סוגיית מפרט בפה

digo24

New member
סוגיית מפרט בפה

שאלה לי אליכם הרבה גיטריסטים שמים את המפרט בפה שלהם איך אתם עם הסוגיה הזאת? היה מפריע לכם אם מישהו היה מנגן על הגיטרה שלכם לאחר שהמפרט היה בפה שלהם? ואיך אפשר לנקות את הגיטרה? קניתי פוליש אבל הבנתי שאסור להוריד את המיתרים בבת אחת אלא להוריד אחד ואז לשים חדש במקומו. אז איך אפשר לנקות את הגריף והגוף באופן יסודי? תודה

TheMo

New member
../images/Emo13.gif

לא יפריע לי אם חבר ישים את המפרט שלי בפה וינגן על הגיטרה שלי (אני לא בטוח אם החלק שאמור אולי להפריע לי הוא החלק של המפרט שלי בפה שלו או הרוק שלו על המיתרים שלי, אבל אני בטוח שגם המפרט וגם המיתרים ישרדו). אישית, אני לא אוהב לשים את המפרט בפה כשאני לא צריך אותו (בזמן נגינה עם עצבעות או משהו), כי אז הוא נוטה להרטב ולהיות חלק ולא נוח לאחיזה. אני מניח את המפרט על הירך או מחביא אותו איכשהו ביד (עדיין עובד על זה, כרגע בכיוון של לקפק עליו את הזרת, אבל זה לא כל כך נוח).

Caraya

New member
אפשר לשים אותו בנובים של הגיטרה

ברווח שבין הכפתור לגוף של הגיטרה זה מחזיק די טוב וקל להוציא אותו משם מהר כשצריך

Scott Evil

New member
מציע לך

6 חודשים של טירנות קרבית. אולי תצא משם קצת פחות סטרילי/כוסית/בהפרעה.

miki872

New member
אני לא חושב שמעולם הועלתה בכלל סוגיה כזו,

נשמע, לי אישית בכל אופן, נורא סוריאליסטי. ועכשיו ראיתי שאת גם מוכרת את הגיטרה שלך בגלל זה. זה כולה טיפונת רוק, שאת לא רואה ומרגישה, ובכללי, כל עוד הבנאדם לא חולה בצהבת נגיפית/חרצצת נעורים או משו בסגנון, איזו סיבה יש שהדבר יפריע לך? מעולם לא התנשקת? מעולם לא נשמת אוויר חיפאי/קרייתי/טבעוני? תאמיני לי שהזיהום אוויר במקומות הנ"ל (במיוחד בטבעון) יותר גרוע מכל רוק של בנאדם ממוצע שיגע לך באצבע. :)

The Walrus

New member
עצוב ביותר

או במילה אחת: צפונבוניות. מה אכפת לי אם המפרט שלי היה בפה של מישהו? כל עוד הוא לא נושא איזה מחלה מסוכנת שעוברת ברוק אז זה בסדר...

yotamn9

New member
לא מפריע לי...

וגם אם כן, בטח שלא הייתי מוכר את הגיטרה בגלל זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבטן כבר מתחילה לכאוב לי

Katarzis

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגה אותי ההגדרה... "סוגיית מפרט בפה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גילי162

New member
אחותי

את מוכרת רק את הגיטרה ???????????? אם מישהו היה מכניס מפרט שלי לפה שלו הייתי מוכר את כל הבית !~ עזבי מוכר הייתי הורס אותו לגמרי אני מפחד בכלל לחשוב על זה ...

eVeR WiSH

New member
נצ"לש

אתמול בבא אלי חבר הביתה והוא הלך לשירותים וחירבן עכשיו התחת שלו נגע באסלה...אני לא יודע מה לעשות אני מפחד להיכנס לשירותים וסילקתי את החבר מביתי... אתם חושבים שזה נורמאלי?

למעלה