סוגיית ה'כוכבית'

פאמקי

New member
זה נכון...

אפשר לטפל בעניין נקודתית, אך היא כותבת בשם זמני ואני רק יכולה לשער מי זאת. ע"פ השערה איני יכולה לחסום רק אותה.

פאמקי

New member
סוגיית ה'כוכבית'

שלום לכולן, לפני שנכנסתי לניהול, הייתה בעיה עם השימוש בכוכבית (שם זמני, כניסה כאורחת). לכן, הנהלת תפוז חסמה את האופציה הזו בפורום שלנו. לאחר כניסתי לניהול, וכשראיתי כי העיניינים נרגעו, ונבנה אמון מחדש, נלחמתי מאחורי הקלעים עם מנהלי האשכול, כי יפתחו לנו את האופציה בחזרה, וזאת משום שאני מאמינה שלעיתים אנו רוצות לכתוב בפרטיות, מבלי שיקשרו אותנו לניק הראשי. מלחמתי הניבה תוצאות, ולא בקלות. היה ביני לבין חברות הפורום, הסכם לא כתוב, כי השימוש בכוכבית יהיה ראוי ולשם מטרה טובה. בזמן האחרון, אני שוב עסוקה ב"מלחמת הכוכבית". אני מוחקת, והגולשת מחזירה את אותה הודעה, מוחקת והיא מעלה הודעה נוספת וכך, שוב ושוב... לכן, לצערי, אאלץ לפנות מחר למנהל שלי, ולבקש כי יחסום לנו את האופציה, אלא אם אקבל הבטחה כי המשחקים הללו יפסקו. זו ההזדמנות שלכן לפנות לחברתכן ולראות אם היא תהיה מוכנה לעצור את המשחקים הללו למענכן, כי אני, בדרכי, ניסיתי, והיא לא ממש מכבדת את בקשותיי או את הסבריי.

מבינה אותך מאוד פאמקי

ומאוד רוצה לגבותך...אבל אני קצת אגואיסטית לרגע...מה יהיה גורלו של המשך הסיפור? חוץ מזה את צודקת שיש לשמור על שימוש נבון בכוכבית!

פאמקי

New member
ואני מבינה אותך, אומץ

כי זו בדיוק הסיבה לקיום הכוכבית, מישהי שמעוניינת לכתוב, להתבטא, לספר ולשתף... אנו חושבות אותו הדבר, אז למה את מתקשה לגבות אותי?

טורטיתת

New member
../images/Emo41.gif

את צודקת! מקבלת ומכבדת את ההחלטה שלך. "לפנות לחברתכן ולראות אם *היא* תהיה מוכנה לעצור את המשחקים.." אז *היא* באשר את די חדלי
תשארי לנו את הכוכבית למטרות טובות בלבד

כי קצת קשה לי לוותר על הסיפור א

ב האמת? אני לא בטוחה ש"אני" "היא" וכל אלה שמשתמשות בכוכבית משחקות או פוגעות בפורום... אבל אולי זו הבנה שגויה שלי

vulkan10

New member
שאלה

למה נועדה כוכבית?מה משמעותיה? ושאלה באופן כללי,מי היה משמש בה?תודה

פאמקי

New member
כוכבית

הכוכבית נועדה לשם כתיבה ללא זיהוי. אנו כותבות ומזוהות עם הניק שלנו, למשל: אם את מחליטה שאת מעוניינת להגיב/ לכתוב מבלי שיזהו אותך כ- vulkan10, את נכנסת כאורחת (כוכבית). זה עוזר לנשים לשמור על פרטיותן גם אם בחייהן מחוץ לקהילה מכירים את הניק שלהן, והן אינן רוצות להחשף ככותבות בפורום שלנו. יש עוד סיבות, חיוביות או שליליות... את השליליות לא אפרט, כדי לא לתת רעיונות נוספים על מה שכבר יש...

מה??

