סוגיית הדמה-רוק

InfraRed

New member
סוגיית הדמה-רוק

בזמן האחרון יוצאות להקות שמתיימרות להיות להקות רוק אמיתיות...הדוגמאות הקלאסיות: לימפ ביזקיט, לינקין פארק, בלינק (פאנק-רוק)... בכל מקרה....אני מניח שרובכם כאן יודעים למה אני מתכוון... מה שקורה זה שאמ-טי-וי מגדירה את זה כרוק אז בשביל המעריצים זה רוק. זו מוזיקה גרועה! מוזיקה חסרת תכלית לחלוטין! מוזיקה משעממת! מוזיקה חרא! טוב דיי עם הקללות ולעניין: אני חושב שלמרות שהלהקות האלו הם בעצם זוועה, הם "פותחים" דלתות לעולם חדש בקרב צופי אמ-טי-וי. מה שקורה הוא כזה, אנשים שומעים שירים באמ-טי-וי תחת נושא "הרוקטובר" (דברים כמו הלהקות המוזכרות) ואז הם אומרים "וואייייייי איזה מאגניבבבבבבב" "לינקין לינקין! איי-לוב-לינקין!" "בלינקושששששששששששששש מאגניבים" ואז הם באים לפורום הזה ושימו לב, שואלים לגבי להקות רוק אחרות בעקבות אהבת ללינקין, בלינק, וואטאבר....! זה דבר טוב! זה פותח את הראשים הקטנים האלו של מעריצי האמ-טי-וי החסרי כל תקנה! למרות שחלק אולי לא יאהבו רוק אמיתי, זה עדיין נותן להם את האופצייה לראות ולשמוע ואולי לאהוב! מה אתם חושבים על התופעה?

a_duck

New member
אופנה חדשה בפורום...

לבוא ולהגיד מה אתם חושבים על לימפ ביזקיט...לפני שבוע האופנה הייתה לרדת על כל מי שלא מעריך את קווין ולד זפלין...

Nomaed Dominus

New member
not always

unfortunately, they usually come here and say the same stuff that you wrote: "לינקין לינקין! איי-לוב-לינקין!" "בלינקושששששששששששששש מאגניבים" and when someone is trying to tell them: check those bands, which are really good, much better than this MTV music, everybody comes and say: HOW CAN YOU JUDGE THIS GUY! and so on and so on, and those "MTV Lovers" say: that´s right, our music is good and they dont always really open their mind. i know too many cases like this. have too many friends that started listen to this mtv psuedo metal, and hate real rock or metal, and dont even want to give them a chance. they think - if it´s not on MTV< it´s bad!

InfraRed

New member
damn dick!

וואו זה עצוב שיש כאלה אנשים שאומרים שאם זה לא באמ-טי-וי זה חרא...פשוט עולה לי על העצבים מה שהם עושים הערוץ המזדיין הזה.... בכל מקרה, אם לא נמעך ילדים קטנים בני 11 שבאים לשאול לגבי להקות רוק טובות, וננסה לדבר איתם בהיגיון אז הם יקשיבו לנו וינסו את ההצעות שמציעים להם פה...הכל עניין של גישה

a_duck

New member
דווקא לא...

למשל היו כאן כמה שבאו וירדו עליהם הרבה ועכשיו הם שומעים מוזיקה נורמלית יחסית לחרא שהם שמעו קודם...ודווקא אלה שלא ירדו עליהם המשיכו לשמוע את הזבל שלהם...

*Dark Of Night*

New member
זה מה שנקרא לחץ חברתי טהור

"מטאליסטים מאגניבים חושבים שלימפ ביזקיט הם זבל, טוב אז אני לא אשמע את זה!" תאמין לי שעדיף שאנשים ישמעו את הזבל שלהם במקום שיצצו עוד וואנביז בכל פינה...

Nomaed Dominus

New member
exactly what i was about to say

i just wanted to write it. people who got down on others, they are usually close-minded and can´t decide by themselves what to listen, that´s why they get down on everything they dont like. of course depands how do they get down on this... if they do it logically with explaination it means they can realize for themselves, and usually they won´t start listening to whatever someone tells them. unlike the others that jsut get down as "this sucks" so they say it cause they have no idea what else to say, and they just dont have any mind of their own to decide things. and when they see people love metal and get down on this kind of music, as DARK OF NIGHT said, they just start listening to it as well cause it´s cool others that dont get down on others, and discuss it normally, they are the ones that usually open minded, and thye CHOSE no to listen to this music that it´s so cool or so on

a_duck

New member
האמת היא שאני מסכים עם זה...

באמת עדיף שהם ישמעו לימפ ביזקיט במקום שהם יכתבו בכל מקום שמות של להקות שהם לא שמעו שירים שלהן בכלל רק בגלל שאמרו להם שזה מגניב...אבל נראה לי שרוב הפוזרים האלה בסוף מתחילים לשמוע את הלהקות האלה אז...

InfraRed

New member
אני לא אומר להכריח אותם לשמעו את זה

אני אומר רק לתת להם אופציות......אולי הם יואהבו ואלי לא אבל לפחות שיכירו ושיהיו מודעים לקיום אלטרנטיבה.

למעלה