סוגי כאב

טשומפי

New member
סוגי כאב

ממש אין אצלי רגע דל לאחרונה... אני מכירה מספר סוגי כאב שמשוייכים אצלי לכאבי אנדו'. יש את הכאב במהלך המחזור החודשי (שלא נדע), יש כאבים שאצלי משוייכים לציסטות שיוצאות מכלל שליטה, בד"כ אצלי הכאבים האלו הם כאבים חזקים שמשביתים מכלל פעולה. לאחרונה נתקלתי בסוג חדש של כאב (ואני עדיין מנסה להדחיק אותו), כאב שלא מנטרל, אבל בהחלט כואב, לא מגיע בגלים של כאב חד אלא כואב כל הזמן אבל כאילו ברקע, כבר כמעט שבוע שהוא לא מפסיק, לא מונע ממני לתפקד אבל בהחלט לא נעים, כאב שלא באמת מצריך משככי כאבים (ומצד שני כבר פיתחתי סף כאב גבוה, כך שאולי זה כן כאב שמישהו אחר היה לוקח משככי כאבים בגללו), אבל מצד שני אני לא מצליחה להתעלם ממנו ואני מודעת לקיומו כל שעות היום והלילה. הסיבה שאני קושרת את הכאב לאנדו' לכתחילה היא שהמיקום זהה למיקום שתמיד כואב לי כשהאנדו' מחליט לעשות צרות, אבל זה באמת משהו מסוג חדש, ולכן אני תוהה אם אני סתם מאשימה את האנדו' (למרות שמתאים לי להאשים אותו גם בזה). אני לא במחזור (אנחת רוחה), לא אמורה להיות במחזור בקרוב (קישטה מרפי), נמצאת בדיכוי ארוך (אני מקווה), ובעיקר אני מוטרדת... מוכר למישהי? מישהי מזדהה? אשמח לשמוע סיפורים כגון, היה לי, עבר אחרי שבוע ולא חזר מאז אף פעם... תודה רבה, טשומפי.

annabell Lee

New member
אין לי תשובות רק הזדהות.

כל כך מבינה על מה את מדברת. אני חושבת שאפשר לכתוב ספר על סוגי הכאב..וזה באמת מוזר איך אנו מחלקות את סוגי הכאב..חד, חם, שורף, מצריך כימיה/רופא...וכו'....

liats80

New member
Maybe...

Hi Tshompi, I don't know of course what it is. But I have similar pains. Normally they are just before I get my period - a day or two. But this month I got them just like that. This pain is really doll and deep. It does wake me up at night, but I would never consider taking a pill for it. It hurts and like you say it's in the background. What is it?? Well I always thought it has to do with inflammation. But I don't know... It's just my interpretation for that pain. I have food-related pain, inflammation pain, ovulation pain, ovary pain, ovary stabs, period pains, and some unexplained pains. In any case, I hope your pain is already gone. If not, It will definitely be good to consult a Dr. and get a proper answer.

לפעמים

גם תוך כדי דיכוי מרגישים סוג של כאב... קיים ולא מחרפן....לי יש את זה בעיקר באיזורים שעברו טראומה (מעיים אורטר/כיליה ריאה שחלות)...לאחרונה צץ משהו חדש....שורף לי בתוך הגוף...שוב במיוחד באיזורי הטראומה....

annabell Lee

New member
שריפה זה לרוב כאב שנובע מעצב.

בהחלט יכול להיות, עצב שתקוע בריקמת צלקת..בדיוק מה שהיה לי מסביב לפופיק, אם את זוכרת..במשך חודשים על גבי חודשים.

galim29

New member
היי טשומפי.

ממה שאת מתארת זה אולי כאב אנדו רק במוקטן? גם לי יש אותו בעיקר כמה ימים אחרי שמתחילה חפיסת גלולות. מדמה לכאב לפני מחזור רק במינון הרבה יותר נמוך. אבל את יודעת מה? אם נשים רגע בצד את רמת ההיסטריה שמרקיעה שחקים אצלי והפחד שאקום בבוקר עם כתמי מחזור, אני פשוט לוקחת משככי כאבים (עלי 2 אדוויל עושים את העבודה יופי מאחרי הניתוח) וזה נחלש. מזדהה עם הפחד שלך מכאב שלא מוכר. אז אטם כואב למה לסבול? קחי כדור שעוזר לך. אני תמיד חשבתי שזה כואב כי עדיין יש לי הידבקויות וזה כרגע האיתות שמזכיר לי על קיומן ושומר לא לששוח את האנדו. מחלה ריגשי...
ואם מרגיש לך לא תקין, קדימה לביקורת ובדיקות.

annabell Lee

New member
לגבי האדוויל..נדמה לי או שהג'יל פשוט

הרבה יותר חזק? אתמול כדור אחד ממש מוטט אותי..ואת הרגילים אני לוקחת בכפות..כלומר כמה שנכנסים בכף.

galim29

New member
הוא משפיע הרבה יותר מהר.

כמו טיפות אופטלגין. לכן אני בולעת אותו בתאווה

kikona126

New member
זולטי המליץ לי לעבור לזה

כניראה בגלל שזה משפיע מהר יותר או סתם בגלל שנבהל שסיפרתי שאני לוקחת 4-5 פוינט ביום של מחזור.. עדיין לא ניסיתי אבל קניתי לי פה בשביל לנסות

טשומפי

New member
תודה לכולכן

הכאב לצערי עדיין כאן, ואיתו גם מיני ייאוש... לא רוצה לקחת משהו נגד כאבים כי אני חסה על הקיבה שלי, גם כי אני לא באמת סובלת מהכאב, יותר מהמחשבה שהוא הולך ללוות אותי לנצח (אמרתי מיני ייאוש). הכאב לא מעיר אותי בלילה (יש מספיק גורמים אחרים שמעירים אותי), הבעיה שאח"כ הוא לא כ"כ נותן לחזור לישון (וזה לא שיש לי עודף שעות שינה). ולגבי אדוויל ג'ל - אין ספק שהוא משפיע יותר טוב. כדור הבחירה שלי כבר כמה שנים (כמשכך כאבים מסדר ראשון). בנימה אופטימית, מקווה להפגה כלשהי בקרוב טשומפי.

liats80

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

hope you'll feel an improvement soon!!

למעלה