סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג' ../images/Emo21.gif

חסר לי שלא.... יום זוועתי! אין לי מושג מה עובר עלי , הפה שלי לא נסגר, מחפשת מה לכרסם (ומוצאת) העיקר לא לשעמם את הפה בוקר: לחמניה עם טחינה ונס 3 מישמישים,במבה קטנטנה, יוגורט, 2 חופנים מרשמלו, צהריים: החלטתי שוב להפריד חלבונים וחלמונים, אז בחרתי באיטריות-2 כפות הגשה הלכתי לישון כדי לא לחפש אוכל
התעוררתי והתחלתי לפנטז על העוף עם האפונה שבסיר, אז שתיתי המון המון מים ועבר לי
אחה"צ\ערב: טבלתי דגדגים של בייגל & בייגל בגבינה ונס הבן הכין פופקורן והריח הטריף אותי, טעמתי שניים וזהו. ה' יעזור לי

סוגרת והולכת לישון עם

בוקר: בייגלה זעתר ענק ביניים: 2 משמשים צהריים: פרוסה דקיקה של עוגת עלית (מגעיל לא הבנתי מה זה עושה בפה שלי אבל הייתי רעבה וזה מה שהיה לנו בישיבה) ערב מוקדמת: 2 קרקרים משולשים קטנים, מיכל קטן של מוקה ערב בבית: כף ורבע פירה, כף ורבע שעועית ברוטב עגבניות, עיגול אחד של אננס טרי לילה טוב אני מתה מעייפות אחרי שהייתי כל אחר הצהריים בישיבה בכוכב נולד 6. ומחר אני במחלבת שטראוס על יד כרמיאל טיול מבית הספר שאני מלווה. מאוד מחכה לזה לבלות עם הבת שלי. דרך אגב מרגול במציאות בדיוק כמו שרואים בטלוזיה היא ממש לא משחקת.

ראיינו אותם לכתבה שתצא בשבועות

כלומר העיתון יוצא מחר אחד המוספים של החג, ולא היה קלדנית שתקליד אז הזמינו אותי בהול להגיע למערכת להכין את הכתבה יחד עם הכתב. בקיצור שעתיים מעצבנות כי רק מרגול וגל דיברו וטחנו רוב הזמן. אבל לפחות הרווחתי חיוכים מצביקה פיקה והצלחתי לדבר עם צדי על הבת שלי (אז היה שווה להיות בשביל צדי).

ממש נחמד. הסיור שלנו היה קבוע לשעה 10:30

ועד 12:45 סיימנו כולל משחק טעימות והפתעות לילדים. היה נחמד. שטראוס לעומת תנובה משקיעה הרבה יתר יפה במבקרים שמגיעים בקבוצות מאורגנות.

ג'סי, לא היה עדיף קצת מהסיר במקום

לנשנש דגדגים? נורא קשב לסרב לפינטוזים לאורך זמן
ואז יכולים "להתנפל" מרוב מחסור
מה את אומרת? חוץ מזה לי לא נראה שהשתוללת. אולי ביחס לארוחות שאכלת בזמן שעבדת זה נראה לך פתאום המון

jesie12

New member
טעמתי כף אחת מהסיר

לא נישנשתי דגדגים זו היתה "ארוחת ערב"
אם שמת לב לדיווחים היומייים שלי, היו לי מעט מאוד נישנושים פשוט לא הרגשתי צורך בהם (אולי לפני מחזור) ובימים האחרונים קשה לי . (איך נפלו גיבורים
)

לקראת סגירה גם

אז מה היה לנו היום........ אחלה יום
בוקר - קפה+חלב דל X פעמים סנדויץ לחם קל +גבינ"צ אפרסק צהרים- סלט כרוב ירוק חזה עוף מאודה חמוץ מתוק כוס פתיתים ערביים-איזו המצאה, אה???????? תפוח עץ 2 לחם קל+חומוס 3 כפות ערב המאוחרות-קפה+חלב דל קורנפלקס 30 גר' מעדן דאייט. גם הלכתי היום שעה
עם האיש, הצלחתי לסחוב אותו איתי להליכה, רק שנאלצתי להוריד קצב
. אבל יפה לו שכבר בפעם הראשונה הלך איתי את כל ה-5 ק"מ. וחוץ מזה - שוב הפכתי את הבית לאתר בנייה
כבר הרבה זמן שלא חצבתי בקירות לפסיפסים שלי
וקיבלתי כלי עבודה חדשים אז בכלל היה מצויין..............
ובאוירה אופטימית זו......
לילה טוב

jesie12

New member
סחטיין על ההליכה../images/Emo47.gif

אני אצא לסידורים ברגל, והערב יוצאת לרקוד אני פדלאה לאחרונה

ליאת 0212

New member
יום ג' שלי../images/Emo26.gif

בוקר
סנדויץ' עם ריקוטה, צהובה ועגבניה. ביניים
אפרסק ומשמש. צהריים
טרפתי 10 קציצות וקינואה. התירוץ- הכנתי קציצות משני קילו הודו+עוף וזה היה טעיםםםםם
ביניים
תמר, 3 קוביות שוקולד מריר וכמה כפיות קורנפלקס שגנבתי ליובלי. ערב
סלט עם פיתה ובולגרית. לילה
חצי מאפין בננה-תמר. הכנתי ורציתי לבדוק איך יצא (נחמד...).

חורף75

New member
אני הייתי חולה

אז לא ממש רשמתלי מה שאכלתי, אבל לא היה לי תאבון, אז בטח לא אכלתי הרבה. אני אתעושש קצת, אז אני אחזור לרשום.

יעל י

New member
ואני ילדה טובה...

בוקר - פרוסת לחם ביתי עם כפית סלט חצילים וסה"כ 3 נס קפה צהרים - בורגול,שעועית ירוקה מאודה וסלט ירקות ערב-סלט ירקות,כף סלט חצילים במיונז וגבינה לבנה 1 חציל מטוגן. בין לבין-משמשים,אפרסק,וכפית גלידה.

אור685

New member
כל הכבוד יעל!! אם תמשיכי ככה תעמדי

ביעד שלך עד שבועות!

אור685

New member
אז מה היה לי אתמול...

ברור שאכלתי יותר מדי גם במשך היום, ועוד יותר בארוחה שהיתה אצלנו בערב בארוחה אכלתי סלטים ופרגיות לא נגעתי באורז ותפו"א ומנה אחרונה-אכלתי גלידה מטוגנת לפחות טריקולד לא אכלתי.... כנראה שבשבוע הבא אני מחזירה את הכוכבית....

אבל היית מאוד מאותגרת אתמול

ואני חושבת שלמרות הכל עמדת יפה בפיתויים! ממש לא בטוחה שתחזירי הכוכבית

למעלה