סוגיית הפרסום

בעז כהן

New member
סוגיית הפרסום

כמדריך, בבואי לפרסם עפיפית, או פרסום שטח בעיתון ניצבת בפניי תמיד הסוגיה מה חשוב לפרסם? אם ארבה במילים-המסר עלול לטבוע בים המלל אם אמעיט-אולי לא יתקבל בכלל מסר מה חשוב לכם כרוקדים בפרסום? ומה חשוב לדעתכם,לאלה שעדיין אינם רוקדים ואני מעוניין למשוך אותם לחוג למתחילים למשל? לדוגמא-רצ"ב פרסום שלי במקומון נחשב בי-ם,לסוף השבוע הקרוב. האם הוא טוב? עונה על רצוני מול רצונות הקהל? אשמח, ואני מאמין שגם מדריכים אחרים, לתגובות רציניות בסוגיה

חסר מחיר

ולדעתי, עדיף לשים תמונה של מעגל של אנשים רוקדים ולא תמונה שלך רוקד- כדי להדגיש את ה"ביחד" של ההרקדה.

בעז כהן

New member
תודה.לקחתי לתשומת ליבי

למעשה,בעפיפית שפירסמתי-שונה מהפרסום בעיתון- ישנה תמונה של מעגל רוקדים, בבית הנוער עצמו, בחוג קבוע אחר. בגלל ההגבלה בגודל המודעה בעיתון, העדפתי לא לשים תמונה של הרוקדים. מאמין שבפעם הבאה, כבר תהיה לי תמונה של הרוקדים ושלי בבית הנוער... לגבי המחיר...בכוונה תחילה לא פירסמתי את המחיר. משני טעמים. הראשון, הרוקדים הפעילים בי-ם, יודעים שהמחיר בכל החוגים-25 ש"ח . לגבי מתעניינים פוטנציאליים, הנני מעדיף שיטלפנו בכדי לברר את המחיר או כל דבר הקשור לחוג למתחילים. האם זהו שיקול נבון? תאמר לי אתה הערה אחרונה, וכאן אני מתייחס לאיילת, היה לי חשוב שיפורסם בעיתון,שזו ההרקדה הטובה בעיר. זוהי בהחלט אמירה אישית שלי, התחייבות לקהל הרוקדים בי-ם ומחוצה לה, שזו תהיה ההרקדה הטובה בעיר. נקודה. עצמאות שמח

UHUstick

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו.

לדעתי כמובן. בכל מקרה - אני לא מכיר אף אחד שיתקשר בשביל לברר מחיר (במיוחד לא בשביל \ ניסיון חד פעמי). לדעתי חשוב היה לפרסם את המחיר.

AyeleDance

New member
בעז, אני שלחתי לך במסר אישי...

הקוראים בודאי לא יודעים על מה מדובר. אני לא אהבתי את הסיסמא השחצנית משהו: " ההרקדה הטובה בעיר". איני מכירה אותך בעז, נפגשנו פעם אחת, אך התרשמתי מפגישה זו ומקריאה של דבריך בפורום (פעם היית כותב...) שצנוע אתה. האימרה הזאת לא התאימה להתרשמותי זו.

בועז.מנסיוני הרב בפליירים.הפירסום

הזה שלך מצויין. לא יכול להיות פרסום יותר טוב. מושך את העיין . יפה וברור. הדברים החשובים בולטים בגודלם. מספר הטלפון קריא בצורה ברורה.

noale31

New member
ההרקדה הטובה באיזו עיר?

פרט לא פחות חשוב לדעתי, בייחוד לאנשים כמוני שאזור המרכז חדש להם... ואוהבים לנסות הרקדות חדשות.

נועל'ה....

אזור המרכז חדש לך
ואני לתומי הייתי בטוחה שאת כבר בת בית כאן מרוב נסיעותייך הרבות בו מהרקדות להרקדות...
אוהבתך

גוגו11

New member
אחלה פרסום הכנסת כאן.

