סוגרת את יום א'

jesie12

New member
סוגרת את יום א' ../images/Emo21.gif

בוקר:חצי גביע גבינה ונס ביניים: 3 פרוסות לחם קל עם סימפוניה והמון שיפקה צהריים: 2 קציצות דג אפויות בתנור עם טחינה והמון אבטיח ערב: 4 פרוסות לחם קל עם גבינה ונס

כמעט סוגרת גם ושאלה לג'סי...

מה זה "המון אבטיח"? אני חולה על אבטיח. אחת החולשות שלי... והתפריט שלי היום: בוקר: 10 פריכונים וגביע קוטג' 3% עם ירקות חתוכים. ביניים: חצי כוס חלב 1% וחצי כוס פייבר 1 צהריים: שעועית צהובה ברוטב עגבניות (0 נק'. האח! הידד!) וחזה עוף מטוגן בתרסיס שמן עם המון, אבל ה-מ-ו-ן בצל "מטוגן". ביניים: מעדן גבינה עם תות ערב: נס-קפה ושתי פריכיות עם נוטלה. (בתקווה שלא אתפתה למשהו נוסף כי לפני שתים-עשרה לא נכנסת למיטה. אולי אולי אולי פופקורן. עדיף שלא.)

jesie12

New member
המון../images/Emo6.gif

קערת פיירקס שאמא שלי חתכה (בתקופה האחרונה אוכלים אצל ההורים שלי בגלל חוסר תפקוד של היד )ולא היה ביקוש והוא פשוט קרא לי מהקערה
זה הפרי היחיד שאני אוהבת ומסוגלת לאכול בכמויות

גם סוגרת-תפריט של הריונית שמשתדלת...../images/Emo13.gif בוקר - 2 פרוסות לחם חיטה מלאה+קוטג' 5%+1 פרוסה גבינ"צ 9% 11 - תפוח צהריים - 3 כדורי בשר מבושלים+אורז מלא עם ירקות+שעועית ירוקה, ובצד כרוב ירוק עם טחינה לקינוח קרטיב אחה"צ - 1 דניאלה, משמש ושזיף ערב - פיתה קלה עם ביצה קשה ובולגרית 5%, ירקות אולי עוד פרי או מעדן יותר מאוחר וזהו. באמת שזהו.

אור685

New member
איזה יום טוב היה היום!

למרות שאחרי אתמול-זה לא חוכמה... אכלתי פחות ממה שאמורה לאכול הלכתי 40 דק'. הלוואי שגם מחר יהיה כזה מוצלח!

jesie12

New member
ההורים שלי הכינו

אבקש מהם מחר את המתכון טעים טעים

polinomialy

New member
אז ככה:

בוקר: נס (רק עם חלב, אני לא אוהבת את הקפה שלי מתוק) ושני רוגלאך קטנים. צהרים: נס אחה"צ: קערה וחצי של דגני בוקר (קוביות האני נט) עם חלב, וכף אטריות עם קטשופ (ככה זה כשיש ילדים
) לאורך כל היום - 3 ליטר מים. עכשיו אני מתלבטת אם לאכול עוד משהו או לא. אני לא ממש רעבה מצד אחד ומצד שני אני מרגישה קושי בשאיבות, ואני תוהה מה עלי לעשות על מנת להמשיך ולהצליח לשאוב כ-300CC ביום. אני לא יודעת זה תלוי בקלוריות, בנוזלים, בשניהם או בכלל במשהו אחר (כגון שעות שינה).

רגב ת

New member
הנקה שאיבות ודיאטה

לעניות דעתי-אני הנקתי רק 3 בנות
אין קשר בין הקושי לשאוב לבין כמויות האוכל מצד שני אני לא יודעת להגיד לך למה כן יש קשר אם הקושי לשאוב בת כמה הקטנה?כמה פעמים ביום את מניקה? לכל זה יש קשר ממליצה לך על פורום ייעוץ הנקה יש שם יועצות מקצועיות

רגב ת

New member
עכשיו סוגרת../images/Emo6.gif

היה לי יום סביר עם האוכל בוקר- נס + עוגת גבינה צהריים- חזה עוף קטן+פולקה קטן גם +ירקות אפויים+סלט אחה"צ- נס לבד ערב- סלט+ שליש זיווה נס ומעט עוגה מיים שותה בסדר כי עדיין מניקה

polinomialy

New member
../images/Emo13.gif קטן, לא קטנה

זה השלישי שלי ואם השניים הקודמים הנקתי (שנה וחודש ושנה ועשר בהתאמה) אבל לא שאבתי. הוא בן 4 חודשים, יונק לפי דרישה. אוכל בערך כך: 7 בבוקר - הנקה; 10-11 - בקבוק שאוב 120מ"ל; 13-14 - עוד בקבוק שאוב של 120מ"ל; 16:30 - הנקה; 19-20 - הנקה; 00 - לפעמים הנקה לפעמים לא; 4:30 - הנקה. אני מצליחה לשאוב אך ורק אם רפלקס שחרור החלב מגורה על ידו = רק תוך כדי הנקה ולא בזמן העבודה (פשוט לא יוצא חלב). בשבוע שעבר שאבתי 250-300מ"ל ביום. אתמול בקושי הצלחתי לשאוב 180מ"ל.

