגית עם סלט וחומוס, ממש מעט צ'יפס ו2 חתיכות קטנות של לאפה. לא עשיתי אתמול הליכה כי הייתי אצל חמתי כל הערב, חשוב לציין שכולם אכלו לאפות ואני אכלתי במגשית. לא נראה לי שגם היום יצא לי לעשות הליכה אבל אני אשתדל.

למעלה