סוגרת את היום

סוגרת את היום, כן אני יודעת שמוקדם אבל......

היה היום נורא ואיום. בבוקר: לחמניה, שקית מוקה, חטיף מעושן ו-6 משמשים. צהריים: פיתה וחצי עם פלפאל, סלט ירקות, 3 בורקסים קטנים ורבע מנה אבטיח. ביניים: ליטר וחצי נוזלים (הפסקתי כבר לספור מה נכנס אבל זה לא היה טוב). ערב - תכננתי על סלט +ביצה קשה + תפוח אדמה אבל אני מרגישה כל כך נפוחה מהצהריים והבוקר שאני לא מתכוונת לאכול הערב רק לשתות. התעמלות - שעה ריקודי עם אינטנסיבי וקשה = פעם ראשונה שאני יוצאת מפעילות כזו כל כך מזיעה. ועוד שעה הליכה מאומצת מבית הספר של בתי לאוטובוס לא רצנו אבל היתה שמש שחבל על הזמן אז הלכנו מהר כדי להגיע כמה שיותר מהר לצל של התחנה והתחנה רחוקה כי אין להם ליד בית הספר אוטובוס ישיר אלי הביתה אז במקום לקחת שניים, החלטתי ללכת לתחנה הראשונה של השני וזה לקח שעה ואני מקווה שלא עשיתי סבל לילדה שלי שהלכה איתי. ברור שעשינו 2 עצירות בדרך שתשב קצת ותשתה.
זה מה שאני מרגישה שאני היום.

אסתי301

New member
סוגרת את היום

כוס נס+3 כפות ספגטי מוכן ומטוגן+1 וחצי שניצל לייט.

רגב ת

New member
סוגרת גם

בוקר-נס קפה+2 עוגיות קוואקר צהרים-מרק +שניצל טבעול+מעט ציפס אפוי אחה"צ-חטאתי בוופל ערב-חטאתי ב2 צנימים מרוחים בחמאה לכן סוגרים ואולי יוגורט אם לא נתגבר

רגב עכשיו אני מבינה

למה 80% ממי שמרזה בדיאטה משמין בחזרה . זו ממש הרעבה עצמית ולא שינוי בהרגלי אכילה .מזה התפריט הדל הזה ?

אסתי301

New member
אני לא מתעמלת אז מקצצת באוכל

בסוף לא סגרתי, הוספתי עוד פרוסת לחם שחור + כף סלט חצילים+ כף חומוס.

לילית462

New member
הסגירה שלי

בוקר - הפוך, פרוסת לחם מלא, גבינה, חצילים וביצה. צהרים - סלט השף ע-נ-ק, שלא יכולתי לגמור, אבל אכלתי טיפה גבנ"צ ובייקון - חוצמזה הכל היה ירקות טריים. וליד זה נשנשתי טוסטים קטנטנים מבייגל... שלהערכתי זה היה בערך חצי לחמניה או פרוסה וחצי של לחם. ביניים - לחמנית קינמון מהשבלוליות הללו.... לא עמדתי בפיתוי
ולכן - סגרתי את היום בזה. כמובן שבבוקר עשיתי שעה יוגה (מי בכלל עוד סופר את היוגה שלי...)

ליאת 0212

New member
ואני:

בוקר- סנדויץ' עם חלבה. צהרים- המווון קציצות עוף (הפסקתי לספור בשלב מסוים, הן היו חמות וכ"כ טעימות!!!) וסלט. ערב- פיצה. במשך היום משו כמו 4 קוביות גדולות של שוקולד מריר, 2 כוסות נס קפה, תמרים.

אור685

New member
סיכום יום חמישי שלי-

כריך לחמקל ונס קפה יוגורט 0% סלט עם גבינה 1/2% 2 טבעולייט בטטה,פיטריות מוקפצות כריך לחמקל עם ממרחלב יוגורט 0% צלחת ענקית של ירקות עם כף חומוס ובמדורה-לא אכלתי כלום!(היה פלאפל ומרשמלו) והלכתי!

ואני..

בוקר: שתי פרוסות לחם קל, קוטג' ועגבניה, קפה 10.30 - תפוח צהריים: חזה עוף, ירקות מבושלים, רבע תפו"א אפוי, סלט 16.00 - עוד תפוח, כמה פריכונים ערב: ירקות בתנור, טבעול לייט, סלט, קצת אפונה ירוקה לילה: שתי קוביות שוקולד מריר עם הקפה.. ואתן יודעות מה? זה כל כך עוזר לי שאני כותבת ככה כל ערב, זה מלווה אותי במשך היום ועוזר לי לוותר על דברים, ועוזר לי לראות בערב מה באמת אכלתי. ממש שמחה שמצאתי אתכן!

קצת התפרקתי היום

היתה ליד הבית שלנו מדורה שארגנו השכנים לבת שלהם ולכיתה שלה. כשעברתי שם הבנתי פתאום שמדובר בקבוצת הגיל של הבת שלי. לבת שלי יש C.P ולמרות שהיא גדלה בשנים הראשונות עם חלק מאותם ילדים, היום היא לומדת במקום אחר ואין להם שום קשר איתה. מעבר לעובדה שהיא נכה, העולם שלה שונה לחלוטין מהעולם שלהם. זה קצת כאילו הם גדלו, והיא נשארה תינוקת בדרך כלל אני לא חושבת על הדברים האלו ולא מתעסקת בהם אבל פתאום, הערב, לראות את קבוצת הילדים האלו בכיתה ה', ולהבין שככה היא היתה אמורה להיות היום שבר אותי. זה הזכיר לי את התקופה שבה הגעתי לשיא משקלי -אחרי הלידה שלה, בשלושת החודשים שהיא היתה בפגיה אכלתי ואכלתי אז כדי לפצות על הכל: על הלחץ, הכאב, התסכול והחרדה מהלא נודע שחיכה לנו כשבסופו של דבר לקחתי את עצמי בידיים וירדתי מצאתי את עצמי מחדש וגם את הכוחות להיות כל מה שהיא צריכה אז הערב, נשברתי ובכיתי כמו שהרבה זמן לא ולא יצאתי להליכה אבל לא ברחתי לאוכל ואני הולכת לישון

רגב ת

New member
אין לי מה להגיד שינחם../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לילית462

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

גאיה0

New member
שולחת המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

אור685

New member
../images/Emo24.gif טוב שאת כבר יודעת לעבור

זמנים כאלה בלי אכילה מוגזמת ואם תרצי ללכת "איתי" היום - תגידי מתי (אני מתכננת בערך 17:00-18:00 )

למעלה