רגב ת

New member
דיעה אישית

לפי דעתי יש מצב לשלב ארוחת מטרנה אחת ביממה שלא תהיי לחוצה על השאיבות ושוב ממליצה בחום על הפורום שאמרתי לך "פורום ייעוץ הנקה" מצטערת אני לא יודעת לעשות קישורים

ממש לא נשמע לי מספיק אוכל להנקה

וגם לא מספיק מאוזן חסרים בעיקר פירות וירקות ועדיף לחם מקמח מלא על רוגלך... נראה שאת שותה מספיק... בהחלט גם לחץ ועייפות יכולים להשפיע. בהצלחה!

polinomialy

New member
צודקת.

אין לי זמן בבוקר (עם 3 ילדים + צורך לשאוב) להכין לי משהו לעבודה ולכן או שאני פשוט לא אוכלת או שאני לוקחת מה שיש שם. אני באמת די לחוצה בזמן הקרוב, א. כי אני לא ממש מצליחה לשאוב, וב. כי יש לי מצגת גדולה ורצינית שאני צריכה להכין ולהציג בעוד שבוע. כולי תקוה שאחרי המצגת יתפנה לי קצת זמן ומשאבים. לגבי שעות שינה - אני ישנה 6-8 שעות ביממה, כשלפחות 4 מתוכם ברצף (ולא פעם גם 6 מתוכם) כך שאני לא חושבת שזה עייפות... אבל תזונה לקויה זה בהחלט יכול להיות. אבל עכשיו - נא הסבירו לי איך זה שעם תזונה בערך כזו במשך שלושה חודשים לא ירדתי ולו ק"ג אחד? אני חושבת שזה לא ממש הרבה אוכל אבל אולי אני טועה. בנוסף אני מתמידה בהליכות ובמדרגות (מכורח המציאות) ובכפיפות בטן יומיות.

ליאת 0212

New member
שעות שינה זה חשוב!!!!!

אני יודעת שאצלי זה השפיע, והרגשתי ירידה דרסטית בכמות כשלא ישנתי במשך תקופה. ואת לא אוכלת מספיק לדעתי... אולי זה גם משפיע. אני הייתי אוכלת ב 22:30 איזה יוגורט/פירות/סנדויץ'/כל הנ"ל.

אוף... טוב שנגמר היום

יום בלגן התחיל בסדר עם שני לחם קל ועגבניה אבל השתבש כבר ב10.00 עם יומולדת למישהי בעבודה, מאפין אחד ולחמניית בצל אחת המשכתי לארוחת צהריים כאילו כלום ואחריה קפה עם עוד מאפין כי הראשון הרגיש בודד ערב לחם קל, חביתה עם ירקות, קוטג' ואחר כך הבת שלי היתה חייבת לחגוג את פתיחת העונה של כוכב נולד עם פופקורן (לייט, אבל בכלזאת) ומה פתאום שאני אשאיר את הילדה ככה לאכול לבד ואחר כך הייתי חייבת קפה ואיתו משום מקום הגיע המאפין השלישי (קמח מלא, תפוחים, צימוקים, אגוזים, בריא אבל משמין) מה יהיה? ומחר אני אמורה לצאת לברנץ' בבית קפה כדי לחגוג עוד יומולדת ואני בלחץ צריכה יום טוב מחר

jesie12

New member
../images/Emo163.gif שכמותי

2 עוגיות ושקית קטנטנה של במבה נוספו אחרי ה"סגירה" שלי.

יעל י

New member
משחזרת

בוקר - נס קפה,ספל דגני בוקר+חלב. צהרים-2 פריכיות עם סלט חצילים במיונז,מרק+1/2 כוס חד פעמי שקדי מרק. אחה"צ-פירות ערב-סלט ירקות,ביצה,טונה במים 1000 האיים לייט. לילה-נס קפב,עוגת גבינה ביתית ,כוס חד פעמי דגני בוקר עם חלב. בין לבין-מעדן וארטיק מצופה רגיל.

לפחות הלכתי היום שעה

ועד אחה"צ אכלתי בסדר ורק אחרי ההליכה דווקא התחילו החישקוקים. לא מבועסת, מחר אלך שוב ובטח כבר מחרתיים אחזור להיות ילדה טובה כי בכל זאת זה משפיע. [לפחות עליי].

למעלה