סוגיית שפר

z dead

New member
סוגיית שפר

לדעתי מה שצריך לעשות אם שפר זה הדבר הבא: להציע לו עוד עונה בהפועל תמורת קיצוץ משמעותי בשכר,והבהרה שהוא יקבל פחות דקות משחק,בתמורה שפר יקבל חוזה לתפקיד ניהולי/אימון נוער/עוזר מאמן בקבוצה בשנים שאחרי פרישתו. דורון שפר הוא סמל וחבל לותר עליו. ואם אפשר להחזיר את עדי גורדון ששני הסמלים האלו יהיו בהפועל בכלל מעולה.

שiש

New member
לא יודעת

שפר זו נקודה קצת בעייתית אצלי. גם כשהוא משחק טוב, (והוא באמת יודע לשחק נפלא כשהוא לא בעננים) אני מתקשה להתחבר אליו משום מה. משהו בו מפריע לי, קשה לי להגדיר אותו כ"סמל", גם אם הוא אכן כזה, וזה גורם לכך שלא אכפת לי לוותר עליו. בכלל. (בשבילי סמל זה עדי, כמו שאמרת, או ארז כץ, או קוז'י, ואם כבר מדברים אז אני חייבת להזכיר את דורון שפע, שאותו אני פשוט אוהבת. שפר? לא אתגעגע אליו.)

שiש

New member
איך העזתי לשכוח :)

ברור שפפי יותר משפר, אני בכלל לא משווה ביניהם, אבל אל תרביץ לי - גם על פפי משום מה אני לא משוגעת. אפילו את משה מזרחי אהבתי יותר ממנו. בעצם למה אפילו? את משה מזרחי אהבתי.

AmiTutiT14

New member
יכוליות מה שמפריע לך

היא העובדה שנראה כאילו הוא משחק בשביל הכסף ולא בשביל הכדורסל? כי זאת הבעיה שלי איתו.. הוא פשוט לא נראה שהוא בא לשחק כדורסל בשביל הפועל ירושלים ובשיל להלחם למען הפועל ירושלים. פשוט לא נראה שאכפת לו כל כך.. רק לקחת את המשכורת.

שiש

New member
מאד יכול להיות

באמת שקשה לי לשים את האצבע על משהו ספציפי. כנראה שגם האדישות שלו מטריפה אותי. פעם אהבתי את זה אצלו, כששפר החזיק את הכדור הוא השרה ממש אווירת ביטחון, מבינה על מה אני מדברת? גם אם הוא עשה את זה בצורה מקצועית ביותר, כמעט מכנית, ובכלל לא נראה היה שהוא עושה את זה מהלב. יש טיפוסים כאלה, מופנמים, לא זה מה שיגרום לי לשלול אותם. אני באמת לא יודעת. מין תחושה שכזאת.

טוארג

New member
את מדברת על הביטחון...

ואני חושב על המשחק שהיה קודם מול בדאלונה... ועל קארבר
מוהאהאהא... חחח האמת שבתחילת העונה שעברה שפר באמת שידר סוג של בטחון והיה אפשר לסמוך עליו... עכשיו זה כבר ממש לא ככה.

EL CHE VIVE

New member
ככה אנחנו ככה הפועל לא לומדים מטעוי

לוזרים בנשמה אוהדי מכבי צודקים בקטע הזה. איך אפשר לרצות שהוא יישאר אצלנו עוד עונה אחרי מה שקרה בעונה הנוכחית. ללכת ולהחזיר את ארז כץ "התותח" עדיף עליו. אם אנחנו מתכוונים להחזיר סמל או במילים אחרות שחקן גרוע שיישב על הספסל צריכים להביא את ארז כץ אבל אין מקום ל3 סמלים/ כוכבים/ תותחים / אסים איך שלא תקראו להם. ועוד נקודה להמחיש את טענותיי לגבי הלוזריות שלנו ושל הקבוצה הזאת. לא מספיק הבזיון שהם הביאו לנו הם עורכים מסיבה היום לכבוד סיום העונה זאת על פי ידיעות אחרונות אני מקווה בשבילהם שמדובר במסיבת עיתונאים ולא במסיבה בלי המשך...

AmiTutiT14

New member
מסיבה?

בלי יותר מידי השוואה, זה כמו לערוך מסיבה כשמישהו מהמשפחה שלך מת. מה הקטע שלהם?!

שiש

New member
מסיבה?!

מה יעשו שם, יעלו זכרונות, על איך שקימאני עזב, ואיך שקוז'י נפצע, ואיך שאייברי בגד, ואיך שדרוקר דמיין שהוא טבח וגירש את כולם מהמטבח שלו, כולל את השחקנים שלו? ואללה, באמת סיבה למסיבה.

שiש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

EL CHE VIVE

New member
ככה בידיעות הייתה כתבה על אייברי

במוסף הספורט לא יודע למה אבל החלטתי לקרוא את הכתבה עד הסוף ובשורה האחרונה של הכתבה נכתב "היום תערוך הקבוצה מסיבה לרגל סיום העונה" אני מקווה כמו שאמרתי שמדובר על מסיבת עיתונאים אם לא מדובר על מסיבת עיתונאים אני פשוט לא אתפלא כל כך לוזרים זה מדהים!!!

לדעתי ...

קודם כל עם כל ההערכה לשפר , זה אבסורד לומר שהוא סמל בקבוצה שבה הוא שיחק רק שנתיים . אפשר אולי להגיד את זה על שחקן כמו קוז'י שמשחק עם המון לב ולכן היתחבר מהר מאוד עם הקהל של ירושלים אבל על שחקנים מסוגו של שפר לא ניתן לומר זאת כלל . לדעתי שפר שינה מבחינות רבות את הגישה שלו ביחס לכדורסל , זה ניראה שהוא לא משקיע את כולו בעניין , ומגלה הרבה אדישות ואפאתיות . אין לי ספק שאם הוא יחליט להיות ממוקד בצורה אבסולוטית במישחק הכדורסל נטו הוא יכול לחזור להיות אחד מהטובים בליגה . אל תישכחו על מי מדובר ומה הוא עבר בקריירה . אבל אני מסופק אם השינוי המנטלי הזה יגיע . גם אני מבחינות מסויימות פחות מיתחבר אליו מבעבר . אני לא חושב שמקומו בירושלים בעונה הבאה , למרות שאם סלומון יגיע ייתכן והחיבור בינו לשפר יכול להיות שוב מוצלח . במידה וסלומון לא יגיע - התשובה פשוטה יותר .

אהה ...

זה משהו אחר . אבל לא ניראה לי שהיותו סמל ואייקון בכדורסל הישראלי מהווה סיבה מספקת להשאיר אותו לאור היכולת שהוא גילה השנה . צריך סיבות מעבר לזה . השאלה אם יש .

למעלה