סוגיית הפרסום

גוגו11

New member
לא שווה תגובה

צורת הכתיבה וההתבטאות שלך, ירון, היא לא לעניין. העניין, כמו שאני רואה אותו, הוא שימת הדגש על שיוויון לכל הכותבים. אין שום סיבה שמנהל הפורום יקח לעצמו זכויות יתר, גם אם מצד בעלי הפורום הן ניתנים לו. גם אם נכתבים דברים שהם בניגוד לדעתך, ירון, אין סיבה להשתלח בצורה בוטה כמו שכתבת. "או שהאופי שלך הינו לעשות בכוונה, להטיל דופי ולגרום למרירות." "(בהנחה שאינך סתם סכסכן, אלא רק קשה הבנה)" סיגנון כתיבתך רק מרה שנכנסת למגננה.(ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה.) בברכת חג שמח: גוגו.

בוא ותראה לי בבקשה

את המקום המדויק בו מנהלי הפורום לקחו לעצמם איזה בדל של זכות יתר בפרסום בנושא ההרקדות. אין כזה ולא היה כזה, למרות ששוב אומר: להרבה מרקידים ומדריכים יש פורום משלהם ובו הם יכולים, רשאים וצריכים לפרסם את פעילותם כי גם (ואולי בעיקר) לשם כך הם פתחו את הפורום ומתפעלים אותו. למנהלי פורום זה יש את הפורם הזה בדיוק מאותן הסיבות + סיבה אחת שעומדת בראש סדר החשיבויות והיא - פורום הדן בבעיות של ריקודי עם ובמהותם של ריקודי העם. למרות שזה הפורום שבו אנו, המנהלים, אמורים לפרסם את פעילותנו, אנו גוזרים על עצמנו גזירה שווה לכל שאר המרקידים והמדריכים: א. איננו שולחים אחרים לכתוב בשמנו אלא טורחים, מקדישים זמן ומידעים על פעילותנו בעצמנו. ב. אנו עושים זאת פעם אחת בלבד בקשר לכל פעילות חדשה או חורגת מהלוח הקבוע. ג. ולא פחו חשוב - אנו משתתפים פעילים בדיונים ולא מתיחסים לפורום כאל עוד לוח מודעות לטלות עליו את הכרוזון האחרון שלנו.

עיר??

בועז- אם לא היית מציין בכתיבתך "..במקומון נחשב בי-ם..", לא הייתי יודעת עפ'י הפלייר באיזו עיר מדובר.בית העם קיים בערים נוספות.

tbh12

New member
בועז, הנה עוד עצה

תכתוב שהכניסה לחוג המתחילים מצעד ראשון חצי מחיר. כך המחיר יהיה עממי ויוכלו לבוא שניים שלושה אחים פלוס הורים פעמיים בשבוע. כך תגדל אוכלוסיית הרוקדים. המטרה היא לגרום למתחילים להתמכר לריקודי עם ואז לעשות בהם מה שרוצים. האמת, זה נשמע ציני. מדריכים יקרים, תחשבו על זה

למעלה