סוגרת את היום

jesie12

New member
../images/Emo24.gif

עיגלתי ל20 מקווה שאת בסדר היום

יעל י

New member
א מ א ש ל מ י ק ה - המון חיבוקים

עכשיו ראיתי והיום הצצתי לך במקום אחר על יולי (פעוטות) אני מבינה את הקושי שלך,לצערי טוב טוב טוב גם לי יש ימים שך בכי ושאלת השאלות - למה?חיבוקים לחיזוק ולעידוד...

jesie12

New member
סוגרת:

4 פרוסות לחם קל עם טחינה וכוס גדולה מים צהריים: 2 כפות קוסקוס ו כנף( שיחקתי עם האוכל כמו תינוקת לא היה לי חשק) ערב:(ארוע) 2 חתיכות דג מלוח וסטייק כבש סטו!

אז מה היה אתמול

בוקר - 10 פריכונים + יוגורט 1.5% צהרים - סלט ירקות ללא שמן + חצי טונה בשמן + 100 גרם בולגרית ארבע - 5 פריכונים + חצי קוטג' 3% שש- סולרו 34 קל ערב - שקשוקה מעגבניות פלפלים וזוקיני + 2 ביצים לילה - סולרו 34 קל עוד יום טוב של זינוק בירידה

אכלתי רבע ../images/Emo80.gif.

ככה זה כשיש מוח של
וזה לקח עד 1.00 לפנות בוקר אז גם לא יכולתי לסגור את היום......כמו שאתן רואות. לא מבינה מאיפה הקיבולת הזו שלי, אחרי 3 חודשים של משטר לא אמורה להצטמצם קצת הקיבה??? אז במשך כל היום, בגלל שידעתי שיוצאת בערב, הצלחתי לצמצם יפה, [ מה שאומר חצי בייגלה בבוקר, צהריים קציצות טונה אפויות + סלט ירקות וסה-טו עד 21.00 בערב] אבל בגלל זה הגעתי למסעדה רעבה. ממש רעבה והזמנתי סטטיק אנטריקוט של 400 גר'. עד כאן עדיין בסדר, נכון?......... אבל אז הגיע הסטייק עשוי מידיי לטעמי, ועד שהגיעה מנה חדשה הגישו לי [שלא אשב ואזלול מהצלחת של אישי] מנות ביניים שזה אומר - לחם הבית [חבלז] עם מתבלים, כנפיים ברוטב טרטקי עם ירקות מוקפצים, ואז הגיעה המנה עם תפוח אדמה אפוי וסטייק ענקי כפיצוי על ההמתנה........... ואני, שלימדו אותי, שאסור להשאיר כלום בצלחת, לא השארתי גם הפעם
וטחנתי הכל כמו גדולה, ולסיום הורצו אלינו גם כדורי גלידה
. שונאת גלידה
אוכלת רק טעם אחד ואם אין, מוותרת
........לא הפעם
[מה חשבתי לעצמי
] כמובן שלא נשאר כלום גם הפעם........ וקינחתי בכוס תה שירד האוכל........ חושבות שסיימתי? תחשבו שוב טוב, טוב....... כי משם הלכנו לעשות קניות בסופר, והבאנו איתנו הביתה עוגת שמרים פרג [היתה אמורה להישאר לשבת]. שונאת פרג. לא טועמת אזני המן בפורים בגלל פרג, אבל כוס נס קפה בבית בשלוש לפנות בוקר בלי עוגת פרג???? הכיצד???? אני קוראת את עלילותי......באמת מטורפת. לא היה שום איבוד שליטה, הכל בהכרה מלאה
נראה לי אני צריכה לישון שבוע עכשיו בכדי לקזז. אוף. חשבתי שיש גבול לכמה לפני מחזור אפשר לטחון.

גאיה0

New member
גם לי יש ימים כאלה

אני תמיד מוצאת את עצמי אוכלת אוכל שאני לא אוהבת, מתנפלת על צלחת פסטה עם רוטב שמנת שהשותפה הכינה ואני ביכלל לא אוהבת פסטה, מחסלת חבילת קרקרים יבשים שפתג תוקפם לי זה קורה בדרך כלל דווקא בזמן המחזור, פשוט דחף בילתי נשלט לאכילה ולפעמים לא עוזר לי שום דבר מקווה שהיום היה לך יום יותר טוב ומאוזן מבחינת אכילה צריך לזכור שהדרך ארוכה לפעמים נופלים ,אבל את מספיק חזקה בשביל לקום ולחזור למסלול שולחת המון כוחות מחודשים ו
וירטואלים.

למעלה