סוגרת את יום ב'

jesie12

New member
סוגרת את יום ב'../images/Emo21.gif

בוקר: 2 לחמניות ביס קטנות עם גבינה ונס צהריים: לחמנית ביס ריקה ושזיף אחה"צ(בחוץ) סלט ירקות עם שווארמה(עלאק סלט בריאות) ערב: מעדן וניל דיאט עם סירופ תות ומלפפון סהו סה

hilla ab

New member
סוגרת גם

נס ענננקקק פיטנס עם ביו שני שניצל 5% טבעול וירקות ירוקים עוד נס ענק תפוח ירוק כל הים נישנשתי פולים ירוקים עם תבלינים מה זה טעים אה אה ושני ארטיקים של קרח

יום זוועה../images/Emo5.gif

שום נסיבות מקילות (שיש לי
) לא יצדיקו את החגיגה הגדולה - בבוקר אכלתי לחמניה מאורכת (רגילה) עם מעט חומוס. בצהריים אכלתי מגשית פיצה ריבועים שלמה (בבקשה בלי סקילה) ובערב חגגנו אירוע עם בן הזוג, אז אכלתי המבורגר (רק הקציצה) עם פירה. אני מעריכה את זה בכ 40 נקודות

חורף75

New member
חוזרת לדווח

אחרי שבוע (כמעת) של וירוס בבטן ואחרי שבת אצל חברים על האש אני סוף=סוף מרגישה שהתאפסתי על עצמי וחזרתי לאכול כמו בן אדם. אז יום ב' שלי: 8.00 - הפוך + מאפה פרמזן - 700 במהלך הבוקר - פעמיים נס - 50 12.30 - סלט ירקות גדול + בולגרית 5% + שמן זית + נס - 325 17.00 - פרוסת פסטרמה - 80 פרוסת לחם שיפון עם קצת חמאה - 120 20.00 - חלמון מביצה קשה (מה שהבן שלי לא אכל) - 40 21.00 - קצת גלידה - 100 23.00 - מלון - 70 סה"כ 1485. יצאתי גם להליכה של שעה ורבע יחד עם בעלי - היה נחמד מאוד.

אז מה היה אצלי../images/Emo35.gif

בוקר - דילגתי
(חייבת להתחיל לאכול בוקר מסודר-היום הבאתי יוגורט וברנפלקס) צהרים - טוסט לחם קל עם גבינה בולגרית 5% וירקות אחה"צ - חצי כוס גלידת פרוזן יוגורט עם פירות ערב - 2 שיפודי פרגיות + 2 קבבים + סלט חצילים בטחינה בייתי + סלט ירקות

סגרתי יום לא כל כך....../images/Emo4.gif ליאת......./images/Emo88.gif האמת שעד אחר הצהריים היה בסדר גמור, אבל אז היו לנו שתי סיבות טובות לחגיגונת קטנה (הבעל התקבל למקום עבודה חדש, וסקירה שנייה שעשינו אתמול הראתה שהכול בסדר עם הקטנצ'יק ובכל זאת לא צריך מי שפיר), אז הלכנו למסעדה רק אני ובעלי (אם כבר הילד אצל סבא וסבתא, לא ננצל?) . אמנם לא אכלתי קינוח אבל מה שאכלתי היה מספיק בהחלט.... היום בערב יש לי חתונה....... אוף, נקווה שהאוכל לא יהיה טעים שם ../images/Emo6.gif

ליאת 0212

New member
איפה החתונה??

חבל שלא ראיתי קודם את ההודעה, אולי הייתי יכולה להגיד לך אם טעים שם או לא

4n4t

New member
סוגרת את אתמול - היה סבבה

בוקר: נס ומשקה לרוויה 500 מ"ל. מפוצץ משהו
צהריים: חביתה עם בצל ופטריות וירקות, 2 פתית עם גבינה* ביניים: אפרסק, סוכריית טופי, ערב: הפוך גדול, חטיף אנרג'י לייט, נקטרינה *יצא לסימפוניה שאני לא מתה עליה טעם חדש - יוונית בטעם פטה 5%. מעולה. אני מתה על פטה ועכשיו אפשר גם להינות

למעלה