סוגרת את היום א'

jesie12

New member
סוגרת את היום א'../images/Emo21.gif

בוקר:לחמניה מחיטה מלאה עם גבינת אגוזים ונס צהריים (בעבודה) יוגורט מחלבנה ולחמניית ביס מחיטה מלאה אחה"צ: 2 לחמניות קטנות מחיטה מלאה עם פסטרמה וסלט חצילים בייתי

ליאת 0212

New member
סוגרת../images/Emo88.gif

בוקר
חצי חטיף נייצ'ר וואלי. צהריים
2 כוסות פתיתים בערך, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות. ביניים
4 סיגרים מתוקים מבצק פילו שהכנתי ורציתי לבדוק איך יצא. אגב, לא יצא משו כי אילתרתי (לא מצאתי ת'מתכון המסודר). ערב
חתיכה קטנה קובנה עם קוטג'. 3 בורקס תרד מבצק פילו (דיאטטי לאללה, ברצינות, אני הכנתי). ירקות חתוכים. סה"כ מבחינה קלורית לא חרגתי

4n4t

New member
../images/Emo176.gifסוגרת

בוקר: נס קפה, 2 פרוסות לחם + צפתית 5% + עגבניה צהריים: ירקות מוקפצים, טוסט עם גבינ"צ 9% וקטשופ ביניים: נס ערב: קצת אבטיח, שזיף ו-2 תמרים **הליכה שעה+

מקווה שגם סוגרת אז אחרי שבוע מזעזע (חצי שבוע ראשון בהשפעת קלקול הקיבה, והשני במין השלמות פרועות) מנסה לחזור לאיזון: לאורך הבוקר - כריך מלחם קל עם גבינה לבנה 5% + גבינצ 9%, חטיף גרנולה קראנצ'י, תפוח צהריים - 2 לחמית חיטה מלאה עם סלט טונה וביצים קשות, עוף בתנור עם תפוחי אדמה ואורז לקינוח קרטיב אחר הצהריים השתלט עליי רעב בלתי נפסק...אז אכלתי אפרסק, נקטרינה, ארטיק דיאט (וניל עוגיות) ולא נרגעתי עד שאכלתי קרקרים (99 קלוריות) עם גבינה לבנה 5%. ערב - פיתה קלה עם חומוס, פסטרמה ומלפפון חמוץ, ירקות טריים ויוגורט מאוד מאוד מאוד מאוד (ועוד כמה כאלו מאודים) מקווה שבזה סיימתי כי יש עוגה במקרר שקוראת לי בקולי קולות (../images/Emo10.gif)

בסוף השארתי את העוגה מיותמת ../images/Emo13.gif ולקחתי פחית דיאט פאנטה אשכוליות שהעבירה כל חשק לעוד אוכל לאותו לילה. מקווה שגם היום יהיה ככה... יום טוב לכולן! ../images/Emo24.gif

יעל י

New member
סוגרת.

סגרתי טוב??? סתאאאאאאאאאאאאם בוקר-נס+4 פתית+גבינה לבנה+ירקות בין-גיל,שזיף נס קפה ערב- ירקות,כף כמיונז,1 לחם שחור,כפית חומוס,1 פסטרמה לילה-שוקו ביתי ופרוסת עוגה

חורף75

New member
לא ממש סוגרת

בסוף שבוע הייתי באילת, וחזרתי במוצ"ש עם שילשול נוראי
. אז לא ממש ספרתי אתמול - בכל מקרה כל מה שנכנס ישר יוצא מהצד השני. ונראה שהיום זה עדיין ממשיך.

גם אני סוגרת את יום ראשון

היה לי יום דיי מוצלח למרות שבערב היינו בעל האש ואכלתי יחסית הרבה אני עדיין מרוצה. ועכשיו לפירוט: בוקר: פרכיות דבש+תה צמחים+נס קפה=3 נקודות. צהרים: 2 יחידות חזה לייט(טבעול) וירקות מוקפצים(בלי שמן)=3 נקודות. אחה"צ: 1/2 כוס גלידה דיאט=1 נקודה. ערב: 2 שיפודים(קטנים)של חזה עוף+נקנקיה אחת=6 נקודות רבע פיתה+כף חומוס+המון סלט=4 נקודות סה"כ כל היום=17 נקודות. לא עשיתי ספורט ושתתי המון מים.

למעלה