כל הכבוד. הצלחת לעקוף את האיסור שהמנהלים הטילו עלינו. נכון, יש כאן שאלה, אבל כל היתר כולל הפלייר וכולל הקביעה שזאת ההרקדה הטובה בעיר. אם זה לא פרסום אז פרסום מהו?

סליחה?????

על איזה איסור אתה מדבר? או שהאופי שלך הינו לעשות בכוונה, להטיל דופי ולגרום למרירות. או שאתה סתם א... (סליחה) שאינו מבין מה אנו מבקשים. לטובתך (בהנחה שאינך סתם סכסכן, אלא רק קשה הבנה) אחזור שנית: א. כל מדריך מוזמן לפרסם פעם אחת כל פעילות חדשה שהוא מתחיל בה (גם כאשר הוא כבר עובד במקם קבוע והוא עומד לפתוח חוג חדש למתחילים) או לקראת כל פעילות שאינה ברוטינה השבועית הקבועה, ז"א מפגש חודשי או אירוע חגיגי ביום השבועי הקבוע. ב. המפרסם צריך להיות המדריך עצמו, כך יש אחריות למה שפורסם, המידע פחות חשוף לטעויות, אין פרסום כפול ומשולש "מחוסר תשומת לב". יש סיכוי שהמדריך ישתתף גם בדיונים וחשוב לנו מאד שהמדריכים אכן ישתתפו בדיונים (אני מקווה שחשוב גם לך). ובכן פרסום זה של בועז תואם בדיוק את הכללים שביקשנו: החוג פורסם ע"י מדריך (שמו המלא והאמיתי של בועז מופיע באדום) הינו חוג חדש, מקום חדש שהוא עובד בו והזדמנות חדשה לרוקדים בירושלים ומחוצה לה. יותר מזה, מה שאתה מציג כ"עטיפה שנועדה לעקוף" הינו נושא לדיון ואכן בועז קיבל תשובות לשאלותיו. אז בעצם על מה אתה גוגו מתלונן? לא נמאס לך?

גוגו צודק

בגלל הגבלות הפרסום שעשית נאלצים המדריכים למצא טריקים כדי לפרסם את החוגים שלהם,בכדי שהפרסום ישאר לאורך זמן יותר ולא יעבר לדף השני כעבור שעתים. כל הכבוד לבועז על הרעיון והוא לא הראשון .

UHUstick

New member
יענקלה,

מה קרה? סגרו לך (בצדק) אפשרות לפרסם את ההרקדה שלך בחינם אז עלה לך הדם (במקרה הטוב) לראש? בשניה שראיתי את ההודעה של בועז, גם אני חשבתי שזה פרסום נטו. ניסיתי לדלות מהפורום על עברו של בועז. לפי צורת הכתיבה שלו בעבר, לא נראה לי ולכן גם לקחתי חלק בדיון. דע לך - שמעון עשור מקבל פה אחלה פרסום, שכל מרקיד היה שמח לקבל. למה? כי הוא שותף פעיל, כותב, מביע דיעה. לא אחרי פרחי כמו הרבה מרקידים שנזכרים בפורום רק כשהם צריכים פירסום בחינם. אותי זה מעצבן. הפורום מטרתו דיון, אם תוך כדי ניתן להרוויח פרסומת, אחלה. תשתתף בדיונים, נראה אותך, נשמע אותך ואז אני בטוח שאם תוך כדי כתיבת הודעה "תיתפקל" לך פרסומת לאחת ההרקדות שלך, נמחל! חג עצמאות שמח!

../images/Emo45.gifכל מילה אמת

שמעון עשור משתתף הרבה בדיונים וזה באמת גורם לרצות לראות מי עומד מאחורי השם הזה, והאמת שנסעתי בשישי במיוחד לראות מי זה המרקיד ונהנתי מאוד. אבל זה לא רק הוא יש עוד מרקידים שמאוד מסקרנים אותי כמו איילת ויום טוב אוחיון ועוד כמה שלא זוכרת כרגע.

ספיקטו

New member
הצדק איתק יענקלה

תמיד ימצאו טריקים חדשים לעקוף את "ההוראה" על איסור הפרסום.

למעלה