סוגרת את יום ב'

לילית462

New member
סוגרת את יום ב' ../images/Emo88.gif

בוקר - חטיף אנרגיה צהרים - סלט ירקות בלבד ערב- המון סלט, 5-10 קליליות (מי יכול לספור) אחת מהן עם מריחה קלה של איקרה קבנוס אחד ארוךךךךך 3 גלליות

4n4t

New member
טוב, אז תסלחו לי

יותר נכון אל תסלחו לי!! אני אחזור לסגור כשיהיה משהו רציני (נגיד, יומיים של שמירה נורמלית
) עד אז אני מתביישת פשוט, או אפילו לא זוכרת, כי לא ממש סוגרת את הפה. כל יום אומרת - מחר יום חדש... (אנחה) יאללה... מחר יום חדש

לילית462

New member
את לא צריכה להתנצל

אחרי שסגרתי ארגנתי לעצמי התקף בולמי לא קטן, כך שבעצם לא ממש סגרתי. כולנו באותה סירה

4n4t

New member
ממי אם אנחנו באותה סירה -

אנחנו בדרך לשקוע...

יעל י

New member
סוגרת...

בוקר-נס קפה,גיל,ברנפקס צהרים-פתיתים,חזה עוף מבושל,ירקות בין-נס קפה,משולש טובלרון בין-חצי פרוסת עוגת תפוחים,2 אפרסקים ערב-2לחם קל מלא,חצילים,טחינה,ירקות,קוטג לילה-3כפות גלידה,נס קפה,כוס ח"פ סינימיני

חורף75

New member
סוגרת

לצערי, פנקס הרישומים שלי נשאר בבית, כך שאכתוב מזיכרון (מקווה לא לפספס שום דבר). בוקר - הפוך + 2 פרוסות קטנות לחם שיפון עם חמאה וגביצה צהובה במהלך הבוקר - 3 פעמים נס, גזר ומלפפון צהריים - כמה חתיכות משיפוד פרגית, כמה לבבות, כוסמת מבושלת עם קצת חמאה, שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ושום ביניים - 2 קוביות שוקולד מריר + נס ערב מוקדמת - פריכית + גבינה צהובה ערב מאוחרת (אחרי סטודיו C) - 2 חתיכות שיפוד פרגית + ענבים סה"כ הגעתי למשהו כמו 1520 קלוריות.

אחרי שקיבלתי את פירוט הניקוד

של הלחמניות כל מה שנותר לי להגיד זה אללה יסטור
עד 17:00 אכלתי 4 לחמניות בלי כלום (נא לא לשאול למה
) = 12 נקודות ב 17:00 אכלתי סושי = 8 נקודות סה"כ 20 נקודות (אז בעצם זה לא נורא כי אני אמורה לאכול 22)

זה לא עובד ככה

מכיוון שנקודה מורכבת מקלוריות ומשומן רווי ולכן זה תלוי איזה קלוריות. בעיקרון ממש בערך כל 80 קלוריות זאת נקודה.

למעלה