סוגרת את יום א'

jesie12

New member
סוגרת את יום א'

בוקר: 2 עוגיות מלוחות ונס צהריים מוקדמת: כרע עוף, 3 פריכיות עם מטבוחה ואבטיח אחה"צ: נס וקריספונים עם גביע קטן של גבינה סהו.

חורף75

New member
סוגרת

היום קיזזתי את חטאיי האתמול. הייתי אמורה להיות כל היום על תה ירוק וחלב ולסגור בפירות, אבל הייתי רעבה, אז אכלתי גם חתיכה קטנה של פרגית. עכשיו אני מסיימת מנה יפה של אבטיח, וזהו להיום.

ציף שלי

New member
אחרי סוף שבוע ארוך של פינוקים

שהתחיל ביום חמישי ונגמר ביום שבת... אתמול הייתי בסדר גמור: בוקר - מעדן דיאט ביניים - מעדן דיאט צהריים - פשטידל + ירקות

מזה אתן חיות ?

כתבתי כאן קצת בתחילת הדרך ואני עוקבת בתור סמויה, אבל חייבת לציין שהדיווחים שלכם קצת נשמעים ונראים כמו פורום לאנורקסיות מתחילות בזמן האחרון. איפה האוכל ? מזה חיים יום שלם ? 2 מעדני דיאט = 80 קלוריות ופשטידל וירקות בהגזמה עוד 200 קלוריות ==> סך הכל 280 קלוריות ליום ? וגם הדיווח של ג'סי והאחת לא נראה הרבה יותר טוב. זה קצת עצוב בעיניי, לא ?

חורף75

New member
טוב, אצלי נפלת על יום כזה

פעם בשבועיים אני עושה יום של חצי צום - זה אומר הרבה מים וכמה שרוצים תה ירוק עם חלב, ובערב לפני השינה פירות כדי לא ללכת לישון על בטן ריקה. אני שותה גם הפוך בבוקר, על זה אני לא מוותרת. אבל בשאר הימים באותם שבועיים אני אוכלת ממש לא מעט - 1500 קלוריות ביום זה הרבה אוכל. וגם ציף כתבה שאצלה זה היה יום דל באוכל אחרי סוף שבוע של פינוקים - אם זה חד-פעמי לצורך קיזוז זה ממש לא נורא. העיקר לא לאמץ כזה תפריט באופן קבוע.

לא דוגלת בשיטה של הקיזוזים...

אני מאמינה שימים כאלה של צום רק מביאים לעוד ימים של חריגות ולעוד ימים של קיזוזים. אבל כל אחד והשיטה שלו ואם זה חד פעמי אז סבבה. פשוט צרם לי לעין שכל מי שדיווחה כאן לא אכלה כמעט כלום. שוב אם פגעתי - אני מתנצלת. רק הבעתי את דעתי כמו כולכן כאן בפורום.

חורף75

New member
אין לי שום בעיה עם זה

לא נעלבתי. ולגבי שיטת הקיזוזים - כנראה, לא לכל אחת זה מתאים. אני ביום כזה לא מרגישה געב, ואמא שלי ניסתה פעם אחת והחזיקה מעמד חצי יום. גם אמרתי לה - אם היא רעבה, זה לא שווה את זה.

jesie12

New member
חשבת לרגע שאולי אולי זה כל מה שאני מצליחה

להכניס? בעצם, לא משנה לי דעתך.

למה להתקיף ג'סי ?

הבעתי את דעתי בדיוק כמו כל אחד אחר כאן בפורום. כשהגעתי לכאן אני זוכרת שכתבתי בערך יום אחד את מה שאכלתי באותו יום ואת שאלת אותי איפה האוכל ? אז בעצם לא עשיתי שום דבר לא בסדר כשאמרתי את דעתי שאתן לא אוכלות מספיק לפי מה שאני רואה, זה בדיוק מה שאת עשית הפוך. אמרתי את זה לא בסדר ? העלבתי אותך ? אני מתנצלת. אבל זה ממש ממש מעט, וגם הימים שאת חיה על 2 לחמניות עם גבינה ונס ואולי עוד איזה פרי באמצע זה מעט. זה תפריט שלא מספיק לאישה בגילך ובמשקל שלך. צר לי אם פגעתי, אבל זאת דעתי.

jesie12

New member
אני עדיין חושבת שאם את לא משתתפת קבועה בפורום

אין לך ה"זכות" לבקר אף אחת מהמשתתפות כאן, לא ראית אותי, אין לך מושג מה משקלי או גובהי או מבנה גוף.. . התפריט שלי מוצג כאן למטרה אישית, השיתוף נותן לי ראיה די נכונה לגבי מה שאכלתי או לא. לא נראה לך טבעי שאחרי ירידה כזו גדולה הקיבה שלי תכיל הרבה פחות? .

