סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג' ../images/Emo21.gif

בוקר: 2 פרוסות (הקצוות יותר דקות) לחם קוביות עם סימפוניה ונס צהריים: 2 שניצל תירס עם קצת מיוקל וסלט ירקות במבה קטנה, הילד אכל שווארמה ואני נישנשתי כמה ביסים מפיתה עם זעתר ולכן סוגרת ומוותרת זה היום השלישי על ארוחת ערב

ליאת 0212

New member
ללכת לישון בלי ארוחת ערב תמיד נשמע

לי כמו איזה אוליבר טויסט שנעול במרתף אחרי שאמרו לו "כעונש לא תקבל היום ארוחת ערב
". אני עוד לא סוגרת, אבל יודעת מה יהיה בסוף אז כותבת
בוקר
סנדויץ' עם גבינה. כמה ענבים בודדים ביניים
חטיף אנרג'י. צהרים
פולי סויה (אדממה). קצת לקט של טבעל עם ירקות-פסטה וכלמיני. ביניים
חצי חטיף אנרגיה. ערב
סלט, חביתה, 2 פרוסות לחם עם לבנה. משום מה אני עוד רעבה
, ולכן מאוחר יותר אוכל פרוזן יוגורט שאכין
. אגב, משום מה יצא לי כבר 2 ערבים לחרוג, ואחרי שסגרתי את היום להיתקף רעב ולאכול עוד טיפה
אולי זה המחזור שמבצבץ.... היום אשתדל שזה לא יקרה.

אור685

New member
איך קילקלתי את היום הזה...

עד שבע בערב היה בסדר גמור ואז איזה בורג הסתובב אצלי כנראה ואכלתי הרבה יותר מדי יש לי איזה ניחוש למה-לא הייתי היום בש"ש - סיבות טכניות (הבת הגדולה שלי,שבד"כ שומרת על שאר החבר'ה-באילת) אז יש לי שבוע עד הפעם הבאה. אני יודעת שזה לא משכנע-אבל זה מה יש...

אסתי301

New member
אור המקסימה, מחר יום חדש!

תסובבי את הבורג חזרה. מחר חוזרים לתלם, לא חבל על מה שהורדת?

תסתכלי על החצי המלא אורית

עם כל מה שאכלת, נחסך ממך הטילון מגנום בסופה של השקילה
אז אולי בגלל שלא אכלת במודע ומתןך בחירה נראה לך שהסתובב הבורג? מקווה שהיום הלך יותר קל.

אסתי301

New member
סוגרת..

בוקר: נס+ 2 פרוסות לחם קל. צהריים: 5 כפות גדושות של פתיתים מטוגנות במעט שמן ( מה לעשות זה מה שהיה)+ חזה עוף. ערב: דנונה. בסוף לא הלכתי. טיילתי עם הילדים במרכז. מתעצלת, צריך כוחות... מים:שכחתי לשתות מאחר הצהריים.

את אוכלת ממש מעט מדי אני חוששת שפשוט יהיה לך קשה להחזיק הרבה מעמד ככה, ואז השבירה עלולה להיות יותר משמעותית. חסרים לך המון המון דברים בתפריט - פירות, ירקות, יותר דגנים, יותר מוצרי חלב.... מניסיון, לא ממליצה לך להמשיך ככה.

גם אני סגרתי כבר מזמן

אז מה היה לנו : בוקר - קפה הפוך גדול צהריים עם הילדים: תאילנדי מוקפץ אכלתי מנה וחצי + המון סלט ירקות סיני חמצמץ ומשהו כמו 20 גרם גרעינים שחורים אולי פחות. וסגרתי להיום.

קרסתי אתמול בתשע בערב על הספה... אז סוגרת בבוקר: לאורך הבוקר - כריך לחם קל עם גבינה לבנה 5% + גבינצ 9%, דניאלה ותפוח צהריים - כריך רוסטביף בארומה מלחם קל אחר הצהריים - נקטרינה ואפרסק ערב - פיתה קלה עם חומוס, פסטרמה, מלפפון חמוץ וירקות טריים. לקינוח יוגורט הקריסה המוקדמת מנעה זלילות ליליות כך שהיה לה יתרון.... יום טוב לכולן! ../images/Emo140.gif

אתמול היה לי יום לא מוצלח!(מבחינת האוכל)

אומנם עמדתי בנקודות שלי אבל ביזבזתי אותם לא על אוכל. זה התחיל שלא הבאתי לעבודה מספיק אוכל ולא את הממתיק היחדי שאני מסוגלת לסבול. אז שתיתי במשך העבודה 3 כוסות שתיה חמה עם סוכר. טוב לפירוט ולניקוד: בוקר: 3 כוסות שתיה חמה+סוכר+חצי כוס חלב 1%=3.5 נק' 5 טוסטטעים בלי כלום=1 2 משמשים=1 צהרים מאוחר: עוף בתנור+ תפו"א בתנור בלי שמן+סלט בלי שמן=6 נקודות. בינים: 2 בישקוטים=1 ערב מאוחרת: 4 פרוסות לחם קל דגנים+ביצה קשה+כף מיונזקל+סלט בלי שמן=4.5 נקודות. שתתי המון אבל גם אתמול לא הלכתי. סה"כ כולל מסטיקים ללא סוכר=18-19 נקודות.

חורף75

New member
דווקא לי נשמע שאכלת בסדר גמור

עוף עם תפו"א וסלט בהחלט נשמע לי ארוחה יפה ומאוזנת. כנ"ל לגבי ארוחת ערב שלך.

למעלה