סוגי משאבות

talmic

New member
סוגי משאבות

שלום לכולן יש לי עוד זמן עד שממש אצטרף באופן אקטיבי לפורום שלכן אך מאחר והייתה לי חוייה לא טובה מהבת הראשונה שלי, אני רוצה לבוא יותר מוכנה ללידה הבאה מהי המשאבה הכי מומלצת?, אני צריכה אותה עם היניקה הכי גבוהה שיש, כי לא היה לי מספיק חלב, והקטנקטונת לא תפסה נכון את הפטמה, ועם כל הבלגן של לידה ראשונה, ושהילדה לא עולה במשקל ונרדמת על הפטמה אחרי חמש דקות וכו וכו והתייעצות עם שתי יועצות הנקה, לאחר חודשיים ועל הגבול של אפיסת כוחות הפסקתי ועברתי לסימילק, ( לפחות אני חזרתי להיות בן אדם נחמד לבריות וחייכן ), בכל אופן עכשיו אני רוצה כבר בחדר לידה לשאוב ולהגביר את החלב, מה הכי מומלץ ואילו יועצות הנקה טובות וסבלניות באות הבייתה, באזור השרון, אני רוצה שכבר בימים הראשונים ישבו אתי ולא אחרי חודש כפי שעשיתי עם הבת. תודה מראש מניקה מתוסכלת לשעבר

סוגי משאבות

קודם כל- חוויה עם ילד אחד לא מהווה סימן לילד הבא. קשה לדעת ממה שכתבת מהי הסיבה לבעיות, שהיו לך עם הבת הראשונה. עושה רושם כי מספר נושאים, כמו תפיסה לא נכונה, ישנוניות של הילדה, פנייה לעזרה לאחר חודש וחוסר יידע, תרמו לחוסר ההצלחה. כל הכבוד לך על הרצון להגיע מוכנה יותר הפעם. מספר רעיונות לי אליך: 1. צרי קשר עם יועצת הנקה עוד לפני הלידה (בסביבות שבוע 35), על מנת לעבור הכנה לקראת ההנקה. (אפשר גם אצל אסתר ב"ליס"). בהכנה כזאת תוכלי לקבל את כל המידע, לשאול שאלות ולהתייעץ. 2. הזמיני יועצת הנקה אלייך כבר בבית החולים. כך תקבלי את העזרה מוקדם ככל האפשר, ותוכלי להימנע מבעיות שונות. 3. לגבי משאבה- המשאבה הטובה ביותר היא... התינוק שלך!!! הוא זה שיגביר אצלך את יצור החלב, אם יתחבר בצורה נכונה. 4. ביומיים הראשונים קיימות רק טיפות הקולוסטרום והן מספיקות בהחלט לצרכיו של הרך הנולד. משאבה רק תתסכל אותך בשלב זה, ותגרום לך להוצא אנרגיה במקום לנוח ןלאכול בין ההנקות. השתמשי במשאבת בית-החולים לאחר התייעצות עם יועצת הנקה, ולא מלחץ. המשיכי לחייך ובהצלחה

talmic

New member
תודה על התשובה המפורטת אך..

מי זאת אסתר מליס, יועצת הנקה? באופן פרטי או שהיא מבצעת סדנאות שלפני לידה? בכל מקרה, זכור לי כי בתי לא ממש עלתה במשקל בבית החולים וזה הלחיץ אותי, למרות יועצות ההנקה שהיו אתי שם אולי זה באמת שילוב של לחצים להצליח בהנקה שגרמו את ההפך. תודה , ולפני הלידה אתייעץ בנוגע ליועצות אשר באות הבייתה

Honey Annie

New member
ייעוץ הנקה בליס

אסתר גרוניס שהיא מנהלת הפורום מייעצת באופן אישי בליס וגם מעבירה את ההדרכה בחלק מהימים במחלקות האשפוז לאחר לידה. אותי היא הצילה. לא התכוונתי בכלל להניק או לא להניק - באתי לא מוכנה והיא הכניסה לי את המוטיבציה והסבירה לי את הטכניקה הנכונה. ייעוץ ההנקה האישי כבר בבית החולים - במסגרת מאמי ליס - מועדון היולדות של ליס - 036973113 - לא תצטערי לרגע. יש גם פגישות בדיאדה בתל אביב פעם בשבוע ביום חמישי בשתיים וחצי עם יועצת ההנקה ג'ולי שור. מאוד מומלץ. יושבות הנשים והילדים יונקים ופותרים בעיות של הנקה. לגבי המשאבה - שכרתי לקטינה סופר פלוס של מדלה - (50 ש"ח לשבוע) ואני מאוד מרוצה - זו משאבה חזקה מאוד ואני שואבת גם משני הצדדים בו זמנית. שיהיה בהצלחה.

motherhood

New member
משאבה של ספקטרה - 2 או 3

היי... הרבה זמן שלא גלשתי בפורום הזה... הקטן שלנו כבר בן שנה וחמישה חודשים. החלטתי להסתכל פה שוב, כי בקרוב נביא זאטוט/ה נוספ/ת ורציתי להתעדכן. בקיצור - המשאבה הטובה ביותר, אלא אם השתנה משהו בתקופה הקצרה שבה הייתי בנבצרות, ושעליה אסתר המליצה בחום (משאבה ברמת בית חולים בעלות מינימלית) היא הספקטרה. את הספקטרה אפשר לקנות בשתי גרסאות 3 (זולה יותר) ו- 2 (יקרה יותר), בעלות של עד 600 ש"ח. ממליצה עליה בחום. היא משאבה מצוינת. את צריכה לפנות לענת: 1-700-702229

למעלה