אני משתתפת קבועה, אבל סמויה.

אני קוראת כאן כל יום, גם הצגתי את עצמי כשמצאתי את הפורום, אני אישית לא מוצאת טעם בפרסום תפריטי האישי מדי יום וסבבה לי רק לקרוא, התמיכה הסמויה גם עוזרת לי. כשאין לי מה להגיד אני לא אגיד סתם, אבל כשיש לי אני כותבת. ראיתי תמונות שלך בפורום, קראתי כמה את שוקלת כמה ירדת והכל. וגם אם לא הייתי יודעת את כל אלו והייתי נכנסת לכאן בפעם הראשונה וההודעה הזאת הייתה הראשונה שהייתי קוראת עדיין היתה לי זכות להביע את דעתי, אני לא מבקרת - אני מביעה דיעה, הפורום פתוח וחופשי לכל אחד יש זכות כזאת. ולא - לא נראה לי טבעי שהקיבה שלך תסתפק בכמות כזאת מצומצת של אוכל ליום שלם, גם לא אחרי שרזית 40 קילו, עדיין הגוף צריך כמות מינימילית של פחמימות, חלבונים, שומנים, ירקות ופירות שחסרים בתפריט שלך. בייחוד שאת רוקדת המון ושורפת הרבה קלוריות. אני מאמינה שהרבה מהקיצוצים שלך הם פסיכולוגיים, ואני לא בטוחה שכשתגיעי למשקל היעד שלך כמו שהגדרת אותו לעצמך בהתחלה את תפסיקי לרדת. כי הקיבה שלך מכילה הרבה פחות - לדברייך - ובשביל לשמור ולא לרדת ולא לעלות עדיין תצטרכי להוסיף משהו לתפריט הדל שלך ולוקח זמן למצוא את האיזון הזה. הגוף שלך דורש עכשיו פחות, אבל עדיין צריך למצוא את האיזון לדעתי בין פחות מדי ליותר מדי, ובעיניי - הלא מקצועיות בעליל - את צורכת פחות מדי וכן אני מאמינה שיש לי זכות להגיד את זה. את יכולה לקחת את מה שאמרתי, את יכולה להתעלם ממה שאמרתי, תעשי עם זה מה שאת רוצה, אבל מותר לי להגיד. אלא אם כן הפורום הזה סגור וכל מה שמותר לכתוב בו מה אכלתי וכמה עליתי או ירדתי וגם זה רק למשתתפות גלויות. הבחירה בקיצור שלך, זאת דעתי, לא טוב לך לשמוע - תתעלמי. כמו שאמרתי אני לא מקצועית, סתם מדברת מנסיון. אולי אני טועה לגבייך לחלוטין, אבל אצלי את מעוררת נורת אזהרה.

jesie12

New member
אני בשום אופן לא מרעיבה את עצמי.

אין לי כוח לויכוח הזה. הראש שלי טרוד בדברים אחרים חשובים יותר כמו לשלוח ילד לניתוח שני בגלל רשלנות של רופא אוכלת כמה שרוצה וזו הקיבולת שלי את הירקות אני כמעט שלא סופרת, אז יש ימים שאני מציינת אותם ויש ימים שלא, אז נכון, אני כמעט שלא טורחת להשקיע בבישול מיוחד בשבילי הדיאטנית מודעת לתפריט שלי ותומכת מבחינתי התגובה שלי מסתכמת בשורת הנושא.

hilla ab

New member
ג'סי

אני לא חושבת שהיא באה במטרה לפגוע או להעליב. פשוט לתת ביקורת בונה הרי בשביל לרדת במשקל צריך גם לאכול, לא?

סוגרת את יום א'

בוקר: חטיף גרנולה ונס קפה=2 נקודות צהרים: לחמניה קלה עם קוטג' וירקות= 3 נקודות בינים: נס קפה עם חתיכת עוגת פירות ביתית מחושבת= 3נ קודות. ערב: מרק כתום= נקודה. חצי כוס אורז+שוק עוף+כרובית+קציצה מבושלת אחת+סלט בלי שמן= 8 נקודות עוגת פירות= 1.5 נקודות. סה"כ כולל מסטיקים ללא סוכר=19 נקודות.

hilla ab

New member
סוגרת

נס גדול שלוש פרוסות של לחם קל חביתה עגבנייה יוגורט אחד וחצי נס גדול צלחת ענקית של מוקפץ

למעלה