סוגרת את יום ב'

jesie12

New member
סוגרת את יום ב' ../images/Emo21.gif

בוקר: לחמניה מחיטה מלאה עם קוטג' ונס צהריים(בעבודה) חטאתי בבורקס קטן ו2 אפרסקים ערב: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה וחומוס לייט ו2 נתחוני חזה עוף בקארי במבה קטנטנה מה שמדהים אותי בכל פעם מחדש, אחרי שאני מסיימת את היום עם הרגשה מפוצצת בבטן, השיתוף בפורום מחזיר אותי לפרופורציות הנכונות, מה שאומר שהשיתוף בפורום מומלץ בחום. נראה לי שאני המתמידה היחידה כאן.. והתוצאות מוכיחות את עצמן

hilla ab

New member
סוגרת גם

לצערי הרב היום יצאתי מכל פרופורציות
כנראה התלהבתי שירדתי קילו והרשתי לעצמי
בואו נגיד שחציתי את קו באלפיים ומשהו קלוריות ממש מתביישת
לפרט כי אכלתי כמו חזירה
חתכתי לי עכשיו מלפפונים וגזרים שלא אתפתה לאכול עוד

../images/Emo176.gif../images/Emo21.gifג'מני סגרתי

בוקר: נס עם כפית סוכר 10:00 סלט ירקות עם מעט בולגרית 5 אחוז 14:00 2 צלחות מרק ירקות עם כף אורז [לא בשר או עוף] 17:00 10 דקדפים עם כף גבינה לבנה ארוחת ערב ביתה מ 2 ביצים ...פרוסת לחם קל וכף חומוס זהו להיום...מתכננת הליכה מהירה יותר מאוחר

גם אני מצטרפת לסגירה

מצב הרוח שלי ברצפה. יתכן שזה מה שעוזר לאכול פחות. מחר יום חדש והאופטימיות שוב תשוב אז ככה- בוקר- 4 פרוסות לחם קלוי+גבינה+נס ביניים- אגס, תפוח צהריים- 4 כפות פסטה ערב- מעט פופקורן+נס+4 פת אורז+גבינה

יעל י

New member
סוגרת

בוקר-נס קפה צתהרים-4 שניצלים דובונים מאמא עוף,ירקות בין-מלון ערב-חביתה,ירקות,גבינה,3 פריכיות לילה-נס קפה ומעט דגני בוקר.

ציף שלי

New member
גם אני אסכם את יום האתמול...

בוקר: מעדן דיאט ביניים: מעדן דיאט + ירקות צהריים: שניצל כרובית של טבעול + כרוב מאודה ברסק עגבניות ערב: חטיף אנרגיה

חורף75

New member
סוגרת

גם אתמול היה לי יום מוצלח, רק חבל שלא הצלחתי לצאת להליכה - הבן שלי בכה, לא רצה לישון ודחף אצבעות עמוק לתוך הפה, אז אמרתי זה בטח שיניים. עשר דקות לפני שבייביסיטר הייתה אמורה לבוא התייאשתי וביטלתי. רבע שעה אחרי זה הילד נרדם וישן עד הבוקר. נו טוב, ננסה לצאת להליכה היום. אז מה היה אתמול: 8.00 - הפוך + פיתה, חצי עם חמאה ומוצרלה גרוזינית וחצי עם ממרח כבד - 535 בין לבין - פעמיים נס - 50 11.00 - ענבים - 100 12.30 - פשטידת בשר עם תפו"א + ברוקולי מבושל עם קצת חמאה - 435 14.00 - נס - 25 16.30 - אדממה (מתה על זה!)- 200 17.30 - כיסונים עם בשר (מה שבין שלי לא גמר) - 150 20.30 - גזר גדול סה"כ 1495

חוזרת לעדכונים

בוקר: תה צמחים+פרכיות דבש=2 נקודות אפרסק=נקודה חופן קורנפלקס לא ממותק=נקודה. צהרים: לחמניה קלה עם קוטג' וירקות=3 נקודות. אחה"צ: ארטיק סולרו=נקודה וחצי ביסקוויטים=נקודה וחצי. ערב: חצי פיצה מקפיצה=2 נקודות סנדוויץ עם קוטג' וירקות= 3 נקודות נס קפה=1 נקודה. סה"כ(כולל מסטיקים וסוכריות ללא סוכר): 18 נקודות.

ליאת 0212

New member
אצלי../images/Emo26.gif

כמו ביום ראשון גם אתמול היה יום סבבה קלורית אך מעפן תזונתית, כל זה בגלל הוירוס וקיבתי הרגישה
היום אאזור אומץ ואוכל ירקות שוב

למעלה