סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג'../images/Emo21.gif

בוקר:(מאוד מוקדמת) 4 פרוסות לחמקל עם קוטג' ונס צהריים:(גם מאודמוקדמת)6 קציצות הודו עם שום וכוסברה עשויות בגריל ופתיתים אחה"צ: נס +3 עוגיות יבשות במשך היום 2 נקטרינות ו2 מישמישים עד כאן, מרגישה כמו בלון נפוח וסוגרת את היום. אולי תהיה הליכה או ריקודים הערב

אור685

New member
כבר סוגרים?

אז אצלי לא הכי טוב,אבל ככה זה יום שלישי. היום אחרי השקילה קניתי גלידה... ואפילו חישבתי-20 נק'!!! (נוק-אאוט וניל-עוגיות) אז למרות שלא נשארו יותר נק' להיום-המשכתי לאכול. לא המון, אבל עוד מעט החתונה (ה-חתונה...)נראה מה יהיה שם. מקווה לשים תמונה שלי (קניתי מכנסיים מידה 42!)

יופי, אני רואה שבינתיים את הולכת על תוכנית המשהו טעים אחרי שומרי משקל. מקווה שעלה לך רק בנקודות ולא בייסורי מצפון ושנהנית מכל ביס, כי אחרת זה פשוט לא שווה ../images/Emo135.gif דרך אגב, מה זה ה-חתונה? מי מתחתן ולמה זו ה-חתונה? ותתחדשי על המכנסיים. אפילו מפה רואים שיפה לך ../images/Emo6.gif

אור685

New member
ה-חתונה...

קודם כל - כן נהניתי מהגלידה,ובלי יסורי מצפון. האח הקטן של בעלי התחתן. וזאת ה-חתונה כי הוא האחרון, כל השאר כבר נשואים, ממזמן, ככה שהרבה זמן לא היתה חתונה במשפחה וכולם מאוד התרגשו. כולנו היינו יפים וחתיכים, הבת שלי היתה מסמר הערב. אני אשתדל להעלות תמונה אחה"צ.

כבר ממזמן את צריכה לעדכן לנו את המראה שלך...

יש לך עוד כוכבית מאז התמונה הקודמת, אז זה כבר לא נחשב

אור685

New member
ומה אכלתי שם -

דג, סלט,פרגיות ושתי חתיכות עוגה מיותרות ממש(אבל ממש,כי זה פרווה ואני לא אוהבת, אבל...) לא נורא . גם בעלי אמר לי בדרך הביתה (אחרי התחקיר-מה אכלתי,כי הוא לא ראה/שם לב) - לא נורא שאכלת עוגה. לא כל יום יש חתונה...

ליאת 0212

New member
מקווה שסגרתי../images/Emo88.gif

בוקר
חטיף בריאות, 10 דובדבנים. צהריים
6 קציצות הודו ברוטב, 6 כפות אורז, פלח בינוני אבטיח. ביניים|
משמש, 6 קשיו לא קלוי. ערב
פיתה מקמח מלא עם פרוסת גבנ"צ רגילה ובולגרית 5% (שמתי בבטוסטר), סלט, 2 פתי בר. עוד מעט אצא להליכה
ומקווה שלא אוכל כלום כשאשוב
, ואם בכולזות ארצה לאכול אז אוכל פירות או יוגורט.

mb55555

New member
גם אני סוגרת..........

היום אכלתי: בוקר-שתייה-כוס שוקולית.. בוקר: 3 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 5 % + 2 פרוסות בולגרית. בוהוריים- חצי בננה. צהריים- 10 כפות קוסקוס + מפרום אחד +מרק של הקוסקוס. אחר הצהריים: מעדן +אגס. ערב: חביתה מביצה אחת +1/3 קופסא גבינה לבנה 5 % + פרוסה של צפתית+מלפפון אחד. וזהו........

נוגלי

New member
ואני אכלתי 2 משולשי( או יותר נכון ריבועי)

פיצה ביתית, שאריות משבועות... אוווף

ואצלי

2 נס+2 פרוסות לחם קלויות+2 כפיות קוטג' 5 ביסקוויטים ארטיק שוקולד- לא דיאטטי 2 כפיות שוקולית בכוס חלב גדולה. 2 תפוחים+שזיף יום לא משהו

אבל איפה האוכל כתר../images/Emo42.gif ../images/Emo35.gif

עושה לי רושם של יותר מידיי "על הדרך" היום הזה שלך
מה את אומרת?

את כל כך צודקת../images/Emo24.gif

זה היה יום של לא לאכול אבל בעצם כן לאכול והתחלתי דווקא יפה בבוקר

למעלה