חחח... איך מתרחשים מלא דברים.... ורק שבוע לא הצצתי במה שקורה פה... אז פאמקי, דבר ראשון קבלי את מלוא תמיכתי להוריד את הכוכבית. לדעתי אם הפגיעה שיש בצעד זה, התועלת תהיה רבה יותר. כן, בנימה מעט יותר נוקשה- שנשים יתגברו על הפחד שלהן... או שיעשו ניק רק לפורום הזה... ובנימה אחרת, שפאמקי- אין בה שום כוונה לזלזל (את יודעת את דעתי על הפורום ועד כמה הוא חשוב לי)- תתבגרו!! אני מבינה שלפעמים נורא משעמם.. אבל... מה??? יש מטרה לפורום הזה... קלילה וכבדה כאחת... אבל אם מתחשק למשהי להקניט, להציק, לעשות דווקא, או סתם להרוס... כי זה נורא כיף לה (משום מה...) קחי דף ועט (כן, יש דברים כאלה) ותכתבי הכל הכל החוצה. תתרוקני ואז תבואי להיותר קצת יותר חיובית... מה שקרה לפני, וההשתלחויות שהיו כאן, עם כל העצב שבדבר העלו בי גיחוך... נשים יקרות, יש כל כך הרבה דברים לכתוב עליהם, להתמודד איתם.. כל כך הרבה צחוק וכאב... המקום, לדעתי, צריך להיות מקום מפלט.. לפרוק או לנקות את הראש מן המציאות, שלעיתים רבות מאוד לא פשוטה... אז למה לעשות את הכל עוד יותר קשה ומעצבן?? מה זה נותן בדיוק?? אולי אני סתם תמימה ולא מבינה.. אבל מתאים יותר לפורום השכן, מאשר לשלושים+... חשבתי שהתבגרנו וכנראה שטעיתי... ופאמקי, את יודעת שהדרך הכי טובה "לנצח" היא פשוט להראות לאותה משהי שהיא לא מזיזה לנו את קצה הציפורן.. ונמשיך להעלות את הפורום.. ושהיא תכעס כי לא הולך לה להרוס לנו... ובסוף ימאס... כי אולי בכל השרשור הזה היא מקבלת את כל תשומת הלב לה היא ציפתה... (וכל זה בלי לדעת בכלל את האירוע שהביא להודעה הזו)...

פאמקי

New member
ועדיין... בלי לדעת, את מבינה בדיוק

על מה אני מדברת (מה ז"א שבוע לא נכנסת?? קיבלת אישור להעלם לנו??). והפתיע אותי לראות, שגם נשים נוספות כאן הבינו, (בניגוד לפעמים אחרות, שכמה שהסברתי, לא ממש הובנתי- {יש מילה כזו?
}). וחייבת להדגיש, אני לא מדברת על הומור, אני לא מדברת על שנינויות, וגם שטויות מידי פעם זה בסדר. אך לא ייתכן כי שרשור כזה יכנס, וישתלט על הדברים החשובים בפורום. ובהזדמנות זו אומר שהחלטתי, בינתיים, להשאיר את הכוכבית, כי נראה לי שהמסר הועבר. ומאוד מסכימה איתך קסם, המטרה היא תשומת לב, אז אנא מכן, כשאנו רואות שרשור כזה, בואו לא ניתן לו את הבמה. כך גם לא אהסס להסיר אותו (כשאתן מגיבות לו, קצת יותר קשה לי).

אוססונה

New member
כשאני מגיבה, איני רואה "כוכבים".

בכל פורום ופורום, ישנן וישנם "כאלה"...זה תפקידך "פאמקי" יקירה. אני אישית, תומכת בכל מה שתחליטי. אנו יודעות, כי את "משתדלת" למען הפורום, היקר. התכנים הם הם הקובעים, עם ובלי *כוכבית*... תסלחי לנו, אם אנחנו מגיבות לפרובוקציה (אני, לא מגיבה....). אם יש עדיין כאלה מבינינו, שמעדיפות להתחפש ב-* מכל מיני סיבות שלהן, לדעתי, לא כדאי להעניש את האחרות. עברנו את פרעה, נעבור גם את זה... (אני "געגעת" למאיר אריאל ז"ל, על אף שהביע את דעתו השלילית, עלינו ועל שכמותינו... כמשל, הכוכבית....). פאמקי, אוהבת לך, ואוהבת את דרך נהולך בפורום...

למעלה