סוגי טארוט

melodynoa

New member
אז מה באמת עדיף?

לקבל טארוט במתנה, או לבחור בעצמי? החבר שלי לקח אותי ל"עירית" באזה"ת של רעננה, חנות גדולה למצרי מיסטיקה, הכוללת ספריה! היו שם כשלושים חפיסות טארוט ובחרתי חפיסה מדהימה, שאליו לא כל כך מדברת, אבל אני ממש אוהבת אותה. היא לא מסורתית, אבל ללא ספק היא עונה לי על השאלות (אלא אם כן אני שואלת שאלות לא לעניין, ואז הקלפים עונים לי בציניות). יש לנו 5 מערכות טארוט (קראולי, ריידר קטן, ריידר גדול, את שלי, ועוד משהו, אני לא זוכרת) וכל אחד פותח בחבילה שלו. אלי לדוכמא, קראולי בכלללא מדבר, ואני מכירה אנשים שמבינים אותו הכי טוב. הייתי מעדיפה לבחור בעצמי, אבל יש לי חברה בהולנד שרוצה לקנות לי מתנה, ואולי אין טעם שתביא לי משהו שאני לא אתחבר אליו, למרות שיש שאומרים שהכי טוב שמביאים לך מתנה...

אליהו ד

New member
אורי,שמת עין על קלף הכהן?

איזה יופי..איזה יופי...תגיד,אורי-אפשר להשיג אותה בארץ?

ללה קרן

New member
טארוט בהולנד...

מניסיוני העגום, לא כ"כ אוהבים טארוט בהולנד ואם כן אז צריך ליפול על חנות מתאימה, יש רתיעה הולנדית מסוימת מכל התחום, חברה שניסתה לברר עבורי על טארוט שם נתקלה ביחס עוין מאוד כאילו היא מכשפה איומה:))) (אחרי 5 נסיונות היא הרימה ידיים וקנתה בישראל)

uri_raz

New member
אי אפשר לבחור מה יתנו לך במתנה ?

לקבל במתנה זה כיף ונחמד, אבל קצת מוגזם לצפות שחברים ומשפחה (שלרוב אינם מתמצאים בתחום הטארוט) יצליחו לבחור חבילה שבאמת מתאימה ומדברת אל מקבל המתנה. אם החברה שלך הייתה קונה בארץ, אפשר היה להציע שתקנה חבילה עם פתק החלפה, אבל מכיוון שזה לא פרקטי להחליף חבילה מהולנד, אולי עדיף לתת wish list קצר ולתת לה להפתיע אותך בבחירה שלה. איזה חבילה היא החבילה שלך ? אני עוסק בטארוט למעלה מארבע שנים, ובשלב הזה הפכתי לספקן גדול מאוד כשזה מגיע למשפטים כמו "מבינים אותו [קראולי \ Waite \ שחר הזהב \ whatever] הכי טוב". לקרוא טוב בחבילת קלפים זה דבר אחד, ולהבין את החבילה לעומק זה דבר אחר - חלק גדול מהאנשים שאמרו לי שהם מבינים את החבילות האילו ממש טוב הם אנשים שלא מבינים כמה הם לא מבינים.

uri_raz

New member
מעולם לא ראיתי אותה בארץ

אני חושב שאפשר להזמין אותה רק ישירות מהאתר. אחת הבעיות בארץ היא שליבואן (אריה קלפים) פשוט לא משתלם לייבא חבילות שלא מוזמנות בכמויות גדולות. כך, חבילות של U.S.Games קל להשיג, אבל חבילות של Llewellyn לא מיובאות.

אליהו ד

New member
מהי החבילה המומלצת לפי דעתך,בהנחה

שמדובר בחבילה שחניכי שחר הזהב השתמשו בה? היה לי את הריידר ואת קראולי,ואיך אומרים?קרתה תאונה קלה עם להבות.אני מבין שההרמטיק שזורה בטעויות,ושגם כך אינה ניתנת להשגה?על אילו חבילות מסוג כזה היית ממליץ,ושניתנות להשגה,עדיף בארץ?

uri_raz

New member
החבילה הטובה ביותר לשיטת שחר הזהב

היא החבילה של הזוג Cicero, שאינה מיובאת לארץ. ניתן להזמין אותה מאמזון אנגליה או מאמזון ארה"ב, שבניגוד לשמועות שמחים לשלוח ספרים לארץ. מבין החבילות שיש בארץ, החבילה הטובה ביותר היא זאת של Wang, המיובאת על-ידי אריה קלפים וזמינה בחנויות מיסטיקה שונות בארץ. אופציה שלישית, לאמיצים, היא להדפיס את הקלפים של המסדר בניו-זילנד, וכדרך החניכים לצבוע אותם לפי ארבעת הסולמות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תוהה אם תוכלו לעזור לי..

שלום אנשים..
אני מחפשת הוראות לקלפי טארוט- Wolf song cards

למעלה