סוגי גרניט פורצלן

סוגי גרניט פורצלן

אנו עומדים לפני בניה. ובמהלך חיפושים אחר הריצוף המתאים ניתקלנו בסוגי גרניט פורצלן שונים. מה ההבדל בין היצרים השונים לדוג' נגב NOVO, טורכי, ספרדי, סיני, איטלקי? מה הדירוג של הרצפות מה עדיף והאם יש באמת שוני מהותי. אשמח לכל עצה תודה

אשבורן

New member
ריצוף לבית

אני מצטרף לאותה שאלה. גם אני עומד לפני רכישת ריצוף לבית. לא הצלחתי למצוא קשר בין מחיר לבין איכות. הקבלן שבונה לי המליץ לא לקנות אריחים מיובאים מסין (והם באמת הזולים ביותר). כולם טוענים לאיכות גבוהה (גם נגב, וגם המיובאים מטורקיה, ספרד ואיטליה). בינתיים, הדבר היחיד שלמדתי הוא שעלי למצוא חנות אמינה (אצלי זה באזור באר-שבע).

מאמר בנושא בחירת רצוף

בשפה בגובה העיניים. לקוח מאתר NRG שופס מרצפים את הבית לפני שאתם מתחילים לשפץ את הבית, תעיפו מבט על הרצפה שלכם - גם לה מגיע קצת תשומת לב. איך בוחרים אריחים, מה המחירים בשוק ומה צריך לבדוק - הכול במדריך שלפניכם מאת: יעל ניסקי כאן

fireman

New member
אני ממליץ לך על "נגב"

קניתי אצלהם כמעט הכל לבית שירות מצויין ומחירים מצויינים.

רונס

New member
קרמיקה, גרניט ושאר ירקות...

1. גרניט פורצלן אינו מכיל גרניט, התוספת של הגרניט לשם הינה רק לתאר את החוזק של הפורצלן. 2.ההבדל בין קרמיקה ופורצלן הינו ברמת ספיגות הנוזלים, מתחת לאחוז מסויים, האריח נחשב פורצלן. 3. האריחים היחידים בעלי תו תקן בישראל הינם האריחים של נגב. 4.כיום מיובאים לארץ הרבה חברות, בינהן חברות איטלקיות שמייצרות במפעליםפ שפתחו באיטליה(כדוגמאת מרצי). 5.מבחינת דירוג אריחים, לכל אריח יש את המאפיינים שלו, ריצופי חוץ, ריצופים לחדרים רטובים ועוד... אני כאן לעוד שאלות

למעלה