סוגי הג´אגלינג

סוגי הג´אגלינג

עקב החשיפה כאן בפורום של האסטרו-ג´אקס, סוג הג´אגלינג החדש והמתוחכם, שרובנו לא ממש שמעו עליו קודם, בואו נעשה שירשור, שכל אחד יכתוב את סוגי הג´אגלינג שהוא מכיר וחושב שאנחנו לא כל-כך יודעים עליהם, והסבר קצר עליהם. אני אתחיל: גלואו-סטיקס-glowsticks הגלואו סטיקס הם בעצם פלוואר סטיקס, רק עם חומרים זרחניים וזוהרים בקצוות, ככה שבמקום אש יש אור זרחני בוהק. בגלואו סטיקס משתמשים בעיקר אם רוצים את האפקט של הור כשאין אפשרות להשתמש באש.

Segev Shilton

New member
כמה סוגים מעניינים

יויו גלוובול של ארוטק - כדורי אור יש מתוכנתים לפי מכות החלפת צבע וכו´ כדורים יחסית יקרים 250 שקל לכדור לא מתוכנת ומתוכנת טוב ביותר - 800 שקל בערך לכדור יש גם את החברה פאס פאס שגם היא מייצרת גלוובול אבל בלי תיכנותים לארוטק יש גם גלווקלאב גלווסטאף גלוופויז גלוודבילסטיקס לי יצא לשחק עם גלוובול מתוכנת ועם גלווסטאף וממש נהנתי כובעים - ג´גלינג עם כובעים אני ראיתי את זה פעם אחת ולא יכול ממש לפרט אני לא ממש זוכר באונסרים- כדורים קופצים הכדורים הפשוטים עשויים מגומי ובדרך כלל יש עליהם המון שריטות והכדורים הטובים בהרבה עשויים מסיליקון הבדל המחירים הוא עצום באונסר פשוט - בערך 50 לכדור סיליקון - 250 שקל בערך לכדור חבר שלי שהוא בין הטובים בארץ בבאונסרים עושה 7 ו8 באונסרים וקצת 9 לי יש 10 באונסרים 7 של פאס פאס שהביאו לי מהקונבנשין הארופאי ו3 של בירד שקניתי בארץ פאסינג בבואנסרים הוא פאסינג ממש נחמד :)

jugg

New member
שלי

-קופסאות סגארים-הבסיס-3 קופסאות מבנות עם נפח שווה.הלהטוט-2 קופסאות מוחזקות,אחת בכל יד,והשלישית מוחזקת בלחץ בין הקופסאות.אפשר לזרוק את השלישית,לשחרר את הלחץ,ועוד כל מיני דברים

A l B u n d y

New member
יש לי סיגר בוקסס זוהרות בחושך של

בירד ובאונסרים זוהרים בחושך וגם כדורים רגילים זוהרים בחושך שה לא שווה את זה את צריך לשים את זה באור שעות בשביל חצי דקה שזה יזהר [ ד"א סיגר בוקסס זה אדיר וגם ממש מוכר וממש קשה

A l B u n d y

New member
היה לי פעם גם אסטרו ג´קאס לא ידעתי

שקוראים לזה ככה זה לא כזה חדש זה קיים בארץ לפחות 5 שנים ולמי שלא שיחק זה לא כזה להיט זה ממש כיף בהתחלה וזה גם ממש קל אבל זה מהר מאוד נהיה משעמם ובאנלי

דיאבלר

New member
מעוניין לקנות כדורי ג´אגלינג...

שלום. אני מעוניין לקנות כדורי ג´אגלינג זוהרים(עם חומר זרחן). אם יש מישהו שיכול למכור לי סט של שלושה כדורים כאלה במצב טוב ובמחיר סביר אז שיענה לי ויכתוב לי. וסתם ככה, איפה אפשר להשיג כדורים כאלה בארץ??? או בחו"ל?? באילו חנויות??? בקניונים אפשר למצוא??? כמה זה בערך עולה היום??? תודה.

דיאבלר יקר../images/Emo13.gif

לדברים האלו יש לוחות, כנס אליהם ורשום שם את בקשתך, ובכל-אופן, ראה הודעתו של segev shilton, בלינק שהוא נותן אפשר לקנות כדורים כמו שאתה מחפש

Segev Shilton

New member
אני מכיר יבואן שמוכר

את הטלפון אני יתן לך בהודעה פרטים אם תרצה הוא רענני היבואן 3 כדורים כאלה יכולים לעלות איזה 150 שקל בערך

דיאבלר

New member
אני מעוניין-תודה!

אתה מדבר על כדורים זוהרים בחושך נכון? אז תיתן לי את הטלפון ואני כבר אסתדר. תודה.

Uri Yurman

New member
למה אתה מתכוון?

סוגי חפצים לג´אגלינג, או סוגי משחקים עם החפצים?

למעלה