סוגרת את יום ב'

jesie12

New member
סוגרת את יום ב' ../images/Emo21.gif

בוקר: כלום צהריים: פרילי קטן ומלפפון (בקושי נכנס) ערב: כלום במשך הים הכרחתי את עצמי לשתות מים, ממש מעט הצלחתי. סובלת מבחילות וכאבי בטן בלתי מוסברים אז כך נראה התפריט היומי שלי

מקווה שסוגרת בוקר - חלב עם קינמונים, תפוח צהריים במסעדה - ירקות אנטי פסטי, המבורגר (בלי לחמניה, רק הבשר עצמו עם תוספת של פטריות ומעט ירקות מוקפצים). בלי קינוח, בלי קפה, רק דיאט ספרייט ומים חמים עם נענע לקינוח אחר הצהריים - אפרסק, גלידת סורבה בכוס פלסטיק חד-פעמית קטנה ערב - חתיכה של לזניה ביתית עכשיו קוראים לי: העוגה שעדיין במקרר, שקית אפרופו ומאפה קינמון שבעלי קנה לי (הפושע) נראה מה יקרה.....

4n4t

New member
יאללה

בוקר: נס, 2 פרוסות לחם, גבינה לבנה, מלפפון צהריים: תפו"א אפוי, ירקות מוקפצים ביניים:תה ערב: הפוך גדול, חטיף גרנולה דיאטטי, תפוח ואפרסק ולסיום סיומת: נס
לילה טוב

ג'סי את חולה? גם אני סגרתי ב:

עד 17:00 לא אכלתי בכלל רק הכנסתי כוס מים קרים + כוס נס שהחזקתי אותה כל היום. וזה בגלל שחשבתי שהולכת למשרד רק לקחת משכורת אז הם כבר הושיבו אותו לעבודה שהגיעה באותו היום והיתה מאוד דחופה ורק אני עושה אותה בד"כ. הגעתי הביתה קרוב ל-17:30 מורעבת בטירוף אז פצחתי לי בסדר הבא: 2 כוסות מים קרים - וזה איחר את האכילה עד 18:15. ואז: כוס חומוס גרגרים מבושל ומתובל במלח ופלפל. 2 פרוסות עם גבינה וחצי פלפל אדום חתיכה זעירה של פשטידת הבצל שלי תפוח אדמה ורבע אפוי עם 2 כפיות קטשופ ומעט מלח חצי תפוח עץ אפוי עם כפית סוכר ומעט קנמון והלכתי להתרחץ ולישון.

למעלה