סוגרת את היום

• פותח הנושא 4n4t
  • פורסם בתאריך

4n4t

New member
סוגרת את היום../images/Emo210.gif

היי בננות. יום קשה עבר/עובר על כולנו, אך חשוב לי מאוד להמשיך ומקווה שכולן תסגרו את היום בצורה נורמאלית. אני יודעת שבתור אישה שמנה כשאני מדוכאת/לחוצה - הפתרון אוכל. ובהחלט הייתי היום 90% מהזמן במטבח עם הטלויזיה/רדיו. נורא השתדלתי. היה לי משברון בערב, אבל סה"כ אני מרוצה - בשביל מישהי שכמעט ביקרה באיזה מקס ברנר/אחר למתוק, לנחמה. ולהלן התוצאות: בוקר: נס, ברנפלקס עם יוגורט ודבש ביניים: מלון צהריים: סלט ירקות, לבבות דקל, אורז ביניים: גלידה 2%, קצת כרובית וחצילים בתנור (הכנתי הייתי צריכה לטעום) ערב: נס, 5 פרוסות קטנות של לחם צימוקים ואגוזים (של בעלי) עם קונפיטורת תפוחים וקינמון, 7 פריכיות קטנות עם גבינה 5% סה"כ בסביבות 1500. לחוץ אבל בסדר. מה אני אגיד? שנתעורר לבוקר חדש, נקווה לטוב, נעודד, נחזק ונמשיך הלאה "...הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להכנע..."

jesie12

New member
סוגרת גם:

בוקר: פיתה מחיטה מלאה עם גבינה ומלפפון והנס המסורתי שלי
צהריים: מוקפץ מירקות חזה עוף ואיטריות אורז (יצא יאמי, העוזרת אכלה ביקשה מתכון) ערב: 2 גיל ואפרסק קטן לילה (כן, לילה
) פיתה מחיטה מלאה עם חומוס לייט ומלפפון ואפרסק

יופי ג'ס!! אחלה יום!! בדרך כלל לדעתי האישית את אוכלת מעט מדי (כבר אמרתי לך את זה פעם, לא כועסת עליי, נכון?), ואת כבר יודעת שתמיד חסרים לי הירקות והפירות. אבל אתמול היה לך יום מ-ע-ו-ל-ה!! כל הכבוד ../images/Emo106.gif (איזה מצחיק זה שצריך לעודד אותך לאכול קצת קצת יותר ../images/Emo6.gif הלוואי על כולנו כאלו בעיות ../images/Emo6.gif)

jesie12

New member
חחח../images/Emo6.gif

צודקת הארוחות שלי בד"כ לא מושקעות כי אין לי מוטיבציה להכין רק לעצמי אתמול עבדתי ערב והיתה עוזרת אז יכולתי לבשל קצת
תודה על ההתייחסות הפוכונת

סוגרת בדיעבד, אחרי ההלם של השקילה בוקר - חלב עם קינמונים, תפוח צהריים - 2 קציצות בקר מבושלות ברוטב עגבניות, אורז, לביבת ברוקולי קינוח - ארטיק דיאט אחר הצהריים - אפרסק וכמה ענבים בודדים (האמת, לא הספיק לי אבל לא הייתי בבית אלא עם הילד במקדולנדס, וממש לא התאים לי לאכול שם) ערב - 2 פרוסות לחם, אחת עם חומוס ופסטרמה, השניה עם קוטג וגבינצ 9% קינוח - יוגורט נרדמתי על הספה וזה סגר כל הזדמנות לאכילה נוספת מקווה שגם היום הזה ייראה ככה

אז מה היה

בוקר - ברנפלקס עם יוגורט 1.5% צהרים - סלט ירקות + טונה בשמן + חצי קופסא קוטג' 3% ארבע- שוקולד 92 ק"ל שש - 3 דובדבנים + 1 ליצ'י + 3 כפות אורז
ערב (במפגש)- ירקות עם מטבל גבינה + פשטידת קישואים + פרוסת לחם חיטה מלאה של יעלי הבעיה- שתיתי אולי חצי ליטר מים
חייבת להתחיל לשתות כמו שצריך ולחזור לספורט כי נמאס לי להיות תקועה במשקל

למעלה