סוגרת את היום ו......

סוגרת את היום ו......../images/Emo71.gif

בוקר: 4 פרוסות עם מיונז וירקות צהריים: 250 גרם חזה עוף + כפית חרדל ערב: ביצה קשה + כף גבינה בולגרית + סלט יווני עם כף זיתים שחורים + חצי תפוח אדמה פרוס מעל ביניים לאורך היום: לימונדה כ-4 ליטר + 2 פתי בר

לי היה יום פשוט קטסטרופה. לא רוצה לדבר על זה מתביישת בעצמי ונגעלת מעצמי וזהו. מקווה שמחר יהיה יום טוב יותר מהיום....

ליאת 0212

New member
יום די סבבה../images/Emo45.gif

תכננתי לעשדות הליכה ואין לי כח, כבר כמה שעות שאני פשוט סמרטוט
עפתי להתקלח ולהתפדלע מול הטלויזיה. לילה טוב

גם אני סוגרת

בבוקר - באדי ורוד - איך שאני אוהבת את זה 2 כריכים לחם קל עם גבינה בולגרית וגבינה צהובה פסטה ו 3 נקנקיות סלט ירקות לא הלכתי הפעם ברגל לשומרי משקל אני לא מרגישה טוב

רגב ת

New member
לא סוגרת

אתמול נשקלתי וגיליתי שהעלתי קילו ואתמול לא שמרתי וגם היום לא היה מדהים ואת המצב רוח שלי אפשר לגרד מתחת לשטיח

אור685

New member
גם סוגרת-

הייתי בסדר גמור היום למרות ששוב לא הלכתי מחזיקה את כל האצבעות למחר! (נכון שזה לא אידיוטי כמה שאני מחכה לכוכבית הזאת?...)

jesie12

New member
שוברים את הכלים ולא משחקים?

מה נסגר בננות? למה אתן לא מפרטות? לא מספיק להגיד "היה לי יום טוב " או "היה לי יום זוועתי" מעטות הבנות שמקפידות לפרט, לא פייר.

תאמיני לי שעדיף שאני לא אפרט אחת אחת תתעלפנה פה מההלם. חוץ מזה שאני מעדיפה לקבור את עצמי איפשהו ולא לכתוב מה אכלתי היום. באמת שלא היה דבר בבית או בעולם כולו שחמק מתחת לידיי ../images/Emo10.gif

יעל י

New member
גם לי היה לא רע בכלל

בוקר - 3 לחם קל מלא,פלפל אדום וגבינות ונס קפה ביניים-מעדן דיאט צהרים-3 פסטרמה+1כף גדולה סלט כרוב אדום במיונז קנוי אחה"צ-פרוסת עוגת שוקולד(ביום הולדת של הפיצקל'ה בצהרון) ערב-ירקות,גבינה,כרוב מאודה ו2 כפות פולים. לילה - מתכננת כף גדולה של גלידה בשומן צמחי. נראה לי הרבה נכון?

לילית462

New member
בינוני פלוס

בוקר - פרוסה לחם מלא עם גבינה + הפוך צהרים - מנה גדולה של פסטה ביניים - הפוך ערב - קערה מרק קישואים, שני חופנים של אגוזי קאשיו... ביניים - חטיף אנרגיה כוס מיץ גויאבה

יומטוב5

New member
מקווה שחוזרת לאט לאט למסלול

בוקר קפה ופרוסת לחם בעבודה קפההפוך וחצי בגלה קשה צהרים וערב ביחד 7כנפיים על האש וסלט כרוב גדול ו2 פרוסות אבטיח נראה לי בסדר יום טוב ורגוע

למעלה