דברי סיכום
תודה רבה לכל המגיבים. השכלתי מאוד מתגובותיכם. לאחר מבחן המים של יודידו, הגעתי למסקנה שהאדמה איננה אדמה כבדה, אולם יש לה אחיזת מים טובה. קומפוסט אני אנסה להשיג בכמויות בפקע (נמאס לי מזה שהגרעין קובעים מחירים פי2-3 ממחיר השוק, ומורידים 50-70% במעמד הקניה בתואנה של "עשיתי לך הנחת קבלן" - אני לא מאמין שזה עדין עובד על מישהו...). בינתיים שמתי ערבבתי 6 שקים עם החמרה ומילאתי את הטרסה. היום אסיים לנקות מסביב ומחר אפרסם תמונות מוגמרות של הטרסה המלאה אם זה מעניין מישהו. בחלק הגדול של הטרסה אני מתכוון לשים ליימקווט וקומקוואט (מה המרחק המינימאלי האפשרי ביניהם?). בשאר הטרסה אשתול חלק מהצמחים המצויינים בהמשך, וע"פ המלצתכם אחפה עם קומפוסט. בשרשור אחר מלפני כמה ימים המליצו לי על הצמחים הבאים (מצטער שלא נתתי קרדיטים): פקעות: נרקיסי חצוצרה נרקיסים, קלות, איריס הולנדי, חמציצים מיוחדים נץ חלב. צמחים: דיאטס, טולבגיה לבנה או סגולה לוונדרים, אגפנטוס, אגפנטוס פיטר פן [ננסי - לשתילה בקדמת הערוגה] גזניה, אסתר רב שנתי, אכילאה, חרצית לבנת פרחים ירוקי עד: ערערים עשבים: מלעניאל, כריך, אגפנטוס לכן, מאחר שלא הספקתי להודות לכולם, אני מנצל את ההזדמנות הזו. כנראה שאלך עם הרשימה הזו למשתלה. פרט לפקעות שאזמין דרך אלי חדש. יום טוב לכולם