אכלתי רבע ../images/Emo80.gif.
ככה זה כשיש מוח של
וזה לקח עד 1.00 לפנות בוקר אז גם לא יכולתי לסגור את היום......כמו שאתן רואות. לא מבינה מאיפה הקיבולת הזו שלי, אחרי 3 חודשים של משטר לא אמורה להצטמצם קצת הקיבה??? אז במשך כל היום, בגלל שידעתי שיוצאת בערב, הצלחתי לצמצם יפה, [ מה שאומר חצי בייגלה בבוקר, צהריים קציצות טונה אפויות + סלט ירקות וסה-טו עד 21.00 בערב] אבל בגלל זה הגעתי למסעדה רעבה. ממש רעבה והזמנתי סטטיק אנטריקוט של 400 גר'. עד כאן עדיין בסדר, נכון?......... אבל אז הגיע הסטייק עשוי מידיי לטעמי, ועד שהגיעה מנה חדשה הגישו לי [שלא אשב ואזלול מהצלחת של אישי] מנות ביניים שזה אומר - לחם הבית [חבלז] עם מתבלים, כנפיים ברוטב טרטקי עם ירקות מוקפצים, ואז הגיעה המנה עם תפוח אדמה אפוי וסטייק ענקי כפיצוי על ההמתנה........... ואני, שלימדו אותי, שאסור להשאיר כלום בצלחת, לא השארתי גם הפעם
וטחנתי הכל כמו גדולה, ולסיום הורצו אלינו גם כדורי גלידה
. שונאת גלידה
אוכלת רק טעם אחד ואם אין, מוותרת
........לא הפעם
[מה חשבתי לעצמי
] כמובן שלא נשאר כלום גם הפעם........ וקינחתי בכוס תה שירד האוכל........ חושבות שסיימתי? תחשבו שוב טוב, טוב....... כי משם הלכנו לעשות קניות בסופר, והבאנו איתנו הביתה עוגת שמרים פרג [היתה אמורה להישאר לשבת]. שונאת פרג. לא טועמת אזני המן בפורים בגלל פרג, אבל כוס נס קפה בבית בשלוש לפנות בוקר בלי עוגת פרג???? הכיצד???? אני קוראת את עלילותי......באמת מטורפת. לא היה שום איבוד שליטה, הכל בהכרה מלאה
נראה לי אני צריכה לישון שבוע עכשיו בכדי לקזז. אוף. חשבתי שיש גבול לכמה לפני מחזור אפשר לטחון.